Κλείνει η ΕΤ1;

petran79 είπε:
Αντι δηλ να αναβαθμισουν την [insert value] κανοντας ολα αυτα, ουσιαστικα την υποβαθμιζουν και το βαφτιζουν αναβαθμιση.....
Είπα να στο διορθώσω λίγο για να εκφράσουμε το τι συμβαίνει με τα πάντα αυτό το καιρό, όχι μόνο με την ΕΤ1.
 
Ακουσα την ειδηση μολις προχθες. Ημουν στο εξοχικο και γενικα εμεινα μακρια απο τηλεοραση και κομπιουτορες. Μετα το φαγητο εκει που ειχα αραξει και ζωγραφιζα ακουγοντας ραδιο, να σου το νεο. Κοντεψε να μου φυγει το πινελο. Ποσες φορες δεν ειχα βρισει την κρατικη τηλεοραση. Της σουρνω τα εξ αμαξης απο την δεκαετια του 80. Απο τοτε που περιμενα να ανοιξει η ΕΡΤ2 και εβλεπα αυτην την καρτα με τα σηματα και το εκνευριστικο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Θυμαμαι οταν ανοιξαν τα ιδιωτικα αναφωνησα ''επιτελους''. Ηταν βλεπετε τοτε που απο το 87 και μετα η κατασταση στην κρατικη ειχε φτασει στο απροχωρητο. Για να δουμε ταινια της δεκαετιας που διανυαμε επρεπε να κανουμε επικληση στον Σατανα. Και να σου οι συναυλιες των κουλτουριαρεων (κολλητων) και κοντρα οι πολιτικες εκπομπες που αγιογραφουσαν. Και συ παιδικη ζωνη (κατα το λαε) φαε επαναληψη. Απο το χειμωνα του 89 εκανα τουλαχιστον 5-6 χρονια να πατησω το 1 το 2 και το 3 του τηλεκοντρολ. Τετοιο αχτι την ειχα την κρατικη. Περιεργως οταν το εκανα, εβαζα ΕΡΤ3. Απιστευτο κι ομως ελληνικο. Το καναλι που δωσανε στην βορεια Ελλαδα απλα για να μην γκρινιαζει οτι την εχουμε χεσμενη εμεις της Αθηνας, με κατι προγραμματα και σκηνικα της κακιας ωρας, για καποιο μυστηριο λογο ηταν ιδιαιτερα δεκτικο στις νεανικες εκπομπες και δεν διστασε να ρισκαρει. Αυτες οι εκπομπες μας εκανα να γυριζουμε στην συχνοτητα για μια δυο ωρες και μετα παλι δωστου σαυρες πανω στο δεντρο, Μπεργκμαν, πολιτικα λιβανισματα και αγιος ο Θεος.

Απο τα τελη 90 παντως ειχε αρχισει να παρουσιαζεται μια σχετικη βελτιωση και στα μεσα του 2000 η κρατικη εμοιαζε σαν να καταλαβε οτι πρεπει να εχει ενα σφαιρικο προγραμμα. Ξαναειδαμε καλες ξενες σειρες, ταινιες και μια πενιχρη αλλα τουλαχιστον ποιοτικη σε σχεση με τον ανταγωνισμο παιδικη ζωνη. Τουλαχιστον επιφανειακα φαινοταν να πηγαινει καπου το πραγμα παρολες τις λαμογιες, τους κηφηνες, τα ανηψια, την Μπηλιω και λοιπες παρασπονδιες. Υπηρχε εστω μια επιφαση ελπιδας οτι ισως κατι να γινει.

Το να ακους λοιπον οτι η λυση στα οντως τεραστια προβληματα ειναι το ''ποναει χερι κοψει χερι'', το οποιο στην προκειμενη σημαινει κλεισιμο ενος ιστορικου καναλιου με το οποιο μεγαλωσαμε ειναι καπως. Ειναι οπως οταν ειδες μια τεραστια πολυκατοικια στο οικοπεδο που επαιζες κρυφτο, οπως οταν κλεινει το ψιλικατζιδικο που επαιρνες γουρουνες το Πασχα για να γινει αλλο ενα αδιαφορο επωνυμο τυροπιταδικο που πουλαει φραπουτσινο σε αρκουδιαρηδες που τον πινουν λες και τον ηξεραν και απο χθες, ή το βιντεοκλαμπ που ειχες νοικιασει το Ραμπο και το Κοναν να γινεται franchise αλυσιδας διβιδικλαμπ και να χρεωνει τις ταινιες οχι με την παλαιοτητα αλλα την δημοτικοτητα (κλεφταραδες ολκης). Ειναι τελος εποχης ρε παιδι μου και αρχη μιας αλλης. οπου ολα θα ειναι λιγοτερα. Θα ειναι πιο εντιμα? Οχι. Θα ειναι πιο ευελικτα? Οχι. Θα ειναι καλυτερα? Οχι. Απλα θα ειναι λιγοτερα.
 
