Joy-toy
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 59
Φίλε Τσαλκ εἶσαι ὁ μάγος τῆς ρετρὸ τηλεόρασης! Μὲ μεγάλη μου χαρὰ διαπιστώνω ὅτι εἴχαμε τὸ ἴδιο μοντέλο τηλεοπτικοῦ δέκτη! Αὐτὴν τὴν ἀθάνατη SABA μὲ τὰ ἑφτὰ κανάλια… Ἂν καὶ παροπλισμένη, τὴν ἔχουμε ἀκόμα! Μὲ αὐτὴν τὴν συσκευὴ βλέπαμε -μωρὰ τότε, ὅπως καὶ ἡ ΕΡΤ ἄλλωστε!- τὴν κρατικὴ τηλεόραση νὰ κάνει τὰ πρῶτα της βήματα, τὰ ὁποῖα μὅλη τὴν ἔλλειψη προηγμένων τεχνικῶν μέσων ἦταν στὴν σωστὴ κατεύθυνση, σὲ ὅ,τι ἀφορᾶ τὸ σεβασμὸ στὸν τηλεθεατὴ καὶ τὸ ἐπίπεδο τῆς ψυχαγωγίας.tsalk είπε:Μια μέρα σαν την σημερινή πριν από 29 χρόνια προβλήθηκε το 333ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Το θυμάμαι πολύ καλά σαν να ήταν χτες.
Το παρήγορο της υπόθεσης (για μένα) είναι ότι υπάρχει ακόμα το μέσο με το οποίο έβλεπα τα επεισόδια τότε.
http://www.youtube.com/watch?v=5uAuEMC4Lb0
Ζητώ συγνώμη για τον όχι και τόσο καλό ήχο (βλέπεται είναι και 38 ετών η τηλέοραση)
Ὅσο γιὰ τὸ Λούνα-Πὰρκ, λόγῳ ἡλικίας (75άρης) ἔζησα τὰ τελευταῖα του χρόνια. Χωρὶς νὰ θυμᾶμαι λεπτομερῶς τὰ σκετσάκια, στὴν μνήμη μου ἔχει χαραχτεῖ ἡ ἐμβληματικὴ παρουσία τοῦ μέγα Διονύση Παπαγιαννόπουλου καὶ ὁρισμένων ἄλλων ἠθοποιῶν καὶ βέβαια ἡ μουσικὴ τῶν τίτλων τοῦ Μίμη Πλέσσα τὴν ὁποία ἀκούω συχνὰ-πυκνά (εὐτυχῶς αὐτὴ κυκλοφόρησε σὲ cd καὶ δὲν καταστράφηκε). Δυστυχῶς, ὁ κρεττινισμὸς ὁρισμένων στὴν ΕΡΤ ἰσοπέδωσε πολλὰ πολύτιμα ἀρχεῖα ἱστορικῆς σημασίας γιὰ τὴν γέννηση καὶ τὴν ἐξέλιξη τῆς ἑλληνικῆς τηλεόρασης. Ἀνάμεσα στὰ θύματα ἦταν καὶ αὐτὴ ἡ σειρά ποὺ τὴν ἀγκάλιασε ὅλο τὸ πανελλήνιο… Νὰ ἐκφράσω μεταξὺ ἄλλων τὴν ἀηδία μου γιὰ τὴν ἀλητεία τῶν ἰδιωτικῶν καναλιῶν ποὺ μνημονεύουνε μὲ ξένα κόλυβα (ἀναφέρομαι στὰ φιλμάκια σου στὸ youtube ποὺ κάποιοι ἀχρεῖοι πῆγαν νὰ οἰκειοποιηθοῦν μὲ ματσαράγκες).
Θέλω νὰ κλείσω θετικὰ αὐτὸ τὸ μήνυμα. Εὖγε καὶ ἕνα μεγάλο εὐχαριστῶ φίλε γιὰ τὴν μερακλήδικη δουλειὰ ποὺ ἔχεις κάνει ἕως τώρα. Θὰ σὲ παρακολουθῶ συστηματικά!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: