Δεν υπαρχει σημερινος 26αρης και βαλε που να μην εχει κανει μια βολτα απτο Μινιον.Εχω παρα πολλες αναμνησεις,συνδεδεμενες με καθε εποχη σχεδον του ετους!
Ποιος δεν θυμαται τον Αγιο Βασιλη στην εισοδο τα Χριστουγεννα?Η τις βιτρινες με τα καστρα και τα καραβια Playmobil?Το Πασχα με τα αυγα,καλαθια κλπ.Χαλαρα το καλοκαιρακι με ολα τα ειδη εξοχης,αποχες,φουσκωτα στρωματα,σκηνες και θερμος και το Σεπτεμβρη με την εναρξη της σχολικης χρονιας παλι με ολα τα κομφορ οι βιτρινες!
Ομως εικονες οροσημα,στο δικο μου μυαλο ειναι οι εξης!
Οι φωτο που βγαζαμε πιτσιρικια με τον Αη Βασιλη,η τα παιχνιδια στα μπαλακια και οι φωτο στον ελεφαντα!
Η επιθεωρηση που ειχα δει στην αιθουσα εκδηλωσεων (που ανεβαινες μια μεταλλικη σκαλα) με Τζελεπη,Βεγγο κλπ κλπ!
Το συρταρι που ειχε ανοιξει η υπαλληλος στα ηλεκτρονικα και ειχε μεσα 10αδες GAME AND WATCH!(Δεν ξεχνιεται η εικονα εκεινη)
Οι εκπληκτικες και πρωτοποριακες για την εποχη τους κυλιομενες σκαλες!
Οι πολλες ωρες που παιζαμε ορθιοι στις κονσολες που στηνανε(με Nes και Mario τοτε)και ο διαγωνισμος τερματισμου του Μαριο 1 στο Nes (την κληρωση την εκανε η μητερα μου!)
Ολες τις καρτελες κρεμασμενες με GIJOE,Masters of the Universe,Transformers και φυσικα τα τεραστια σετ playmobil και Lego(δοξα τω Θεω δε μου λειψε κατι,αλλα παντα ηθελα να τα χω ΟΛΑ,ποτε δεν ηταν αρκετα)
Και τελος,οι δυο στιγμες που χα βρεθει σε διλλημα για το ποιο παιχνιδι να αγορασω.Τη μια μεταξυ ενος Τransformer και ενος GIJOE,με αγορα τελικως και των 2,και την αλλη μεταξυ του Πρασινου Δρακου απο Καστρα και Πολιορκητες,και του Κερβερου απο Κυριαρχοι του Συμπαντος,με αγορα μονο του πρωτου(ηταν πανακριβα!!)
Σε λιγες μερες θα ανεβασω φωτο απο εκεινη την υπεροχη πορτοκαλι σακουλα Μινιον που εχω ακομα!!!