billy είπε:
Αυτό είναι εν μέρει σωστό, με μία λεπτομέρεια: Η ET2 *δεν* μετονομάστηκε ποτέ σε ΝΕΤ, ούτε χρειάστηκε ποτέ η ΝΕΤ να πάρει τεχνολογικές υποδομές & δυναμικό της ET1, διότι τα είχε ήδη. (η ΝΕΤ είναι η παλιά ΕΤ1).
Η σημερινή ΕΤ1 ΕΙΝΑΙ η παλιά ΕΤ2 η οποία στεγαζόταν (και εξακολουθεί να στεγάζεται και ως ΕΤ1) στα κτίρια της Κατεχάκη, και η σημερινή ΝΕΤ ΕΙΝΑΙ η παλιά ΕΤ1 η οποία στεγαζόταν (και εξακολουθεί να στεγάζεται και ως ΝΕΤ) στο κεντρικό ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή.

Απλά όταν έγινε η τότε "αλλαγή", τα κανάλια αντάλλαξαν μεταξύ τους συχνότητες για να... "μην μπερδευτεί" ο κόσμος. :D (στην ΝΕΤ δόθηκε η συχνότητα της παλιάς ΕΤ2, και στην (νέα) ΕΤ1 η συχνότητα της παλιάς ΕΤ1).
Άρα... ουσιαστικά δεν κλείνει η παλιά ΕΤ1 αλλά η ΕΤ2 :xm: δλδ η πρώην ΥΕΝΕΔ και το κεντρικό ραδιομέγαρο παραμένει στη θέση του... Οκ... :cool:
 
Απορία,στο 1 του τηλεκοντρόλ τι κανάλι θα βάλετε?Και επίσης,θα κλείσει εντελώς η συχνότητα,δηλαδή θα έχει χιόνια,ή θα μπει κάποιο κανάλι που θα αντικαταστήσει την ΕΤ1 σε όλη την Ελλάδα?
 
Για τα νούμερα δεν θα υπάρχει πρόβλημα λόγω ψηφιακής ;)

Να πω την αλήθεια δεν με πειράζει καθόλου αυτό το νεο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διατηρούμε πόσους κρατικούς ραδιοσταθμούς. Για το μέγεθος της χώρας ο ένας είναι υπερβολή. Διαμαρτυρόμαστε για το ποιοτικό πρόγραμμα, αν το θέλαμε πραγματικά όμως θα μας προσφερόταν. Η λογική της ΕΡΤ είναι του καταναλωτή τηλεοπτικού προϊόντος και όχι του παραγωγού. Αλήθεια, ποια είναι η τελευταία σειρά ντοκιμαντέρ που έφτιαξε η ΕΡΤ? Η τελευταία τηλεοπτική σειρα μυθοπλασίας; Η τελευταία της συνεισφορά στον ελληνικό πολιτισμό; Θεωρώ ότι πολύ απλά δεν είναι ικανή να το κάνει, όχι γιατί δεν υπάρχουν ικανοί άνθρωποι ή αρκετή χρηματοδότηση αλλά γιατί είναι τέτοια η δομή της που καταστρέψει αντί να δημιουργεί. Θα μου πείτε είναι αλλού διαφορετικά, στον ιδιωτικό τομέα - lol; Όχι βέβαια, πιστεύω μάλιστα ότι είναι και χειρότερα αφού κανένας δεν παίρνει ρίσκα και ακολουθούν την πεπατημένη ενώ σε μια ΕΡΤ κάποιος θα μπορούσε να το παρει πιο εύκολα, μονιμότητα γαρ..

Λυπάμαι μόνο για ένα πράγμα, για τους ανθρώπους που θα μείνουν άνεργοι σε μια χώρα που δεν παρέχει καμιά απολύτως ευκαιρία.
 
Η ΕΤ1 παρήγαγε πολιτισμό με εξαιρετικές εκπομπές όπως "Η εποχή των εικόνων" της Κατερίνας Ζαχαροπούλου,"Η ζωή είναι αλλού" της Εύης Κυριακοπούλου κτλ. αλλά και με ξένες παραγωγές-ντοκυμαντέρ.Αλλά σε μία χώρα που σε μιά χρονιά συγχώνευτηκαν-έκλεισαν σχεδόν 2000 σχολεία και κλείνουν-συγχωνεύονται κλινικές νοσοκομείων(φυσικά όλα αυτά λόγω Μνημονίου)-κάτι που θα επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητα όλων μας-θα ζούσα σε παράλληλο σύμπαν αν στεναχωριόμουν που θα κλείσει η ΕΤ1.

