Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.323
μην ειμαστε και πλεονεκτεςΑμ
το μαλλί το πέτυχε, η μύτη άσχετη
μην ειμαστε και πλεονεκτεςΑμ
Υποθέτω όταν το έδειξε για έγκρισε θα το διόρθωσεΑμ
Σωστά. Νάμαστε και λογικοίμην ειμαστε και πλεονεκτες
Το κατηγορηματικό όχι (φιλουμενα) μου το πέταξες πριν κύριος όμως χα, χαμην ειμαστε και πλεονεκτες
ηταν ψαρωτικοΤο κατηγορηματικό όχι (φιλουμενα) μου το πέταξες πριν κύριος όμως χα, χα
Για κακή σου τύχη τροχονόμε την βρήκα την κυρα Κατερίνα (κι ας μην είμαι ηθοποιός κ σινεφίλ)
Αλ τι σί (λολ)ηταν ψαρωτικο
ειδικοτητα αποκτηθησα εν στρατευματι
Όποιος το βρει, είναι πραγματικά άξιος και του αξίζουν εύσημα.
Προβολή συνημμένου 281141
Δεν είναι αυτή. Είναι πιο μεγάλη. Μεταξύ 1910-1920. Θα θυμίζω ότι όλοι οι άνθρωποι στα σκίτσα είναι νεκροίμαρω κοντου
Δεν είναι αυτή. Είναι πιο μεγάλη. Μεταξύ 1910-1920. Θα θυμίζω ότι όλοι οι άνθρωποι στα σκίτσα είναι νεκροί
Δεν πρόσεξα κάποια ελιά αλλά δεν είμαι και πρότυπο παρατηρητικότητας. Εκτός αν εννοείτε αυτό το μαύρο πράγμα μεταξύ στόματος και μύτης. Αυτό είναι σκίαση και πολλές φορές οι σκιάσεις θυμίζουν ρυτίδες ή κάνουν τους ανθρώπους μεγαλύτερους. Θυμίζω ότι είναι γεννημένη μεταξύ 1910 και 1920 και πεθαμένηΛόγω ελιάς θα λεγα Ντίνα Τριάντη, αλλά πάλι για πολύ παλιές μιλάμε;
Λόγω πέρλας κολιέ θα πω Νίτσα ΤσαγανέαΔεν πρόσεξα κάποια ελιά αλλά δεν είμαι και πρότυπο παρατηρητικότητας. Εκτός αν εννοείτε αυτό το μαύρο πράγμα μεταξύ στόματος και μύτης. Αυτό είναι σκίαση και πολλές φορές οι σκιάσεις θυμίζουν ρυτίδες ή κάνουν τους ανθρώπους μεγαλύτερους. Θυμίζω ότι είναι γεννημένη μεταξύ 1910 και 1920 και πεθαμένη
Λόγω πέρλας κολιέ θα πω Νίτσα Τσαγανέα
Όχι αλλά έχει συνεργαστεί και με τις δύοσμαρω στεφανιδου
Η Λακάζ νομίζω γεννήθηκε μετά το 20;ζινετ λακαζ
1919 νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρη απολυταΗ Λακάζ νομίζω γεννήθηκε μετά το 20;
Η Άννα Κυριακού αν δεν απατώμαι γεννήθηκε το 1929 και αν δεν κάνω λάθος ζει ακόμα1919 νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρη απολυτα
αννα κυριακου;
ναι εχετε δικιο και στα 2Η Άννα Κυριακού αν δεν απατώμαι γεννήθηκε το 1929 και αν δεν κάνω λάθος ζει ακόμα
Μαρίκα Κρεβατά;Η Λακάζ νομίζω γεννήθηκε μετά το 20;