Λαβ Σόρρυ (1994)

retrofrog

RetroActive
Joined
25 Δεκ 2012
Μηνύματα
328
Αντιδράσεις
55
Λαβ Σόρρυ (1994)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Λαβ_σόρρυ

Παιδιά ανοίγω νέο post γτ δεν βρήκα στην αναζήτηση να υπάρχει κτ ξεχωριστό για τη σειρά. Αν λανθάνω ζητώ προκαταβολικά συγνώμη! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να βρώ ένα επεισόδιο της σειράς που είχε σκηνές από τα παρασκήνια. Αν θυμάμαι καλά είχε προβληθεί μετά το τέλος των επεισοδίων. Για να είμαι ειλικρινής, μετά το πέρασμα χρόνων βρίσκω τη σειρά ελαφρώς γελοία (συγνώμη από τους φαν της σειράς!), ωστόσο μου αρέσει πάντα να βλέπω τα παρασκήνια σειρών! (βλ. αντίστοιχο επεισόδιο από τις 3 χάριτες,χάι ροκ, κλπ) καθώς θεωρώ ότι έχουν πολύ πλάκα! (εν προκειμένω, πολύ περισσότερο κι απ΄την ίδια τη σειρα!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω παλι, retrofrog, θυμαμαι πως το επεισοδιο με τα παρασκηνια της σειρας ειχε προβληθει καπου στο μεσον.

Ενω μαλιστα αρχικα δεν την παρακολουθουσα, οταν ειδα εκεινο το επεισοδιο μου αρεσε κι απο εκει κι υστερα δεν εχασα πλεον κανενα.
 
BAMBINELLA λες να λανθάνω τόσο πολύ; Συστήνεις να κοιτάξω στα επεισόδια που είναι στο youtube μπάς και υπάρχει; Εγώ πάλι θυμάμαι πως ήταν καλοκαίρι όταν το έβλεπα..Δε νομίζω ότι θυμάμαι λάθος αλλά όσο να'ναι με κλόνισες! Εντάξει, πάνε και σχεδόν 20 χρόνια από τότε, δεν μπορώ να ορκιστώ κιόλας.. ;)
 
Τι να σου πω! Αυτο θυμαμαι, αλλα δεν ειμαι απολυτα βεβαιη και γι' αυτο δεν επιμενω. Μπορει να κανω και λαθος....
 
Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση:

Πρώτον, όταν ζητάτε να βρείτε κάποια σειρά, πάντα εννοούμε νόμιμα: δηλαδή από κάποιο περιοδικό που τη δίνει δώρο / προσφορά.

Δεύτερον, αναφορές σε youtube και τοποθετήσεις του στυλ "να κοιτάξω στα επεισόδια που είναι στο youtube μπάς και υπάρχει;", παρακαλώ να γίνονται αν κι εφόσον μιλάμε για επίσημη ανάρτηση του τηλεοπτικού καναλιού (όπως π.χ. το youtube κανάλι του megachannel). Σε κάθε άλλη περίπτωση, παρακαλώ όχι τέτοιες συζητήσεις....

 


Τώρα, μιας και στο
επίσημο youtube κανάλι του Mega δεν υπάρχει αναρτημένη η σειρά, τότε η συζήτηση προχωράει αλλιώς: δηλαδή σε ποιο επεισόδιο βρίσκονται τα making of και όχι στο πού μπορούμε να βρούμε το επεισόδιο αυτό-καθαυτό, εκτός και αν πρόκειται για νόμιμο τρόπο κτήσης.
 
Επειδή έχω την εντύπωση πως υπάρχει μια προσωπική αντιπαράθεση που εξελίσσεται τη τελευταία ώρα απεναντί στο πρόσωπο μου εκ μέρους της διαχείρισης (ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω γτ θα πρέπει να μου γίνονται προσωπικές συστάσεις ότι παραπέμπω σε πασίγνωστες σελίδες του διαδικτύου-τη στιγμή που έχω γίνει μάρτυρας ανάλογων αναρτήσεων στο ίδιο forum στις οποίες δεν είχε γίνει καμία παραίνεση και τη στιγμή μάλιστα που αναρτώνται κατ'εξακολούθηση βίντεο απ' την εν λόγω ιστοσελίδα- ή οτι επιδίσομαι στο κουτσομπολιό-μ΄αυτή τη λογική και τα σχόλια , για τη καλλίφωνη κλεοπάτρα που αφορούν το ταλέντο της και τη προσωπική της ζωή θα έπρεπε να είναι off topic) και επειδή γενικά έχω την αίσθηση οτι επικρατεί μια λογική αυστηρότατης λογοκρισίας στο forum την οποία αδυνατώ να κατανοήσω (αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία), παρακαλώ όπως διαγραφώ άμεσα από το συγκεκριμένο forum. Να ευχαριστήσω θερμότατα όσα μέλη διάβασαν τις αναρτήσεις μου,ιδιαίτέρως δε όσους προθυμοποιήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου και είχαν τη ευγενή πρόθεση να μπούν στο κόπο ανεβάσουν κάτι για μένα. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!
 
