Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ε,μα....πας κι εσυ και την βγαζεις.....Kambia είπε:Πάνω που ξεκρέμασα την οθόνη από το ταβάνι.... Πάω να την ξαναβάλω....
Θα το τσεκαρω αυριο για σιγουρια και θα ενημερωσωKambia είπε:Απώλειες έχει το κουτί ή όλα κομπλέ?
Εννοειται!!!boomer είπε:Και πάνω που θα σε ρώταγα αν υπάρχει το φυλλάδιο μέσα!!
Αν μπορείς ρε Σταύρο ανέβασε και τους κανόνες να ρίξω μια ματιά να έχω μια εικόνα γι αυτό το παιχνίδι!!
Ξερει τι λεει.... :boomer είπε:Ναταλί που κολλάει η οθόνη και το ταβάνι;; :what::what:
Πως έχω πέσει ανάσκελαboomer είπε:...Ναταλί που κολλάει η οθόνη και το ταβάνι;; :what::what:
75 κομμάτια περιέχει το παιχνίδι=13.000 δρχjohnny19818 είπε:Πωπω, τι ποστ σεντόνι είναι αυτό!!![]()
Ωραίες οι πλαστικουριές, εεε εννοώ ωραία τα εξαρτήματα του παιχνιδιού σου Σταύρο! Καταλαβαίνω εν μέρη την τιμή των 13.000 δρχ. Έχει πολλά κομμάτια.
Να 'σαι καλα Γιαννη,σε ευχαριστω! :thanx2:johnny19818 είπε:Πωπω, τι ποστ σεντόνι είναι αυτό!!![]()
Ωραίες οι πλαστικουριές, εεε εννοώ ωραία τα εξαρτήματα του παιχνιδιού σου Σταύρο!
Καταλαβαίνω εν μέρη την τιμή των 13.000 δρχ. Έχει πολλά κομμάτια.
Σε ευχαριστω Γιαννη!Ajax87 είπε:Παρα πολυ ωραια , Σταυρο με γυρισες σε παλιες εποχες!!
Το κανονι ειναι το καλυτερο και πιο δυνατο οπλο ,
εμενα παντα μου αρεσε να εχω τους επιτιθεμενους για να διαλυω το καστρο με το κανονι!!![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλε boomer,να 'σαι καλα!!!:[boomer είπε:Πολλά συγχαρητήρια γι αυτή τη δουλεία, πιστεύω είναι απ' τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχουμε δει στο retromaniax. Να σε καλά φίλτατε Σταύρο και εύχομαι να υπάρχουν πάντα ευρήματα απ' όλους και να γεμίζουμε το φόρουμ με υλικό που να χορταίνει το μάτι μας!!
Οπως ειπα και στον Γιαννη πιο πανω ^^^^ "στην αρχη δεν μου γεμισαν το ματι"....boomer είπε:Οσο αφορά το παιχνίδι πιστεύω πως είσαι λίγο υπερβολικός ως προς τον ποιότητα κατασκευής. Οι μινιατούρες, οι πύργοι καθώς και ο οπλισμός φαίνονται καλοδουλεμένοι και ήταν από βαρύτερο υλικό ίσως να μην γκρεμίζονταν με τίποτα απ' τις βολίδες!! Το made in China υπάρχει γιατί απλά το εργοστάσιο κατασκευής ήταν εκεί, όπως και άλλων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών!! Αυτό δε σημαίνει πως σώνει και καλά θα είναι κατασκευή άρπα κόλα!! Οι κανόνες απλοί και λογικό είναι για τέτοιο παιχνίδι.
Το μειονέκτημα που έχει πιστεύω είναι ο χρόνος στησίματος και αποκατάστασης, που είναι σημαντικό κριτήριο για ένα καλό επιτραπέζιο!!
Οσο αφορά αυτό που γράφει στο κουτί με το βάψιμο των μινιατούρων και τη βοήθεια των γονέων.....που να ξέραν οι άνθρωποι χαχαχαχαχαχα
Και ομως...ειναι απλο!BETTY BOOP είπε:πολύπλοκο μου φαίνεται...