Εκπληκτικό. Με συγκίνησες... είμαι '76ρης, κι ένα απ' το πιο αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν ένας αυτοκινητόδρομος, όπως της αφίσας! Πραγματικά συλλεκτική!!! Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν...tsalk είπε:Ορίστε τι ανακάλυψα τελευταίως. Χριστουγενιάτικη διαφήμηση του ΜΙΝΙΟΝ (από το 1976)
Αν θες το πιστεύεις, φέτος το Δεκέμβρη πέταξα μία, που βρήκα τυχαία μέσα στα χριστουγεννιάτικα! Την είχαμε καταχωνιασμένη από το 95 και την ξέθαψα.krios είπε:Μήπως κανένα καλό παιδί έχει σακούλα του Μινιόν να μας βάλει καμιά φωτογράφία; (την πορτοκαλί με τα μαύρα πλάγια γράμματα σε όλοκληρη τη σακούλα με την παρακάτω γραμματοσειρά)
Η δική μου είναι επαγγελματική, Χριστούγεννα 1981, αλλά πολύ κακής ποιότητας όπως βλέπεις, γιατί χάλασε με τα χρόνια και "κοκκίνισε"thebest20 είπε:Αυτές οι photos λογικά ήταν από τις επαγγελματικές που κόστιζαν 1000 δρχ η μία και εμφανίζονταν αμέσως!
Η τιμωρία σου θα είναι να σου αφαιρεθεί ο τίτλος retromaniac (και θα μείνει το maniac μόνο. Για να μάθεις! )sunset89 είπε:Αν θες το πιστεύεις, φέτος το Δεκέμβρη πέταξα μία, που βρήκα τυχαία μέσα στα χριστουγεννιάτικα! Την είχαμε καταχωνιασμένη από το 95 και την ξέθαψα.