Αν δεν κανω λαθος (γιατι δεν το εχω αυτη τη στιγμη στα χερια μου) ειναι 1979.bernard.c είπε:tsalk και ChristosM, ευχαριστούμε για τα πολύ ωραία εξώφυλλα!ChristosM, τι ημερομηνία έχει το συγκεκριμμένο εξώφυλλο του ΤΗΛΕΡΑΜΑΤΟΣ?
Πώς ήταν το αφιέρωμα? Ήταν καλοφτιαγμένο και πόση ώρα κράτησε?ChristosM είπε:Σημερα-αυριο, στο μεσημεριανο της Βασιας Λοη, το ALTER θα προβαλλει ενα μικρο αφιερωμα στο Λουνα Παρκ.
Είπα κι εγώ... Το ALTER και να μας κάνει τόσες ευχάριστες εκπλήξεις! "Μου είχε έρθει κάπως", αλλά τώρα ηρέμησα...tsalk είπε:Ενώ προαναγγέλθηκε η συνέντευξη του Κυρίου Δαλιανίδη (με πλάνα από το Λούνα Πάρκ) το αφιέρωμα δεν το έβαλαν (προφανώς λόγω κακού προγραμματισμού των υπόλοιπων θεμάτων). Λογικά θα παίξει αύριο το αφιέρωμα αυτό.
Άξιος, άξιος! Μπράβο Tsalk κράτα το ελληνικό τηλεοπτικό ιδεώδες ψηλά!tsalk είπε:Τελικά το αφιέρωμα στο Λούνα πάρκ με την μικρή συνέντευξη του Γιάννη Δαλιανίδη και της Καίτης Ιμπροχώρης προβλήθηκε σήμερα πριν από λίγο από το alter και από της μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού.Πάλι τα βίντεο μου προβλήθηκαν κανονικότατα από το κανάλι με το λογότυπο tsalk να εμφανίζεται στις οθόνες των τηλεοράσεων.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε επικοινωνία που είχα αμέσως μετά με την εκπομπή (προκειμένου να τους διευκρυνύσω ότι καλό θα ήταν να αναφέρουν που βρήκαν αυτά τα βίντεο) ο κύριος με τον οποίο μίλησα (ο οποίος ήταν ευγενέστατος μαζί μου) με ευχαρίστησε λέγοντας μου ότι χάρη στα βίντεο μου που βρήκαν στο internet προβλήθηκε αυτό το ρεπορτάζ.
Είναι και αυτό κάτι!!!!!!! (τα σχόλια δικά σας)