Μάλιστα.

Δεκτό και σεβαστό.

Παρεπιπτόντως, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Να είσαι σίγουρος / -η, ότι αν ήταν κάτι προσωπικό, θα σου είχα κάνει σύσταση με πμ. Το γεγονός ότι κάνω συστάσεις δημόσια, γίνεται για ενημέρωση (ενίοτε και παραδειγματισμό!), όσων παρακολουθούν το φόρουμ. Με συγχωρείς, αλλά δε γίνεται να (ανα)ζητάς copyrighted υλικό και να μου αναφέρεις το youtube! Ανέφερες ότι παρακολουθούσες το φόρουμ πολύ πριν γραφτείς, αν δεν κάνω λάθος. Αν όντως το παρακολουθούσες, θα είδες ότι ακριβώς τα ίδια πράγματα λέω και σε άλλα μέλη (παλιά και νέα - δεν κάνω καμία απολύτως διάκριση, σε διαβεβαιώ).

Κάνω μια δουλειά, όπως μου έχει υποδείξει η διαχείριση του φόρουμ ότι πρέπει να γίνεται.

Μπορεί να έχεις κάθε καλή διάθεση και να είσαι εντελώς καλοπροαίρετος στη διεξαγωγή συζήτησης, ωστόσο δε μπορώ να πω ότι θα συμβεί το ίδιο και με άλλα μέλη.

Σε κάθε περίπτωση, σε αποκλείω για 7 ημέρες από το φόρουμ, ώστε να σου δώσω την ευκαιρία να το ξανασκεφτείς. Μην αντιδράς εν βρασμώ ψυχής - πιστεύω ότι απλά είναι το στάδιο προσαρμογής στο φόρουμ.

Αν πιστεύεις ότι κάπου σε αδίκησα (άνθρωπος είμαι - μη ξεχνιόμαστε!), μπορείς να απευθυνθείς με e-mail στους ιεραρχικά ανωτέρους μου:

Kambia

Wally

Shock

Οι οποίοι είναι και οι πραγματικοί διαχειριστές του εν λόγω ιστότοπου. Εγώ είμαι απλά συντονίστρια.

Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαι κι εγώ στη διάθεσή σου μέσω e-mail.

Συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη που η εν λόγω κουβέντα γίνεται δημοσίως, αλλά θεωρώ σωστό να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα δημοσίως.
 
Η σειρά ήταν επιτυχημένη τότε που προβαλόταν στην τηλεόραση, δεν την παρακολουθούσα αλλά μου άρεσε το τραγούδι από τους τίτλους έναρξης που τραγουδούσε ο Θάνος Καλλίρης με τους πρωταγωνιστές της σειράς.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
Μου άρεσε το τραγούδι από τους τίτλους έναρξης και τραγουδούσε ο Θάνος Καλλίρης με τους πρωταγωνιστές της σειράς.
Ο Θανος Καλλιρης δεν τραγουδουσε στα πρωτα 15 επεισοδια της σειρας. Οι τιτλοι εναρξης ηταν διαφορετικοι, εχοντας μονο μουσικη και τα προσωπα των ηθοποιων. Στο εορταστικο επεισοδιο παρουσιαστηκε το τραγουδι με τον Καλλιρη και απο κει και περα εμεινε μονιμα στους τιτλους μεχρι τη ληξη της σειρας.
 
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Καθόλου δεν το θυμόμουν.

Πολύ ζωηρά θυμάμαι αυτό:

[video=youtube;A-LBWOBcjGg]

Τόσο ξεκάθαρη είναι η ανάμνηση, που θυμάμαι ακόμα και τα λόγια! :D
 
τρέιλερ του πρωτελευταιου επεισοδιου απ τον rareandmore

 
Πιο κρυα σειρα δεν θυμαμαι να εχει ξαναυπαρξει στην τηλεοραση...

Εκεινη η ξανθια ηθοποιος.... Ειλικρινα προσπαθουσα (και προσπαθω) να βρω ενα ωραιο χαρακτηριστικο πανω της, και δεν βρισκω!

Παρ'ολα αυτα, την βλεπαμε (αναγκαστικα), μιας και παιζοταν Δευτερα αν θυμαμαι καλα, και δεν ειχε τιποτα αλλο στα αλλα καναλια.
 
