A
alexis
Guest
Δεν την έχω ακούσει αλλά δεν είναι αυτή. Για να βοηθήσω γεννήθηκε μεταξύ 1915-1920ναι εχετε δικιο και στα 2
συγνωμη
σοφια βερωνη;
Δεν την έχω ακούσει αλλά δεν είναι αυτή. Για να βοηθήσω γεννήθηκε μεταξύ 1915-1920ναι εχετε δικιο και στα 2
συγνωμη
σοφια βερωνη;
Όχι πιο μικρή. Έχει όμως παίξει μαζί τηςΜαρίκα Κρεβατά;
Ακόμα πιο μικρήελενη ζαφειριου;
Άννα ΛώρηΔεν την έχω ακούσει αλλά δεν είναι αυτή. Για να βοηθήσω γεννήθηκε μεταξύ 1915-1920
Νομίζω η Άννα Λώρη γεννήθηκε πριν τη Ζαφειρίου. Αλλά και να μην ισχύει, η εικονιζόμενη είναι μετά το 1916Άννα Λώρη
Ακόμα πιο μικρήελενη ζαφειριου;
Έγινα πτώμα…λολΝομίζω η Άννα Λώρη γεννήθηκε πριν τη Ζαφειρίου. Αλλά και να μην ισχύει, η εικονιζόμενη είναι μετά το 1916
Έγινα πτώμα…λολ
Θα παραθέσω πάλι τα στοιχεία: Γεννήθηκε μετα το 1916, δεν ζει και συνεργάστηκε με τη Σμάρω Στεφανίδου και τη Νίτσα ΤσαγανέαΈγινα πτώμα…λολ
Θα βοηθήσω και άλλο. Πέθανε το ίδιο έτος με την ΤσαγανέαΘα παραθέσω πάλι τα στοιχεία: Γεννήθηκε μετα το 1916, δεν ζει και συνεργάστηκε με τη Σμάρω Στεφανίδου και τη Νίτσα Τσαγανέα
Μπραβοοοοοο.ηλια λιβυκου
Εντωμεταξύ η Λιβυκού ήταν γυναικάρα και στο σκίτσο φαίνεται σαν τη νύφη του Τσάκυ…λοληλια λιβυκου
Εμένα στην αρχή μου θύμισε τη Λορίν Μπακόλ. Αλλά όπως είπαμε δεν είναι ξένοιΕντωμεταξύ η Λιβυκού ήταν γυναικάρα και στο σκίτσο φαίνεται σαν τη νύφη του Τσάκυ…λολ
Εύγε τροχονόμε
Αν προλάβω θα φορτώσω την άλλη εικόνα το απόγευμαφορτωστε και αλλα