Ελπίζω οι εξαιρετικές εκπομπές που προανέφερα να μεταφερθούν στη NΕΤ.
 
Η κρατική τηλεόραση έχασε τα σήριαλ που μεγάλωσα μαζί τους. Να σβήσει λοιπόν όπως έσβησε τα σήριαλ: βασίλισσα Αμαλία, Μυστικοί αρραβώνες, Αναδυομένη, Αφροδίτη, Λούνα Παρκ και τόσα άλλα. Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή.
 
Kανονικα μονο ενα καναλι επρεπε να υπαρχει συμφωνα με τους ξενους αναλυτες.. τα οικονομικα της Ελλαδας δε σηκωνουν τοσα πολλα καναλια.. καλα ξεκουμπιδια λοιπον!
 
Jackie dragon είπε:
Kανονικα μονο ενα καναλι επρεπε να υπαρχει συμφωνα με τους ξενους αναλυτες.. τα οικονομικα της Ελλαδας δε σηκωνουν τοσα πολλα καναλια.. καλα ξεκουμπιδια λοιπον!

They say jump, you say how high.
 
Jackie dragon είπε:
Kανονικα μονο ενα καναλι επρεπε να υπαρχει συμφωνα με τους ξενους αναλυτες.. τα οικονομικα της Ελλαδας δε σηκωνουν τοσα πολλα καναλια.. καλα ξεκουμπιδια λοιπον!
Οχι και ενα καναλι. Eδω η Αλβανια εχει δυο, τα Σκοπια 3, η Βουλγαρια 4

Aν μεινει η Ελλαδα με ενα καναλι το χασαμε το παιχνιδι στα Βαλκανια και θα καταντησουμε να βλεπουμε τουρκικα καναλια. Ιδιως αν βαλουν και επιλογη με ελληνικους υποτιτλους οι Τουρκοι......

πριν 37 χρονια ειχε ερθει ενας του BBC να βοηθησει τοτε στην αναδιοργανωση της ΕΡΤ. τελικα η ΕΡΤ μονο BBC δεν εγινε.
 
Αλλωστε δε το λεω εγω οι ξενοι οικονομικοι αναλυτες το ειπαν.. νταξει παλια βλεπαμε στον ΑΝΤ1 Dragonball και τωρα βαζουν τα Τουρκικα.. εξω με τις κλωτσιες!
 
παλι καλα προλαβαμε την ετ1 δεκαετιας 90ς..με καρουζελ μικρο σπιτι στο λιβιαδι,art attack,οι κηποι του μιδα με τα χρησα μηλα το παιχνιδι με της δυο ομαδες,και ποσα αλλα..
 
Στο ΒΗΜΑGAZINO αυτής της Κυριακής, μάλλον θα έχει αφιέρωμα στις παλιές εποχές της ΕΤ1. Όποιος το πάρει, ας ρίξει τη ματιά του!
 
αν το δω ψυχρα δεν με νοιαζει καθολου μιας και οτι εχει ειναι χαλια ...οι παλιες εκπομπες της εκπαιδευτικης τηλεορασης και γενικα η 80ς φαση εχει περασει..δυστηχως.τωρα πια η ετ 1 δεν εχει να δωσει κατι για μενα σαν θεατη ειναι λιγο παπουδιστικη ασε που τρεφει και ενα σωρω κοματοσκυλα κλπ...
 
simonkey είπε:
αν το δω ψυχρα δεν με νοιαζει καθολου μιας και οτι εχει ειναι χαλια ...οι παλιες εκπομπες της εκπαιδευτικης τηλεορασης και γενικα η 80ς φαση εχει περασει..δυστηχως.τωρα πια η ετ 1 δεν εχει να δωσει κατι για μενα σαν θεατη ειναι λιγο παπουδιστικη ασε που τρεφει και ενα σωρω κοματοσκυλα κλπ...
γιατι παλια τι γινοταν νομιζεις. Απλα τοτε ειχε πεσει χρημα και υπηρχαν οντως ατομα που ξεραν απο τηλεοραση και δεν ενδιαφερονταν για τα κομματα, μεχρι βεβαια να τους δειξουν την πορτα της εξοδου μιας και δεν ηταν του γουστου τους.
 
