Λαβ Σόρρυ (1994)

Σαβούρα,μπακατέλα,μιζέρια στον υπερθετικό βαθμό,χαρακτήρες ασυμπάθιστοι κατά 90%,διάλογοι της κακιάς ώρας,έλλειψη ταλέντου και υποκριτικής πολλές φορές και 30 επεισόδια για να περάσει μία μέρα..Αλλά από μία χώρα που αποχαυνώνεται με τα Μεξικάνικα και τα Τούρκικα κατά καιρούς,δε θα περίμενα κάτι καλύτερο.Αυτό το τελευταίο πάει σε όσους απορούν"μα καλά,πώς έπιασε αυτή η σειρα".

Θα μπορούσα να τη θάβω για παραγράφους ολόκληρους,αλλά θα σταματήσω εδώ. Το είχα κάνει στην άλλη σειρά της Μαβίλη που ακολούθησε, πιστή ρεπλίκα που ευτυχώς ο κόσμος μυρίστηκε την αντιγραφή και την έκανε με ελαφρα δίνοντας πρόωρο τέλος στο αριστούργημα ...
 
Οχι ρε δε γραφουμε :ρ
 
Φωτογραφίες που είχαν δημοσιευθεί σε περιοδικά της εποχής για την προώθηση της σειράς και έχουν "ανέβει" στο διαδίκτυο

Love sorry.jpgπηγή

Love sorry.jpgπηγή
 
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις 10:00 θα προβληθεί το 2ωρο εορταστικό επεισόδιο με guests τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Θάνο Καλλίρη και την Καίτη Γαρμπή.
 
Λόγω των ημερών....

  

Έξτρα επεισόδιο, εορταστικό  Λάβ Σόρρυ Καθαράς Δευτέρας

Προβλήθηκε:   Καθαρά Δευτέρα 6 Μαρτίου 1995

Quests stars η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Κονιτοπούλου    

Τα κούλουμα βρίσκουν το Σάκη και τη Λίλη χωρισμένους. Εκείνος περνάει την Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι του στο Χαϊδάρι με τις αδερφές του, φίλους και γείτονες, στήνοντας σαρακοστιανή γιορτή στην αυλή. Ανάμεσα τους η Στέλλα Κονιτοπούλου που τους διασκεδάζει με νησιώτικα τραγούδια.  Την ίδια ώρα, η Λίλη περνάει ήσυχα την ημέρα με την οικογένεια της, όταν ένας απροσδόκητος επισκέπτης κάνει την εμφάνιση του. Είναι η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή που κρύβεται στην αυλή της Λίλης προκειμένου να ξεφύγει από θαυμαστή που την ακολουθεί επίμονα στο δρόμο. Μένει μαζί τους μέχρι αργά και το βραδυ την ακολουθούν στο κέντρο όπου εργάζεται. Στο ίδιο κέντρο όμως δουλεύει και η Στέλλα Κονιτοπούλου, την οποία επίσης ακολουθεί η παρέα του Σάκη. Συναντιούνται όλοι απροσδόκητα στο μαγαζί, σε ένα ξέφρενο γλέντι, με το Σάκη και την Λίλη να προσπαθούν να διατηρήσουν αποστάσεις ο ένας απο τον άλλον...

11.png

2.JPG

12.png

5.png

8.png

10.png

9.png

4.png

1.jpg

3.jpg

6.JPG

7.png

επιλέξτε αρχεία... Κάντε κλικ για να επιλέξετε αρχεία
 
Θα προβληθεί το σπάνιο επεισόδιο "Πίσω απο τις καμερες" την Παρασκευή 7/6/2019 απο το live streaming του Μega???????????????

Ως γνωστόν το Mega "εκπέμπει" πλέον μόνο διαδικτυακά απο το live streaming στην επίσημη ιστοσελίδα του, δείχνοντας επαναλήψεις σειρών   - και μάλιστα το τελευταίο διάστημα-  σειρών που χαρακτηρίζονται ως "σπάνιες" καθώς δεν προβλήθηκαν ποτέ ξανά απο την πρώτη προβολή τους.

Στο πρόγραμμα λοιπόν του live streaming, την Παρασκευή 7/6/2019 φαίνεται οτι θα προβληθεί το "επεισόδιο 36" της σειράς Λαβ Σορρυ.  (link: http://www.megatv.com/summary.asp?catid=17496)

2.JPG

Σύμφωνα επίσης με το site του καναλιού, το επεισόδιο 36 είναι το έξτρα επεισόδιο "Πίσω απο τις κάμερες". (link: http://www.megatv.com/article.asp?catid=16921&subid=2&pubid=6868947)

3.JPG

Το εν λόγω επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ ξανα σε επαναλήψη και περιέχει συνεντεύξεις των ηθοποιων, των συντελεστών αλλά και κωμικά ενσταντανέ που συνέβησαν κατα την διαρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

Αν ισχύει λοιπόν αυτό που αναφέρει το πρόγραμμα του live streaming, και δεν είναι μπαρούφα, τότε οι λάτρεις και οι συλλέκτες των σπάνιων επεισοδίων των σειρών των '90s θα έχουν την ευκαιρία να δουν ενα ακόμη backstages επεισόδιο που έχει να προβληθεί απο τότε.
 
Έξτρα επεισόδιο, Χριστουγεννιάτικο-Πρωτοχρονιάτικο εορταστικό "Λαβ Σόρρυ long play special".

Καλεσμένοι η Βίκυ Μοσχολιού και ο Θάνος Καλλίρης. Quest star ο Γιώργος Κατσαρός.
Προβλήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 1994 και σε επανάληψη ανήμερα Πρωτοχρονιάς 1 Ιανουαρίου 1995.

Την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2017, το Mega πρόβαλε ξανά το εορταστικό, 22 χρόνια μετα.

Υπόθεση:
Η Βίκυ Μοσχολιού κάνει γύρισμα σε τηλεοπτικό στούντιο για μουσικό γιορτινό σόου. Παράλληλα, στο διπλανό στούντιο γίνονται γυρίσματα σκηνών για επεισόδιο του Λάβ Σόρρυ με καλεσμένο τον Θάνο Καλλίρη. Από λάθος συννενόηση στο κοντρόλ μπερδεύονται οι σκηνές των δυο γυρισμάτων, οι τραγουδιστές στο πλατό, η μουσική και τα τραγούδια, και τα δύο σόου καταλήγουν σε ενιαίο τηλεοπτικό μιούζικαλ με πολύ κέφι.

Στο εορταστικό παρουσιάστηκε για μια και μοναδική φορά, ολόκληρο το τραγούδι των τίτλων που συνέθεσε για τη σειρά ο Θάνος Καλλίρης, σε στίχους της σεναριογράφου Ελένης Μαβίλη, το οποίο ερμήνευσαν οι ηθοποιοί της σειράς.

Η Βίκυ Μοσχολιού, εκτός από τις μεγάλες παλιές επιτυχίες της, τραγούδησε κι αρκετά τραγουδια από τον τότε νεοκυκλοφόρητο διπλό δίσκο της "Τα μπιζουδάκια" (1993) με επανεκτελέσεις από το χώρο του ελαφρού τραγουδιού. Μαζί της στο δίσκο κι ο Τάσος Χαλκιάς στο τραγούδι "Εντάξει".

1.jpg

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

8.JPG

7.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

22.JPG

21.JPG
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    12,8 KB · Προβολές: 1
  • 2.JPG
    2.JPG
    15,5 KB · Προβολές: 1
  • 3.JPG
    3.JPG
    17,4 KB · Προβολές: 1
  • 4.JPG
    4.JPG
    17,8 KB · Προβολές: 1
  • 5.JPG
    5.JPG
    18,1 KB · Προβολές: 1
  • 6.JPG
    6.JPG
    17,8 KB · Προβολές: 1
  • 7.JPG
    7.JPG
    11,4 KB · Προβολές: 1
  • 8.JPG
    8.JPG
    19,3 KB · Προβολές: 1
  • 9.JPG
    9.JPG
    12,8 KB · Προβολές: 1
  • 10.JPG
    10.JPG
    17,2 KB · Προβολές: 1
  • 11.JPG
    11.JPG
    19,4 KB · Προβολές: 1
  • 13.JPG
    13.JPG
    15,2 KB · Προβολές: 1
  • 14.JPG
    14.JPG
    15,5 KB · Προβολές: 1
  • 15.JPG
    15.JPG
    14,9 KB · Προβολές: 2
  • 17.JPG
    17.JPG
    7,8 KB · Προβολές: 2
  • 18.JPG
    18.JPG
    15,4 KB · Προβολές: 2
  • 19.JPG
    19.JPG
    12,4 KB · Προβολές: 1
  • 20.JPG
    20.JPG
    10,7 KB · Προβολές: 1
  • 22.JPG
    22.JPG
    16,8 KB · Προβολές: 0
  • 21.JPG
    21.JPG
    19,5 KB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία:
Εκείνο το "πλαίη" πώς το σκέφτηκαν? Λαταλαβαίνω το "πλαίυ" που γράφαμε παλιά λόγω Υ, καταλαβαίνω το "πλέι" με τους τωρινούς κανόνες, αλλά ποιος σκέφτηκε και γιατί να το γράψει με ήτα?
 
Ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη του στην εκπομπή της ΕΤ3 "Μιλάμε ελεύθερα" αποκάλυψε πως η σειρά Λαβ Σόρρυ επρόκειτο να συνεχιστεί και σε Β σεζόν, αλλά αρνήθηκε ο ίδιος να συνεχίσει γιατί φοβήθηκε ότι θα ταυτιζόταν τόσο πολύ στην συνείδηση του κόσμου με το ρόλο του υδραυλικού, που αυτό θα ήταν εμπόδιο στην μετέπειτα πορεία του.
Συγκεκριμένα είπε: "Πιστώνομαι πολύ θετικά ότι ακόμα με φωνάζουν Σάκη, δεν έχω κανένα πρόβλημα ως προς αυτό, γιατί θεωρώ ότι έγινε μια μεγάλη επιτυχία που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Το τι έκανα στον Σάκη σαν ηθοποιός, πόσο αυτό πέρασε στον κόσμο και αγαπήθηκε, ποτέ δεν με ενόχλησε, ποτέ δεν το θεώρησα ρετσινιά να το βγάλω από πάνω μου. 'Ομως, όταν είδα ότι αυτό θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο για τα παραπέρα βήματα που εγώ ήθελα να κάνω, κυρίως στο θέατρο, την Β σεζόν που ήταν να συνεχιστεί θριαμβευτικά και θα μου απέφερε και ιδιαίτερα πολύ περισσότερα χρήματα, είπα όχι! Έχω ένα σπουδαίο φίλο μου στο θέατρο, ο οποίος ζει απομονωμένα πλέον, έναν αγαπημένο μου άνθρωπο, τον Χρήστο τον Πολίτη. Ο Χρήστος για μένα είναι ένα πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Εξαιρετικός, δουλέψαμε μαζί στο Εθνικό Θέατρο. Πολλά χρόνια επέμενε στο ίδιο πράγμα (σ.σ. στη Λάμψη). Ανεξαρτήτως αν ο ίδιος ένιωθε ευχαριστημένος σαν ηθοποιός, αυτό το πράγμα ενόχλησε, έγινε τροχοπέδη για τον ίδιο. Η αγαπημένη μου φίλη η Κάτια Δανδουλάκη, το κατάλαβε εγκαίρως και έφυγε. Άλλοι συνάδελφοι επέμεναν σε μια άλλη σειρά του Νίκου Φώσκολου για χρόνια και δέχτηκαν και εκείνοι ρετσινιά. Τι θέλω να πω με όλα αυτά: το κοινό όταν σε έχει αποδεχτεί τόσο πολύ κάπου, δυσκολεύεται πολύ να σε αποδεχτεί κάπου αλλού. Για να σε δει κάπου αλλού λοιπόν, πρέπει να του δώσεις εσύ! Αυτό έκανα και εγώ με το Λαβ Σόρρυ."
 
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξη της στην Ναταλία Γερμανού 22-12-2019 δήλωσε πως δεν θα έλεγε οχι στο ενδεχόμενο να έπαιζε ξανα το ρόλο της Λίλης, αν γινόταν sequel του Λάβ Σορρυ.
-Τώρα που επανέρχονται πολλά σήριαλ από τα παλιά, αν σου ελεγαν να παιξεις στην συνέχεια του Λαβ Σορρυ, θα το έκανες;.
-Πες μου, πως να μας βγάλεις, εμένα κι τον Τασο, τώρα; πως να μας βγάλεις; ότι; τι κάναμε τόσα χρόνια ως Σακης κι Λίλη; θυμάσαι τι έγινε στο τελος του Λαβ Σορρυ; παντρευτήκαμε κι χωρίσαμε την ίδια μέρα! Τι κανουν 20 χρόνια μετά, αφού έτσι κι αλλιώς χώρισαν; Παντως για να απαντήσω, αν γινόταν, ναι θα το εκανα γιατί θα ειχε παρα πολύ ενδιαφέρον. Παρα πολύ ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή ο Τάσος έχει παρα πολύ ενδιαφέρον σαν φιγούρα, σαν ψυχοσύνθεση, κι εγώ επίσης.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σε αντίθεση με την συμπτωταγωνίστρια του Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Τασος Χαλκιάς σε προσφατη συνεντευξη του στο Εθνος δήλωσε οτι δεν θα επαιζε σε remake του Λαβ Σόρρυ:

-Παρακολουθούμε τελευταία ριμέικ μεγάλων τηλεοπτικών σειρών («Λόγω τιμής», «Το καφέ της Χαράς», «Η πολυκατοικία»). Εσείς θα συμμετείχατε εκ νέου σε σειρές που πρωταγωνιστήσατε, όπως το «Χάι ροκ» ή το «Λαβ σόρι» που είχαν γίνει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες;
-Προσωπικά θα έπρεπε, αν μου έκαναν μια τέτοια πρόταση, να αναζητούσαν για τον ρόλο μου έναν άλλον πρωταγωνιστή!
 
Εκείνο το "πλαίη" πώς το σκέφτηκαν? Λαταλαβαίνω το "πλαίυ" που γράφαμε παλιά λόγω Υ, καταλαβαίνω το "πλέι" με τους τωρινούς κανόνες, αλλά ποιος σκέφτηκε και γιατί να το γράψει με ήτα?

Μάλλον κατά το "Μπρόντγουαιη"...ίδια καταληξη: -αιη
20200217_205459.jpg
 
Έξτρα επεισόδιο (Νο 36): Λαβ Σόρρυ Πίσω από τις κάμερες.

Προβλήθηκε μοναδική φορά Δευτέρα 5 Ιουνίου 1995 και έκτοτε δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά, παρά τις κατά καιρούς επαναλήψεις της σειράς.

Η σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Ελένη Μαβίλη ξεναγεί τους τηλεθεατές στο στούντιο που έγιναν τα γυρίσματα, στους χώρους που στήθηκαν τα σκηνικά, στο κοντρόλ, στα καμαρίνια. Μιλούν οι άνθρωποι που δούλεψαν πίσω από τις κάμερες καθώς και οι ηθοποιοί, τόσο για τους ρόλους τους όσο και για το τέλος της σειράς. Παρουσιάζονται σκηνές με ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αστεία περιστατικά, κωμικές καταστάσεις, καθώς και στιγμιότυπα από γιορτές και γενέθλια που γιορτάστηκαν στα διαλείμματα των σκηνών.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

11.JPG

13.JPG

14.JPG

10.JPG

12.JPG

15.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα σε όλους!!!
Πριν λίγες μέρες είδα στο YouTube τη συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς στο Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη σειρά. Όταν προβαλλόταν η σειρά ήμουν 10 χρονών οπότε θυμάμαι αμυδρά κάποια πράγματα για το τι γραφόταν εκείνη την εποχή. Είδα πολύ πρόσφατα την σειρά ξανά και ενώ αναγνώρισα και εγώ όσα γράφτηκαν στα σχόλια παραπάνω δηλαδή την επαναληψιμότητα των διαλόγων και την στασιμότητα στην εξέλιξη των ηρώων εντούτοις είτε η νοσταλγία, είτε η περιρρέουσα αισθηματική ατμόσφαιρα με χαροποίησε βλέποντας το. Τόσο τότε όσο και τώρα μου έκανε εντύπωση η χημεία των πρωταγωνιστών και ο τρόπος με τον οποίο κοίταζαν ο ένας τον άλλο αλλά δεν ήξερα ότι τους είχαν προσάψει ότι είχαν σχέση.Το άκουσα πρώτη φορά στην εκπομπή αυτή όπου ο Χαλκιάς μάλιστα δηλώνει ότι είχε ενοχληθεί απο τα δημοσιεύματα που τους παρουσίαζαν ζευγάρι.
 
.... αλλά δεν ήξερα ότι τους είχαν προσάψει ότι είχαν σχέση.Το άκουσα πρώτη φορά στην εκπομπή αυτή όπου ο Χαλκιάς μάλιστα δηλώνει ότι είχε ενοχληθεί απο τα δημοσιεύματα που τους παρουσίαζαν ζευγάρι.....
Εχω την αίσθηση ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά στην Κ.Μιχαήλ αλλά μιλάει γενικά για τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να "τσιλιμπουρδίζει" κατά καιρούς, επειδή ο ρόλος του Σάκη είχε απήχηση στο γυναικείο κοινό κι λάμβανε πολλά γράμματα από θαυμάστριες.
 
Εχω την αίσθηση ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά στην Κ.Μιχαήλ αλλά μιλάει γενικά για τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να "τσιλιμπουρδίζει" κατά καιρούς, επειδή ο ρόλος του Σάκη είχε απήχηση στο γυναικείο κοινό κι λάμβανε πολλά γράμματα από θαυμάστριες.
Ναι, έχεις δίκιο. Είδα ξανά το απόσπασμα και παρατήρησα ότι αναφέρεται γενικά για τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής που τον ήθελαν να έχει πολλές κατακτήσεις. Με μπέρδεψε η περίληψη εδώ https://www.star.gr/lifestyle/media/516103/lab-sorry-mixahl-xalkias-26-xronia-meta
Πριν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε θυμώσει με δημοσιεύματα της εποχής που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μια φήμη που δεν ίσχυε.
Λογικό είναι να έχει ενοχληθεί ο άνθρωπος πάντως όποια σχέση και να του είχαν προσάψει. Αν δεν κάνω λάθος τα παιδιά του εκείνη την εποχή ήταν 8 με 10 χρονών. Σίγουρα ότι και να γράφτηκε θα επηρέασε την ψυχολογία τους αρνητικά.
Τώρα όσον αφορά τον Τάσο Χαλκιά και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδεσαν πολύ ωραία είτε ως τηλεοπτικό είτε ως θεατρικό ζευγάρι. Θυμάμαι ότι είχα πάει να τους δω δύο φορές στο θέατρο μία το καλοκαίρι του 1995 στο μετροπόλιταν και μια δυο χρόνια αργότερα τον Απρίλιο του 1997 στο δημοτικό θέατρο πειραιά. Και τις δύο φορές το σενάριο της θεατρικής παράστασης Απιστίες ήταν το ίδιο αλλά άλλαξε η σκηνοθεσία και κάποιοι από τους ηθοποιούς της παράστασης. Το 1995 η σκηνοθεσία ήταν του Κοραή Δαμάτη ενώ κατά την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα (Χειμώνας 1996 - Άνοιξη 1997) την σκηνοθεσία την είχε αναλάβει ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς.
Όσον αφορά το καστ της παράστασης είχαμε την αντικατάσταση της Αθηνάς Μαυρομμάτη από την Μαρίνα Ρώμα στο ρόλο της Λίνας, Ελένη Μαυρομμάτη αντί για τη Νεφέλη Ορφανού στον ρόλο της μητέρας των κοριτσιών ενώ οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι Μίλτος (Τάσος Χαλκιάς) Αλέκα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) και Βάσος (Γιώργος Παρτσαλάκης) έμειναν ως έχουν.
 
Ναι, έχεις δίκιο. Είδα ξανά το απόσπασμα και παρατήρησα ότι αναφέρεται γενικά για τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής που τον ήθελαν να έχει πολλές κατακτήσεις. Με μπέρδεψε η περίληψη εδώ https://www.star.gr/lifestyle/media/516103/lab-sorry-mixahl-xalkias-26-xronia-meta
Πριν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε θυμώσει με δημοσιεύματα της εποχής που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μια φήμη που δεν ίσχυε.
Λογικό είναι να έχει ενοχληθεί ο άνθρωπος πάντως όποια σχέση και να του είχαν προσάψει. Αν δεν κάνω λάθος τα παιδιά του εκείνη την εποχή ήταν 8 με 10 χρονών. Σίγουρα ότι και να γράφτηκε θα επηρέασε την ψυχολογία τους αρνητικά.
Τώρα όσον αφορά τον Τάσο Χαλκιά και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδεσαν πολύ ωραία είτε ως τηλεοπτικό είτε ως θεατρικό ζευγάρι. Θυμάμαι ότι είχα πάει να τους δω δύο φορές στο θέατρο μία το καλοκαίρι του 1995 στο μετροπόλιταν και μια δυο χρόνια αργότερα τον Απρίλιο του 1997 στο δημοτικό θέατρο πειραιά. Και τις δύο φορές το σενάριο της θεατρικής παράστασης Απιστίες ήταν το ίδιο αλλά άλλαξε η σκηνοθεσία και κάποιοι από τους ηθοποιούς της παράστασης. Το 1995 η σκηνοθεσία ήταν του Κοραή Δαμάτη ενώ κατά την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα (Χειμώνας 1996 - Άνοιξη 1997) την σκηνοθεσία την είχε αναλάβει ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς.
Όσον αφορά το καστ της παράστασης είχαμε την αντικατάσταση της Αθηνάς Μαυρομμάτη από την Μαρίνα Ρώμα στο ρόλο της Λίνας, Ελένη Μαυρομμάτη αντί για τη Νεφέλη Ορφανού στον ρόλο της μητέρας των κοριτσιών ενώ οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι Μίλτος (Τάσος Χαλκιάς) Αλέκα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) και Βάσος (Γιώργος Παρτσαλάκης) έμειναν ως έχουν.
Είχα δει την παρασταση στο Μετροπόλιταν, ήταν το καλοκαίρι αμέσως μόλις ειχε τελειώσει το Λαβ Σορρυ. Κι αν θυμάμαι καλα, οι γυναίκες φορουσαν περούκες γιατι κι τα σκηνικά κι τα κουστούμια ήταν προσαρμοσμένα στο '60.
Η Μιχαήλ, τώρα τελευταία, έχω παρατηρήσει πως έχει αρχίσει κι μιλάει θετικά για το Λαβ Σορρυ. Κι μου κάνει εντύπωση γιατί μέχρι πρότεινος, όταν την ρωτούσαν σε συνεντευξεις για την σειρά δεν μπορώ να πω ότι μιλούσε κι με τα καλύτερα λόγια για την πρώτη της δουλειά. Ενώ ο Χαλκιάς πάντα μιλούσε πολύ όμορφα.
Ριμέικ της σειράς "Λαβ Σορρυ 20 χρόνια μετα" δεν νομίζω να γινει ποτέ, γιατι κι ο Χαλκιάς δεν θελει (εκτός αν παίξει αλλος το ρολο αλλά δεν θα έχει νόημα γιατί δεν θα ειναι το ίδιο) αλλα κι γιατι -οπως είπε- δεν τραβανε πια σήμερα τα σενάρια των περασμένων δεκαετιών. Αλλωστε το τέλος της σειράς ήταν απόλυτο, χωρισαν χωρίς καμία ένδειξη επανασυνδεσης (σ.σ. η ίδια η Μαβίλη το ξεκαθάρισε στο σήριαλ "Χάλι Εντ" στο οποιο επαιζαν οι Τσούτσης-Καρατζάς τους ίδιους ρολους που ειχαν στο Λαβ Σόρρυ). Να βρεθούν ξανα Σακης-Λίλη μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε κι ο Χαλκιάς, θα είναι ερωτας συνταξιούχων :lol:
Θα μπορούσαν όμως να βρεθούν ξανα σε κάτι νέο, θεατρο ή tv κι απορώ πως δεν συνέβη τόσα χρόνια.
Θα μου αρεσε πχ το ρολο που είχε η Κατερίνα Διδασκάλου στο "Θα σε δω στο πλοίο", να τον έπαιζε η Μιχαήλ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα