Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αυτό με το Galaga πότε έγινε;; Εγώ είχα μείνει στα ~70.000 τόσα του other_reality. Εγώ εντωμεταξύ δεν έπαιξα καθόλου στην κονσόλα μου. Δε μ'αφηναν οι μεγαλύτεροι, συνεχώς με κλώτσαγαν και με βαρούσαν. Τις εφαγα και από το Γουώλη στο virtua fighter, eφαγα και μια 5άρα στο SWOS από το Μάριο. Αλλά μετά έφαγα 4 κομμάτια πίτσα και τα ξέχασα όλαShock είπε:Να πω ότι στον άτυπο διαγωνισμό Galaga ο filfil1 (αν δεν κάνω λάθος) μας πήρε τα εσώρουχα με ~150000 !
Ο Imgema δεν παίζεται στα Nintendoιδή και ο Wally μπορεί κάλεστα να αλλάξει επάγγελμα και να φτιάχνει arcade sticks.
Για τις πίτσες ευθύνονται ο Rygar και ο Wally (έδωσαν τα περισσότερα) και εγώ για τη μάσα (έφαγα τα περισσότερα!).
Καλά ήταν, διάθεση υπάρχει για να το ξανακάνουμε. Τα λάθη μας τα είδαμε και ξέρουμε τι να φτιάξουμε την επόμενη φορά.
Ευχαριστούμε παίδες!
Με αφορμη αυτες τις δυο φωτο του Μαριου, να σας διηγηθω και ενα μικρο backstage story...telonio είπε:Τα 2 arcade stick του Πάνου που ήταν συνδεδεμένα στα 2 pc.
![]()
Lotus 2 στην Amiga και metal slug στο mame.
![]()
Εφυγες απο Σκωτια δλδ;Uskoke είπε:Nαι ναι μιας και ήρθα μόνιμα στην Ελλάδα, ήμουνα Αθήνα αλλά είχα πολλές βαλίτσες και ήθελα να ξαναγυρίσω Κρήτη. Ελπίζω να περάσατε καλά! (Επερασαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα).
Ελπίζω εντός λεκανοπεδίου Αττικής.telonio είπε:Θα το ξανακάνουμε παιδιά, όμως την επόμενη φορά θα είναι λίγο πιο μακριά από τον Κορυδαλλό, αναμείνατε.
Πιθανώς να γίνει στον άλιμο αλλά δεν είμαι σίγουρος, έχω μερικά θέματα ακόμη με τον χώρο. Πάντως δεν θα είναι τώρα κοντά.video80 είπε:Ελπίζω εντός λεκανοπεδίου Αττικής.
Θα φέρω και ένα ατάρι 2600 (ίσως μέχρι τότε αποκτήσω και μια jr) & οποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να λιώσουμε σε 2πλό Mario Bros.
Μια χαρά. Βρίσκομαι συχνά σε κείνα τα μέρη γιατί ζεί & εργάζετε ο αδερφός μου στον 'Αγιο Δημήτριο.telonio είπε:Πιθανώς να γίνει στον άλιμο