pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 386
Που ειναι τα πρασινα ματια;;; Μηπως ειναι η αδερφη της; Τραγουδουσανε μαζι καποτε...foutix είπε:Και εγώ Γαρμπή
Που ειναι τα πρασινα ματια;;; Μηπως ειναι η αδερφη της; Τραγουδουσανε μαζι καποτε...foutix είπε:Και εγώ Γαρμπή
Είναι ασπρόμαυρη φωτο γι' αυτό κ δεν φαίνονταιpardalotzatziki είπε:Που ειναι τα πρασινα ματια;;;
Την συγκεκριμένη φωτογραφία την έχω δει πολλές φορές οπότε καταλαβαίνειςtonytony είπε:Πως τη γνωρίσατε;;; Μπράβο παιδιά!
Και οι αποχρωσεις του γκρι πανε περιπατο...and1 είπε:Είναι ασπρόμαυρη φωτο γι' αυτό κ δεν φαίνονται
tonytony είπε:Αυτό το θέμα κι αν είναι ρετρό! Μπορείτε να αναγνωρίσετε επώνυμους Έλληνες από διάφορους χώρους , μέσα από παιδικές τους φωτογραφίες;
Προβολή συνημμένου 92162
Προβολή συνημμένου 92163
Το μελαχροινό κοριτσάκι που βλέπετε (στη 2η φωτογραφία το μεγαλύτερο) , είναι σήμερα μια μελαχροινή ηθοποιός που την έχουμε γνωρίσει κυρίως μέσα από τηλεοπτικές σειρές διαφόρων τηλεοπτικών καναλιών. Σήμερα θα έλεγα πως έχει "ψιλοχαθεί" λίγο από τα πράγματα και αν δεν απατώμαι , πρέπει να ασχολείται μόνο με το θέατρο...Ποια είναι;;;
Ήτανε καλεσμένη στο "Μπράβο" με τη Ρούλα Κορομηλά!vissi_power είπε:Άχου το μωρέ το κουκλάκι μου.... :wub: :wub:Πού τις βρήκες;;; Βλέπω και το λογότυπο του MEGA στα αριστερά!
Μήπως έχεις κι άλλο τέτοιο σπάνιο υλικό από την λατρεμένη μου Πέγκυ Σταθακοπούλου;;;
Όπως και να χει....άπειρα ευχαριστώ....η ωραιότερη έκπληξη φίλε tonytony
:thanx2:
Χίλια ευχαριστώ!!!! :thanx2:tonytony είπε:Ήτανε καλεσμένη στο "Μπράβο" με τη Ρούλα Κορομηλά!
Υπάρχει , θα ψάξω κάποια στιγμή να βρω τη συγκεκριμένη εκπομπή και να ανεβάσω κάποιο απόσπασμα στο θέμα "Μπράβο".vissi_power είπε:Χίλια ευχαριστώ!!!! :thanx2: Ξέρουμε αν υπάρχει πουθενά το βίντεο;;;
Δεν φαντάζεσαι τι χαρά μου δίνεις φίλε μου!!!!!tonytony είπε:Υπάρχει , θα ψάξω κάποια στιγμή να βρω τη συγκεκριμένη εκπομπή και να ανεβάσω κάποιο απόσπασμα στο θέμα "Μπράβο".
Πω πω σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το συντομότερο θα ανεβάσω απόσπασμα! Μείνε συντονισμένος-η!vissi_power είπε:Δεν φαντάζεσαι τι χαρά μου δίνεις φίλε μου!!!!! Όλα τα καλά του κόσμου να'χεις!
Θα περιμένω με ανυπομονησία!!!tonytony είπε:Πω πω σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το συντομότερο θα ανεβάσω απόσπασμα! Μείνε συντονισμένος-η!
Καλώς ήρθες Βανέσσα, πάντως τα χαρακτηριστικά του φέρνουν.vanessa είπε:Καλησπερα σας ειμαι καινουρια καλως σας βρηκα.Νομιζω οτι ειναι ο Λακης Κομνηνος ο οποιος καταγεται και απο τη Μυτιληνη.
Μπράβο Βανέσα! Το πρώτο σου ποστ εδώ και με σωστή απάντηση! Καλώς ήρθες κι από μένα!vanessa είπε:Καλησπερα σας ειμαι καινουρια καλως σας βρηκα.Νομιζω οτι ειναι ο Λακης Κομνηνος ο οποιος καταγεται και απο τη Μυτιληνη.
Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα χαιρομαι που βρηκα το πρωτο μου κουιζ.Το πραγματικο επιθετο της Ντορας Γιαννακοπουλου ειναι Κοτοπουλη, το Γιαννακοπουλου ειναι το επιθετο του πρωτου της συζυγου που το κρατησε και μετα τον χωρισμο τους γιατι ειχε καθιερωθει μαυτο πια στο καλλιτεχνικο στερεωμα.elephadas είπε:Εγώ, άσχετος ως συνήθως, έπαιζα μεταξύ Κομνηνού και Άλκη Γιαννακά (ήταν κι αυτή η συγγένεια με την Ντόρα Γιαννακοπούλου που με οδηγούσε προς τον δεύτερο)