A
alexis
Guest
Αρκετά δύσκολος να αναγνωριστεί διότι δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικόΣυγχαρητήρια. Αυτός είναι
Αρκετά δύσκολος να αναγνωριστεί διότι δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικόΣυγχαρητήρια. Αυτός είναι
Προς το παρόν μας μένει η πρώτη εικόναΣυγχαρητήρια. Αυτός είναι
λελα πατρικιουΈχετε προσπαθήσει ποτέ να αποτυπώσετε γνωστές προσωπικότητες του πάλαι ποτέ θέατρου και κινηματογράφου σε χαρτί; Μετά σας έχει ζητηθεί να τους αναγνωρίσετε; Μία φίλη μου, λάτρης των παλιών ηθοποιών, ασχολείται επαγγελματικά με τη σκιτσογράφηση "ιστορικών" προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού χώρου ζωγραφίζοντας μόνο με σκίαση χωρίς χρωματισμό. Με τη άδεια της, παραθέτω τα σκίτσα που έφτιαξε γιατί πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον κουίζ. Εγώ αναγνώρισα μερικούς αμέσως, λόγω ιδιόμορφων χαρακτηριστικών, αλλά σε άλλους δυσκολεύτηκα αρκετά. Ποιος θα τους αναγνωρίσει; Θα παραθέσω τα σκίτσα σταδιακά (α) για να δω πόσες απαντήσεις θα υπάρξουν και άμα κάποιος απαντήσει σωστά και (β) επειδή είναι πολλά και καλύτερα να μην τα φορτώσω όλα απευθείας.
Λοιπόν ξεκινάμε
Προβολή συνημμένου 280959
Μόλις θα έγραφα σχόλιο σχετικά με αυτό.λελα πατρικιου
Τόσο άσχημη ήταν;μιραντα μυρατ ηταν γνωστη σαν κυρια μιραντα
όχι είστε σε σωστό δρόμο. Αν δεν σας έρχετε, μπορείτε ίσως να βρείτε ποιο ήταν το έργο που έπαιξε με τη Νοταρά;μιραντα μυρατ ηταν γνωστη σαν κυρια μιραντα
δεν θα το ελεγαΤόσο άσχημη ήταν;
ο χριστος ξανασταυρωνεται;όχι είστε σε σωστό δρόμο. Αν δεν σας έρχετε, μπορείτε ίσως να βρείτε ποιο ήταν το έργο που έπαιξε με τη Νοταρά;
Απλώς την έκανε σε μεγάλη ηλικία. Γενικά όλοι ηθοποιοί είναι φτιαγμένοι όπως ήταν γύρω στη δεκαετία του 50. Για αυτό και ο Πρωτοππαπάς είναι σχετικά νεαρόςΤόσο άσχημη ήταν;
όχι είστε σε σωστό δρόμο. Αν δεν σας έρχετε, μπορείτε ίσως να βρείτε ποιο ήταν το έργο που έπαιξε με τη Νοταρά;
Νομίζω ότι η Νοταρά δεν είχε παίξει σε αυτό το έργο (δεν παίρνω και όρκο). Εννούσω όμως θεατρικό έργο, στο θέατροο χριστος ξανασταυρωνεται;
Κατερίνα;όχι είστε σε σωστό δρόμο. Αν δεν σας έρχετε, μπορείτε ίσως να βρείτε ποιο ήταν το έργο που έπαιξε με τη Νοταρά;
ναι το συγκεκριμενο εργο του καζανζακη εχει μεταφερθει στην γνωστη τηλεοπτικη μεταφοραΝομίζω ότι η Νοταρά δεν είχε παίξει σε αυτό το έργο (δεν παίρνω και όρκο). Εννούσω όμως θεατρικό έργο, στο θέατρο
Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Είναι η Κατερίνα Ανδρεάδη ή κυρία Κατερίνα ή Κατερίνα. Το έργο "Η Χαρτοπαίχτρα", η πρώτη διδάξασα της ΑλέκαςΚατερίνα
Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Είναι η Κατερίνα Ανδρεάδη ή κυρία Κατερίνα ή Κατερίνα. Το έργο "Η Χαρτοπαίχτρα", η πρώτη διδάξασα της Αλέκας
Η φίλη μου εμπνεύστηκε το πορτραίτο της Κατερίνας από αυτή τη φωτογραφία στο Facebookαν ευαρεστηθητε
φορτωστε αλλο ενα πριν την πεσω
Θα φορτώσω. Μισό λεπτό να ψάξω στο αρχείο μου για τις φωτογραφίεςαν ευαρεστηθητε
φορτωστε αλλο ενα πριν την πεσω
το μαλλί το πέτυχε, η μύτη άσχετηΗ φίλη μου εμπνεύστηκε το πορτραίτο της Κατερίνας από αυτή τη φωτογραφία στο Facebook
Προβολή συνημμένου 281138 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ζωγραφίζουν μαλλί τέτοιου τύπου πόσο μάλλον κοτσίδες