Eπανέρχονται τα σενάρια με την συρρίκνωση της κρατικής τηλεόρασης (Πηγή satleo.gr)

Όπως αναφέρει το paron.gr επανέρχονται τα σχέδια συρρίκνωσης της ΕΡΤ. Στο κυβερνητικό τραπέζι, χωρίς λόγο, είναι ξανά η συγχώνευση της ΕΤ1 με τα ψηφιακά προγράμματα Prisma+ και Cine / Sport+, με διατήρηση της συχνότητας, μείωση του αριθμού των περιφερειακών σταθμών και ενδεχόμενο κλείσιμο της «Ραδιοτηλεόρασης».

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και ακολουθεί ο διαμοιρασμός του ανταποδοτικού τέλους στη... ΡΑΕ, τα ασφαλιστικά ταμεία και το ΑΠΕ - ΜΠΕ και στη συνέχεια η μείωσή του.

Δύο είναι τα βασικά επιχειρήματα: Κατ' αρχάς, ότι το κράτος δεν μπορεί να έχει τόσο μεγάλη κρατική ραδιοτηλεόραση, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με το καθεστώς των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, και ακόμη πως δεν μπορεί το ανταποδοτικό τέλος των 300 εκατ. ευρώ να πλησιάζει τα μεικτά έσοδα της ιδιωτικής τηλεόρασης (320 εκατ. ευρώ), ξεχνώντας πως ήταν η ΝΔ που πριν από επτά χρόνια, στα τέλη του 2005, αύξησε το τέλος κατά 30%.

Το συμπέρασμα είναι πως δεν έχει κατατεθεί σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας και λειτουργίας της στα πρότυπα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως στην αρμόδια επιτροπή «σοφών» για το μέλλον της ΕΡΤ δεν υπάρχει κανένας καθηγητής που να έχει εμπειρία στα ΜΜΕ, και ιδιαίτερα στις δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κατήργησε την αυτόνομη λειτουργία του ΙΟΜ, του μοναδικού επιστημονικού φορέα της χώρας για τα ΜΜΕ, μετατρέποντάς το σε υπηρεσία της ΕΡΤ. Το προφανές για την ΕΡΤ είναι πως χρειάζεται άλλο μοντέλο λειτουργίας, με στόχο και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας. Το πρόβλημα είναι πως η κυβέρνηση επιμένει στην έμμεση διάλυσή της. Πάντως, στον προϋπολογισμό δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση για περικοπές στη λειτουργία της εταιρείας. Αντιθέτως, για παράδειγμα, η έκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης» εμφανίζεται ισοσκελισμένη, ενώ η πορεία των οικονομικών της ΕΡΤ, μετά και την έγκριση των στοιχείων εννιαμήνου από το ΔΣ, είναι ιδιαίτερα θετική
 
Παραμένουν ως έχουν τα κανάλια της ΕΡΤ





Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε τις κατευθυντήριες γραμμές, που προέκυψαν κατόπιν ειδικής μελέτης, για το περιεχόμενο και τη στρατηγική των τηλεοπτικών καναλιών της ΕΡΤ Α.Ε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μελέτη:

-Η ΝΕΤ παραμένει το κυρίως ενημερωτικό κανάλι. Ο κορμός και οι ζώνες του προγράμματος καθορίζονται από τα δελτία ειδήσεων και τις βασικές ενημερωτικές εκπομπές, ενώ το πρόγραμμα θα συμπληρώνουν κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

-Η ΕΤ3 διατηρεί το χαρακτήρα της, αναδεικνύοντας, μέσα από το πρόγραμμά της, τις ανάγκες, τις δράσεις, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας. Το πρόγραμμά της εμπλουτίζεται περαιτέρω με αθλητικό πρόγραμμα.

-Η ΕΤ1 παραμένει κανάλι με έμφαση στον πολιτισμό, με πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικό πρόγραμμα, ντοκιμαντέρ και εκπομπές ειδικού ενδιαφέροντος. Η ΕΡΤ, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες που προσφέρονται από την ψηφιακή τεχνολογία, εντάσσει στη δυναμική του προγράμματος της ΕΤ1 και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Δημόσια Τηλεόραση και στα 'Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, και οι οποίες παρέχονταν από το Πρίσμα+. Με την απορρόφηση αυτή θα προκύψει πρόγραμμα υψηλότερων προδιαγραφών, προσβάσιμο από τα ΑμεΑ, οικονομίες κλίμακας για την εταιρεία και εξοικονόμηση ψηφιακών συχνοτήτων.

