katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.079
:thanx2: :thanx2: ΒΒ,καταντησε βαρετο να γραφω συνεχεια εγω στο θρεντ..bambinella 100 είπε:Στο φιλμ Τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι, οταν η Βαλσαμη μπαινει στο νυχτερινο κεντρο συνοδευομενη απο τεσσερις καβαλιερους ακουγεται η μουσικη του Μια μια τις νυχτες μου μετρω. Ενος τραγουδιου που υποτιθεται οτι τραγουδαει η Λασκαρη στο Ενα κοριτσι για δυο.
Εδω εχουμε μια λιγο διαφορετικη περιπτωση καθως δεν προκειται απλως για ενα τραγουδι που το ακουμε σε δυο ταινιες.katerinak είπε:Στις ταινιες "Η Αθηνα τη νυχτα" και "Μιας πενταρας νιατα" ακουγεται το τραγουδι "ο πιτσιρικας" του Γιωργου Ζαμπετα
ευχαριστουμε πολυ ΒΒ για την πληροφοριαbambinella 100 είπε:Εδω εχουμε μια λιγο διαφορετικη περιπτωση καθως δεν προκειται απλως για ενα τραγουδι που το ακουμε σε δυο ταινιες.Προκειται για σκηνη παρμενη απο το Μιας πενταρας νιατα, που προστεθηκε ατοφια στην ταινια Η Αθηνα τη νυχτα. Αυτο εγινε αρκετα χρονια μεταγενεστερα, αν σκεφτουμε οτι Η Αθηνα τη νυχτα, γυριστηκε το '62 και το Μιας πενταρας νιατα, το '67.
Αρα η εν λογω σκηνη δεν υπηρχε στην αρχικη κοπια της Αθηνας τη νυχτα.
Μαλλον κανενα. Δεν τον ειδα στους τιτλους.katerinak είπε:Ποιος ξερει αραγε ποιο τραγουδι ερμηνευσε στην πραγματικοτητα ο Ζαμπετας στην ταινια "Η Αθηνα τη νυχτα"; μαλλον δε θα το μαθουμε ποτε,εκτος κι αν καποιος εχει την αρχικη κοπια της ταινιας.
ευχαριστουμε αλλά δεν καταλαβα σε ποιο μουσικο μοτιβο αναφερεσαι..στην ταινια "η ζωη μου ανηκει σε σενα" δεν ακουγονται φωνητικα,τραγουδαει μονος του ο Πανος ΤζανετηςKOSTAS097 είπε:Σε αυτό το μοτίβο τα φωνητικά είναι από τις αδελφές μπρόγιερ
http://www.youtube.com/watch?v=qYgRFjXPI6Itonytony είπε:Το πασίγνωστο τραγούδι "Είμαι γυναίκα του κεφιού" που τραγούδησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην ταινία "Μια κυρία στα μπουζούκια" , ακούγεται ορχηστρικά στην ταινία "Το θύμα".
[edit] Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη. [edit]