Ακριβως, αυτο ειναι.katerinak είπε:δηλαδη το περιτυλιγμα της δεκαετιας '70 ειναι αυτο που προσθεσε ο/η krios;
Οι μεγάλες ήταν 152 και οι ενδιάμεσου μεγεθους, γιατι αργοτερα βγηκε και ενα ακομα μικροτερο μεγεθος, ηταν 182.Lord_Makro είπε:Ξέρει κανείς πόσες ήταν οι κάρτες της σειράς του '70; Βλέπω διάφορες που δεν υπάρχουν στο μεταγενέστερο σετ των 60 καρτών...
Οντως ηταν πολλες. Εχω πχ απο τις μεγαλες τη Μαιρη Ποπινς Νο144 και απο τις μικροτερες τη Χιονατη και το βασιλοπουλο Νο175Lord_Makro είπε:Τόσες πολλές!!!
katerinak μικρου μεγεθους δεν διαθετω καμια. Στο post 17 εχω βαλει στην πανω σειρα καρτες μεγαλου μεγεθους και στις 2 πιο κατω καρτες ενδιαμεσου μεγεθους. Αν αυτο δεν βοηθα στη συγκριση, τοτε να επιχειρησω και παλι για να φανει καλυτερα.katerinak είπε:Ευπαλινος μηπως θα σου ηταν ευκολο να βαλεις σε μια φωτογραφια μια καρτα ΜΕΛΟ μεγαλου,μια μεσαιου και μια μικρου μεγεθους για να δουμε τη διαφορα;
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση,νομιζα οτι ειχες κι απ τα 3 σχεδια.Οι καρτες που ειχαν το μικροτερο μεγεθος ειναι περιπου σαν αυτες που προσθεσε ο Lord_Makro ;Ευπαλίνος είπε:katerinak μικρου μεγεθους δεν διαθετω καμια. Στο post 17 εχω βαλει στην πανω σειρα καρτες μεγαλου μεγεθους και στις 2 πιο κατω καρτες ενδιαμεσου μεγεθους. Αν αυτο δεν βοηθα στη συγκριση, τοτε να επιχειρησω και παλι για να φανει καλυτερα.
Ελπιζω οτι διαθετει καποιος φιλος συλλεκτης. Θα του ζητησω οταν ερθει προς τα μερη μου καποια μερα να φερει μικρες καρτες για να τις δω και να τις φωτογραφησω.katerinak είπε:σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση,νομιζα οτι ειχες κι απ τα 3 σχεδια.Οι καρτες που ειχαν το μικροτερο μεγεθος ειναι περιπου σαν αυτες που προσθεσε ο Lord_Makro ;