Ozzarε τα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...Πραγματικά από τις πιο κρύες σειρές που έχουν περάσει..(μπορεί να το ξεκίνησα εγω το θέμα αλλά πιστεύω είδες το λόγο!) Γενικά οι σειρές της Μαβίλη ήταν πολύ ανόητες..Την ίδια άποψη έχω και για το "χαι ρόκ" και για ένα άλλο "τσιν και τσέρι"(κάπως έτσι τέλος πάντων..δεν θυμάμαι και καλά..) Το έβλεπα αλλά τότε ήμουν μικρός..δικαιολογούμαι..Τέτοια λάθη δεν είναι να τα επαναλαμβάνεις..Το μόνο που βρίσκω χαριτωμένο πλέον είναι το τραγούδι..Κατά τα άλλα, με τη πλέον ευμενή στάση...αντε να το πεις τρελή cultια..
 
Ozzarε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...Πραγματικά από τις πιο κρύες σειρές που έχουν περάσει..(μπορεί να το ξεκίνησα εγω το θέμα αλλά πιστεύω είδες το λόγο!) Γενικά οι σειρές της Μαβίλη ήταν πολύ ανόητες..Την ίδια άποψη έχω και για το "χαι ρόκ" και για ένα άλλο "τσιν και τσέρι"(κάπως έτσι τέλος πάντων..δεν θυμάμαι και καλά..) Το έβλεπα αλλά τότε ήμουν μικρός..δικαιολογούμαι..Τέτοια λάθη δεν είναι να τα επαναλαμβάνεις..Το μόνο που βρίσκω χαριτωμένο πλέον είναι το τραγούδι..Κατά τα άλλα, με τη πλέον ευμενή στάση...αντε να το πεις τρελή cultια..
 
Η σειρά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και καθιέρωσε τον Τασο Χαλκια. Η γλυκήτατη Κωνσταντίνα Μιχαήλ δυστηχώς έγινε μεν γνωστή αλλα η καριέρα της αμαυρωθηκε απο την συμμετοχη της στην σειρα. Και ομως η κ. Μιχαήλ έχει απο τοτε παιξει σε πολυ καλες θεατρικες παραγωγες. Η σειρά εμφανισιακά την αδικούσε πολυ με αυτο το ντυσιμο. Προκειται για μια πολυ ομορφη γυναικα, ειχα δει ενα θεατρικο οπου επαιζε πριν απο λιγο καιρο και ηταν πολυ καλη ηθοποιος και πολυ εντυπωσιακη σαν παρουσια. Αυτο ηταν και η μεγαλη μου απορια για την σειρα δηλαδη πώς ενω ο ᾽Σακης ο υδραυλικος᾽ ηταν δημοφιλεστατος η Λιλη (ετσι νομιζω ελεγαν τον χαρακτηρα που επαιζε η Κ. Μιχαήλ) δεν κατάφερε να κερδισει τον κοσμο. Δεν εχω δει το τελος αλλα μου ειχαν πει πως το ζευγαρι χωριζει κατι πρωτοτυπο για κωμική σειρά. Σημερα παντως ειναι αξιο αποριας το πως ειχε επιτυχια μια τοσο αφελης και παιδιαστικη σειρα. Ισως αυτο να ηταν και το μυστικο την εβλεπε ολη η οικογενεια μαζι.
 
Η σειρά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά ομολογώ ότι είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία τότε και ο Τάσος Χαλκιάς είχε ταυτιστεί με τον ρόλο του υδραυλικού. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν πολύ καλή στον ρόλο της και μέχρι σήμερα δίνει κατά καιρούς ωραία δείγματα δουλειάς -ήταν έξοχη πρόσφατα στο θέατρο ως Σεβάς Χανούμ.
 
ουτε καν καλτ δε το λες...

η σειρα -κατ εμε- που ανοιξε εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκουπιδοντενεκε για τα σηριαλ των ιδιωτικων καναλιων,μετα απο ενα πολυ αξιολογο ξεκινημα ,στα early 90s..

Απλα ΑΘΛΙΟ..
 
Κυριολεκτικά ανυπόφορη σειρά. Διάλογοι που θα εκνεύριζαν και παιδιά προσχολικής ηλικίας, οι δεύτεροι ρόλοι απλά τραγικοί και ο Χαλκιάς να την έχει δει λαϊκό sex-symbol...
 
Θα συμφωνήσω πως η σειρά ήταν για τα σκουπίδια...Παιδαριώδεις διάλογοι (στα όρια του γραφικού θα έλεγα), διαρκώς επαναλαμβανόμενες ατάκες και πολύ κακές ερμηνείες από τους δευτεραγωνιστές (ο Θεός να τους κάνει) Δεν ξέρω αν άνοιξε το σκουπιδοτενεκέ,σίγουρα πάντως θα τη πέταγα εντός αυτού..με μεγάλη ευκολία..Ο Χαλκιάς δεν θα έλεγα ότι καθιερώθηκε από 'κει, δεδομένου ότι είχε ήδη μια αξιόλογη διαδρομή και μια ανάλογη επιτυχία στο "παλμαρέ" του..Το "Χαι Ροκ" (άλλη μπούρδα από'κει) Απλά αυτός ο μπρουτάλ χαρακτήρας που ερμήνευσε, ο άνδρας που δεν ανέχεται πολλά - πολλά, τιμάει τη γυναίκα που είναι μαζί της αλλά αγαπά και τον ποδόγυρο, το δασύτριχο στήθος, η καδένα και το κλασικό greek hot lover (τρομάρα μας!) άγγιξε τις καρδιές πολλών γυναικών εκείνη την εποχή..και τον έκανε sex symbol (αν είναι δυνατόν!) Η Μιχαήλ κατά τη γνώμη μου ήταν απλά τραγική..Με εκνεύριζε απίστευτα η περσόνα της Λίλης και φρόντιζε να επιτείνει αυτή μου την αντιπάθεια το απαίσιο παίξιμο της..Σ'αυτό που θα συμφωνήσω είναι πως όντως την αδίκησε η εμφάνιση, δεδομένου ότι έχει κορμάρα (την οποία βεβαίως φρόντισε να επιδείξει από κάθε της πλευρά σε φωτογράφιση στο Playboy λίγα χρόνια αργότερα-και καλά έκανε!) και πως -όντως- οι επόμενες δουλειές (κυρίως τα τελευταία 3 χρόνια) ήταν εντελώς διαφορετικού στύλ απ'αυτή την ελεεινη καρικατούρα..Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, φέτος έλαβε το δεύτερο βραβείο (στα θεατρικά βραβεία) για την ερμηνεία της στη παράσταση για τη ζωή της Σεβάς Χανούμ..
 
Θα συμφωνήσω σε πολλά με τον retrofrog. Οι διάλογοι ήταν επιπέδου προνήπιου (ακόμα και η χειρότερη βιντεοταινία της 10ετίας του '80 τέτοιους διαλόγους δεν είχε!), οι ατάκες όντως επαναλαμβάνονταν, ο Χαλκιάς πραγματικά ξεφτιλιζόταν, χωρίς να είναι καθόλου πειστικός, η Μιχαήλ ήταν σαν χαζή, γιατί ούτε το ταλέντο της ούτε το σενάριο τη βοηθούσε, ενώ κ το όλο κόνσεπτ φαινόταν να είχε φτιαχτεί "στο πόδι". Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν τα προσβλητικά στερεότυπα: η μεν γιατρίνα είχε περγαμηνές, αλλά ήταν μια χαζοβιόλα που δεν είχε διασκεδάσει ποτέ στη ζωή της και ήταν αρραβωνιασμένη με έναν... ..... (πολύ προσβλητικό στερεότυπο, εφόσον οι γιατρίνες που ξέρω -της αδελφής μου συμπεριλαμβανομένης- μόνο τέτοιες ηλίθιες και μιξοπαρθένες δεν είναι), ενώ ο υδραυλικός είναι όντως ο άντρας ο πολλά βαρύς, ο macho man, που μπορεί να ρίξει όποια γυναίκα θέλει, κ ειδικά μια "στερημένη" μορφωμένη (σχεδόν σε όλα τα σήριαλ οι μορφωμένες κοπέλες είναι διοπτροφόρες και στερημένες, όρα και στο πιο πρόσφατο "Η ώρα η καλή", όπου ο χαρακτήρας της Μπέσυς Μάλφα είναι η μετεξέλιξη του χαρακτήρα της Μιχαήλ), στην οποία συμπεριφέρεται σαν να είναι σκουπίδι (επειδή πιστεύει ότι "η γυναίκα χρειάζεται πού και πού καμιά σφαλιάρα"). Όντως, ούτε καλτ δεν είναι αυτή η σειρά. Αν κάποιος έπρεπε να της δώσει ένα χαρακτηρισμό, είναι όχι cult, αλλά trash. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή, η σεναριογράφος του "Λαβ Σόρρυ", η Ελένη Μαβίλη είχε οικονομικές στενοχώριες ([edit] ανεπιβεβαίωτες φήμες [/edit]), οπότε, έγραφε ό,τι να'ναι, προκειμένου να καλύψει τα χρέη της. Τι να πει κανείς...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα