Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Η φωνη της Παττυ ειναι η Δημητρα Δημητριαδου. Η Ματινα Καρρα νoμιζω κανει τηv κολλητη της Παττυ στο Palm Town . Η φωνη του Μπομπυ ειναι η Ρανια Ιωαννιδου. Το ενα και μοναδικο μεταγλωττισμενo στα ελληνικα επεισοδιο για την ωρα στο youtube ειναι απο το Palm Town ( sequel του Maple Town) οποτε η Παττυ ειναι ο μονος χαρακτηρας που εμφανιζεται απο το Maple Town (κριμα που δεν ειναι κι o Μπομπυ).Την φωνη της Πατυ την εκανε η Ματινα Καρρα?
εδιναν κουκλάκια; δεν θυμάμαι !τελειο!QueenofHearts είπε:Τελικά έχουν βρεθεί επεισόδια με την μεταγλώττιση; όταν έψαχνα για αυτά που είχα της Candy, είχα βρει 2-3 στις βιντεοκασσέτες μου αλλά όχι σε καλή κατάσταση δυστυχώς. Βρήκα όμως τον κατάλογο που έδιναν μαζί με τα κουκλάκια!
![]()
Προβολή συνημμένου 77062
ξέρεις ιαπωνικά;;;あなたは日本語ができますか?εγώ έκανα μαθήματα εδώ σε μια γιαπωνέζα αλλά σταμάτησα λόγω των ...γνωστών λόγων (ελλείψει χρημάτων, στάσις εμπορίου).
Και να με απειλούσαν με πιστόλι , δεν το θυμόμουν πια αυτό . Πλέον δεν θυμάμαι όχι απλώς πως το είχα πει εγώ αυτό πίσω στο 2008 , αλλά ούτε και τι ήταν αυτή η Λαγουδένια Πολιτεία . . .Ναι , σε κάποια φάση κάνανε μία ριζική αλλαγή και πλέον τα επισόδεια εξελίσονταν σε μία μεγαλούπολη αντί του μικρού χωριού που ήταν στα πρώτα επισόδια . Ακόμα θυμάμαι το συγκινιτικό τελευταίο επισόδειο όπου η πρωταγωνίστρια έφευγε από το χωριό για να πάει στην πόλη , Μέχρι και ο κακός ο λύκος είχε έρθει για να της ευχυθεί καλό ταξίδι ...