Συνάντηση με κάμπια και d@redevil; δεν την χάνω με τίποτα!!! ( ελπίζω μόνο εκείνη την μέρα να μην γεννήσει η κουμπάρα μου που την περιμένουμε από μέρα σε μέρα). Θα είμαι και εγώ εκεί, μαζί με την κόρη μου φυσικά΄ .
Πανο μου δε μ'αρέσει να μου κόβουν το χαβαλέ, γι'αυτό αλλωστε μπαίνω εδώ μεσα και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο λόγο. Δεν είμαι πιτσιρικάς, ξέρω τί γράφω σε ποιό θρεντ το γράφω πώς το γράφω και γιατί το γράφω, γι'αυτό και δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Τεσπα. Η επόμενη φορά για μενα θα είναι η τελευταία και το εννοώ γιατί κουράστηκα πια. Αφτα.
Από μέρους μου, παραδοσιακά κλασικά καλή χρονιά, καλά να περάσετε, καλές φωτογραφίες να βγάλετε, κρατήστε μου κανένα κομμάτι από τη βασιλόπιτα (καλά, το τελευταίο και να μην το κάνετε δεν θα σας παρεξηγήσω...).
Άτιμη ξενιτιά, πρέπει να έχω να παρευρεθώ σε κοπή-τη-πίτα 3ετία αν δεν κάνω λάθος...
λοιπον με τις συναντησεις δεν εχω καλο προηγουμενο καθως ολο λεω οτι θα ερθω και ολο και κατι συμβαινει παντα και το χανω ελεγα να το αφησω για το παρα 5 αλλα θα ρισκαρω και θα πω οτι ναι επιτελους αυτη την φορα θα ερθω για πρωτη φορα (και τυχερη ελπιζω) στην συναντηση