ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε:
το αλλο που πανε να παρουν την εμμανουελα απο το χιλτον και τουσ λεει ο σκοποσ γιααα που το βαλατε πουλακια μου..... κυμουλησ μπουρδελοτσαρκα..
"Για να δούμε και τα υπηρεσιακούλια σας"
Και μετά ο σκοπός τους ζητάει να του φέρουν σοκολατίνα από τον Φλόκα και ο Κιμούλης του φέρνει τουλούμπα
Από τις ταινίες που όντως μπορώ να δω και να ξαναδώ μ' ευχαρίστηση και ας είναι το θέμα της στρατιωτικής θητείας κάτι από το οποίο δεν έχω παραστάσεις.
Το καστ είναι εντυπωσιακό. Περνάνε ηθοποιοί - ονόματα, έστω για να πουν δυο ατάκες. Π.χ. ο Βαλαβανίδης στον ρόλο του αξιωματικού από το γραφείο Α2, ο Πουλικάκος στον ρόλο του καθηγητή των αγγλικών ("this is a pipe"
), ο Σκιαδαρέσης στον ρόλο ενός τεχνικού που μιλάει στον Παπαδόπουλο για έναν φαντάρο που πριν τον "σώσει" ο συνταγματάρχης ήταν σε μια μονάδα για "αντιφρονούντες" και έτρωγε ξύλο, η Τάνια Καψάλη (πριν δοξαστεί στην "Λάμψη") στον ρόλο της επίδοξης τραγουδίστριας Εμμανουέλας κ.α.
Ο Κιμούλης έξοχος (πριν αρχίσει να θεωρεί ότι ξέρει καλύτερα απ' όλους τους σκηνοθέτες πώς πρέπει να παίζει τους ρόλους του), το ίδιο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, ακόμα κι αυτοί που δεν συνέχισαν σε μεγάλη καρριέρα (π.χ. Σαββίδης, Μπαλούρδος).
Όταν είδα το "Σειρήνες στο Αιγαίο" (που μου άρεσε, έστω κι αν, λόγω εποχής, δεν είχε τα πολυεπίπεδα μηνύματα της αρχικής "Λούφας") ήταν μια ευχάριστη έκπληξη (σαν κλείσιμο του ματιού) η γκεστ εμφάνιση αυτών των δύο (Σαββίδη και Μπαλούρδου). Ο πρώτος ως ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών που βρίσκει τον Ρένο Χαραλαμπίδη με την Καγιά το πρωί στην παραλία και ο δεύτερος ως ο βαρκάρης που μεταφέρει τους φαντάρους στην Πίτα.
Και για να θυμηθούμε