Hachiko
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 10
Το λεύκωμα ήταν από τα αγαπημένα μου χόμπι στο Γυμνάσιο! ![biglaugh :biglaugh: :biglaugh:](/styles/default/xenforo/smilies/xenforo/biglaugh.gif)
Είχα βαλθεί να φτιάξω το καλύτερο λεύκωμα που έγινε ποτέ και είχα καταναλώσει άπειρες ώρες.
Επίσης ήταν πολύ σημαντικό να γράψουν σε αυτό όσο περισσότερα άτομα γινόταν.
Τα αγόρια συνήθως δεν ήθελαν να γράψουν όταν όμως τα κατέφερνα και έπειθα μερικούς ήμουν πολύ χαρούμενη γιαυτό.
Τελικά είχα ένα στη Β Γυμνασίου και ένα στη Γ. Ήταν και τα δύο πολύ μεγάλα με χοντρά εξώφυλα, απ' έξω είχαν αφίσες και τους είχα βάλει και αυτοκόλλητο διαφανές ντύμα για να μη μου πάθουν τίποτα. Και επειδή δεν τα κατέφερνα ποτέ στις χειροτεχνίες έχωνα τη μαμά μου και μου τα έφτιαχνε έτσι!![biglaugh :biglaugh: :biglaugh:](/styles/default/xenforo/smilies/xenforo/biglaugh.gif)
Μέχρι πριν μερικά χρόνια τα είχα και κυκλοφορούσαν κάπου. Ίσως και να τα έχω ακόμα αλλά θα πρέπει να ψάξω.
Αν τα βρω θα σας βάλω φωτογραφίες αλλά θα χαρώ κι εγώ πολύ να τα ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια.
![biglaugh :biglaugh: :biglaugh:](/styles/default/xenforo/smilies/xenforo/biglaugh.gif)
Είχα βαλθεί να φτιάξω το καλύτερο λεύκωμα που έγινε ποτέ και είχα καταναλώσει άπειρες ώρες.
Επίσης ήταν πολύ σημαντικό να γράψουν σε αυτό όσο περισσότερα άτομα γινόταν.
Τα αγόρια συνήθως δεν ήθελαν να γράψουν όταν όμως τα κατέφερνα και έπειθα μερικούς ήμουν πολύ χαρούμενη γιαυτό.
Τελικά είχα ένα στη Β Γυμνασίου και ένα στη Γ. Ήταν και τα δύο πολύ μεγάλα με χοντρά εξώφυλα, απ' έξω είχαν αφίσες και τους είχα βάλει και αυτοκόλλητο διαφανές ντύμα για να μη μου πάθουν τίποτα. Και επειδή δεν τα κατέφερνα ποτέ στις χειροτεχνίες έχωνα τη μαμά μου και μου τα έφτιαχνε έτσι!
![biglaugh :biglaugh: :biglaugh:](/styles/default/xenforo/smilies/xenforo/biglaugh.gif)
Μέχρι πριν μερικά χρόνια τα είχα και κυκλοφορούσαν κάπου. Ίσως και να τα έχω ακόμα αλλά θα πρέπει να ψάξω.
Αν τα βρω θα σας βάλω φωτογραφίες αλλά θα χαρώ κι εγώ πολύ να τα ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια.