johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πιο σωστα δεν θα μπορουσες να το θεσεις!!!Imgema είπε:Oταν λες ψάχνεις για "MAME" δεν ξέρω αν εννοείς κάτι διαφορετικό γιατί αυτό που έχεις δεν είναι ακριβώς MAME αλλά κάποιο multi-emulator frontend που έχει και MAME μέσα.
Πραγμα που σημαινει -Εαν δεν υπαρχουν πολλοι seeders - οτι θα πρεπει να κατεβαζω 5-6 μερες!!!!:burn:Imgema είπε:Εκτός από τα κανονικά roms, υπάρχουν και τα CHDs τα οποία είναι hard disc images. Αυτά τα βάζουν σε διαφορετικό torrent πάντα "MAME CHDs". Καμιά 200αριά και βάλε games είχαν σκληρό δίσκο, οπότε αν θες αυτά να λειτουργήσουν θα πρέπει να κατεβάσεις και αυτά, πράγμα που δεν στο συνιστώ αφού για τα λίγα αυτά games θα πρέπει να κατεβάσεις torrent πάνω από 100GB.
Κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου....λιγα και καλα!!!Imgema είπε:Εγώ απλά θα σου πρότεινα να διαλέξεις μερικά που θες και τα άλλα άστα.
Ευχαριστω πολυ για την προσφορα,αλλα θα τα καταφερω....νομιζω!!! #)Imgema είπε:Πάντως αν ήθελες και έκανες τον κόπο, θα μπορούσα να σου περάσω το δικό μου setup το οποίο έκανα update πρόσφατα και είναι η έκδοση 0.154 full-extra με λίγα CHDs διαλεχτά.