Wally είπε:Δεν γουσταρω καθολου τα τενεκεδενια κουτια. Προτιμω να μην πιω καθολου μπυρα απο το να πιω απο χαζοκουτι.Μπουκαλι...ρετρο και καλο
Όου μαι γκαντ η Αλεξανδράτου έχει 2 λογαριασμούς εδώ μέσα.:Ρpooky(1) είπε:Πάντα μπουκάλι. Άλλη φάση!!!!
Linkmastersword είπε:Ποιο παλιο ανοιγμα;Γιατι ειμαι νέος δεν θυμάμαι μπορει καποιος να μου πει τι ενοειτε και αν το ειχα προλαβει ισως το θυμηθω....
Για καποιο λογο εχει διαφορετικη αισθηση. Ισως επειδη η γλωσσα ακουμπαει στο μεταλλικο. Στο κουτακι επισης μου φαινονται πιο δυνατα τα αεριουχα γενικως. Γι αυτο και η μπυρα δεν μου αρεσει απο κουτακι, αλλα η κοκακολα ναι. Αυτη δε μου αρεσει καθολου απο πλαστικο μπουκαλι για καποιο λογοΔεν γουσταρω καθολου τα τενεκεδενια κουτια. Προτιμω να μην πιω καθολου μπυρα απο το να πιω απο χαζοκουτι.
Μπουκαλι...ρετρο και καλο
το αφήνω στην κόκα κόλα να το λύσει όπως έλυσε το θέμα με την ασφάλεια των κουτιών των αναψυκτικώνHaros είπε:Σε τι δοχείο δηλαδή θέλεις να αποθηκευτεί το περιεχόμενο των κονσερβών;![]()
Το να πιάσεις το κουτάκι και τα λοιπά υπολείμματα του κουτακίου (ατς) ήταν "κόλπο";Wally είπε:Στο παλιο, οταν εκοβες στα δυο το ανοιγμα (χωριζες τη "γλωσσα" και δακτυλιδι) μπορουσες να κανεις το κολπο με το πεταγμα.
Βαζω υποψηφιοτητα για το πιο ακατανοητο ποστ του 2010...
8)status είπε:Το να πιάσεις το κουτάκι και τα λοιπά υπολείμματα του κουτακίου (ατς) ήταν "κόλπο";Το 2010 το λέμε ανακύκλωση τουλάϊστο!:Ρ