-Το ψηφιακό κανάλι σινεσπόρ μετατρέπεται σε δορυφορικό.

Επιπρόσθετα, το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε το σχέδιο αλλαγών και βελτιώσεων στη λειτουργία των 19 Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών της εταιρείας. Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ο εξορθολογισμός λειτουργίας και υπηρεσιών ανά περιφέρεια, η καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, αναβαθμισμένο πρόγραμμα, περαιτέρω άνοιγμα στις τοπικές κοινωνίες, αποδοτικότερος διοικητικός έλεγχος και η μετονομασία όλων των «Περιφερειακών Σταθμών Ε.ΡΑ.» σε «Περιφερειακούς Σταθμούς ΕΡΤ».

Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση», με εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους και βελτίωση του περιεχομένου.

Πηγή: athina984.gr
 
Θετικότατο.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
 
drspiros είπε:
Παραμένουν ως έχουν τα κανάλια της ΕΡΤ





Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε τις κατευθυντήριες γραμμές, που προέκυψαν κατόπιν ειδικής μελέτης, για το περιεχόμενο και τη στρατηγική των τηλεοπτικών καναλιών της ΕΡΤ Α.Ε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μελέτη:

-Η ΝΕΤ παραμένει το κυρίως ενημερωτικό κανάλι. Ο κορμός και οι ζώνες του προγράμματος καθορίζονται από τα δελτία ειδήσεων και τις βασικές ενημερωτικές εκπομπές, ενώ το πρόγραμμα θα συμπληρώνουν κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

-Η ΕΤ3 διατηρεί το χαρακτήρα της, αναδεικνύοντας, μέσα από το πρόγραμμά της, τις ανάγκες, τις δράσεις, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας. Το πρόγραμμά της εμπλουτίζεται περαιτέρω με αθλητικό πρόγραμμα.

-Η ΕΤ1 παραμένει κανάλι με έμφαση στον πολιτισμό, με πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικό πρόγραμμα, ντοκιμαντέρ και εκπομπές ειδικού ενδιαφέροντος. Η ΕΡΤ, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες που προσφέρονται από την ψηφιακή τεχνολογία, εντάσσει στη δυναμική του προγράμματος της ΕΤ1 και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Δημόσια Τηλεόραση και στα 'Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, και οι οποίες παρέχονταν από το Πρίσμα+. Με την απορρόφηση αυτή θα προκύψει πρόγραμμα υψηλότερων προδιαγραφών, προσβάσιμο από τα ΑμεΑ, οικονομίες κλίμακας για την εταιρεία και εξοικονόμηση ψηφιακών συχνοτήτων.

-Το ψηφιακό κανάλι σινεσπόρ μετατρέπεται σε δορυφορικό.

Επιπρόσθετα, το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε το σχέδιο αλλαγών και βελτιώσεων στη λειτουργία των 19 Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών της εταιρείας. Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ο εξορθολογισμός λειτουργίας και υπηρεσιών ανά περιφέρεια, η καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, αναβαθμισμένο πρόγραμμα, περαιτέρω άνοιγμα στις τοπικές κοινωνίες, αποδοτικότερος διοικητικός έλεγχος και η μετονομασία όλων των «Περιφερειακών Σταθμών Ε.ΡΑ.» σε «Περιφερειακούς Σταθμούς ΕΡΤ».

Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση», με εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους και βελτίωση του περιεχομένου.

Πηγή: athina984.gr
Γενικοτητες και αοριστιες και μαλιστα ολα αυτα μου θυμιζουνε-ειναι επιπεδου- με τις ιδιες- και ξανα τι ιδιες ανοησιες - που αναμασουσαμε/ξαναγραφαμε καθε φορα που θα εκανε συμβουλιο η ταξη και επρεπε να υποβαλλουμε θεματα συζητησης για να χασουμε μια ωρα μαθημα ... .

Επομενως μαλλον αρνητικο.

2 κρατικα καναλια ειναι ηδη απο υπεραρκετα εως εως πολλα , συγχωνευσηΕτ1/Νετ και Ετ3/περιφερεια και τελος .

(τα ποιο ωραια προγραμματα και εκπομπες που παρακολουθησα τους τελευταιο μηνα ηταν οι επαναληψεις τις μερες των απεργιων ....,τα ποιο αξιολογα προγραμματα και εκπομπες τα θαβουνε παιζοντας τα συνηθως σε απιθανες ωρες και χωρις να τα προβαλλουν επαρκως )

Το καναλι της Βουλης ????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φτου .....το που αλλου να βρω χωρο για τα Θεατρα της Δευτερας; :( επηξααααααααα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα