"Μαγικές" βραδυές με τους Αδελφούς Χαϊτίδη

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.031
"Προχώ" λαικό πρόγραμμα (σε παρακμιακά κανάλια) που επηρρέασε (και στραπατσάρισε ανεπανόρθωτα) το πολιτισμικό μου γίγνεσθαι.

 
Πάντως εμενα μου έκανε εντύπωση ότι ήξεραν να παίζουν και να τραγουδάνε οποιο, μα οποιο τραγούδι τους ζητούσαν!!!!
 
Παντα ηθελα να παω στη θρυλικη ταβερνα στη Βαρυμπομπη!

Ωραιοι τυπαδες και παραστατικοτατοι!

Μαλιστα εχουν γραψει μια απο τις πιο επικες Ελληνικες τραγουδαρες("Χαος"), τοσο σε συνθεση οσο και απο αποψη βιντεοκλιπ...


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ!

Να δουμε ζεστα ενα μαζικο RetroManiX Gathering στη Βαρυμπομπη??
 
Ολα τα λεφτά τα παλληκάρια. Πρέπει να ακούσω "Κάλτσα" live.

To solo στο "Αχ, έρωτα" είναι τουλαχιστον στα επίπεδα του Mr Crowly
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Stormwatch είπε:
Ολα τα λεφτά τα παλληκάρια. Πρέπει να ακούσω "Κάλτσα" live
Τι γέλιο!

Στις πρώτες ζωντανές εκτελέσεις από το στούντιο που τους φιλοξενούσε, κάποια στιγμή στο ρεφραίν ("γιατί η ζωή δεν είναι κάλτσα να τη μαντάρουμε") έβγαζε την κάλτσα που φορούσε και την επιδείκνυε στην κάμερα!

Αργότερα, έγινε πιο ποιοτικός κι έφερνε μαζί του έξτρα κάλτσα αφόρετη και σιδερωμένη.

Edit:Ακυρο, τώρα είδα το πρώτο βίντεο, οπότε το έχετε δει κι εσείς...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάρτε και με "τρολιά" με τους Αδελφούς Χαιτίδη ...

xaitidis-095.jpg

Efxaristo το blog "trashmania" για την ευγενική χορηγία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rakeesh είπε:
Πάντως εμενα μου έκανε εντύπωση ότι ήξεραν να παίζουν και να τραγουδάνε οποιο, μα οποιο τραγούδι τους ζητούσαν!!!!
Α μπράβο !!! Κι εμένα πολύ μού άρεσε αυτό που κάνανε από την τηλεόραση [από το κανάλι, όπου κάνανε εκπομπή] : Τους παίρνανε τηλέφωνο τηλεθεατές, τους ζητούσανε τραγούδι κι αυτοί - με μπουζούκι, κιθάρα και φωνή - το παίζανε !!! Μια φορά έδειξαν στην εκπομπή τους το παρακάτω βιντεοκλίπ τραγουδιού τους, το οποίο είναι γυρισμένο στην ταβέρνα τους στη Βαρυμπόμπη !!! Και στο τέλος, ο ένας αδελφός Χαϊτίδη είπε σε εμάς τους τηλεθεατες : "είδατε, λοιπόν, σε αυτό το βίντεο πόσο ωραία και απλά διασκεδάζουμε εμείς στο μαγαζί μας" !!! Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση :

[video=youtube_share;1adjpO3vScg]


Και σημειωτέον : Ο τύπος που παίζει μπουζούκι είναι φοβερός μουσικός, δεξιοτέχνης μπουζουξής !!! Προσέξτε πόσο καθαρή διπλοπενιά έχει !!! Ούτε ... μισό φάλτσο δεν ακούγεται όταν παίζει μπουζούκι !!!

Σε κάποια εκπομπή πήρε τηλέφωνο ένας ακροατής και ζήτησε από τους Αφους Χαϊτίδη το "Αγριολούλουδο", που λέει ο Καζαντζίδης !!! Κι εγώ ... δεν έχασα την ευκαιρία !!! Έπιασα κι εγώ το μπουζούκι και ... ακολούθησα τον Χαϊτίδη στα "πατήματά" του την ώρα που έπαιζε το τραγούδι !!! Κι αυτό επειδή, όποτε άκουγα το τραγούδι απ' την κασέτα, δυσκολευόμουν, κάπως, να "βγάλω" την εισαγωγή του [μπορεί να έχω πολύ καλό μουσικό αυτί, πλην όμως ... αυτό δεν σημάίνει ότι μπορεί να τα "πιάσει όλα"] !!! Όμως ... βλέποντας στην τηλεόραση τα δάχτυλα του Χαϊτίδη να παίζουν την εισαγωγή του τραγουδιού, κατάφερα και την έβγαλα κι εγώ :cool: :cool: :cool:

Wally πρότεινε :

Να δουμε ζεστα ενα μαζικο RetroManiX Gathering στη Βαρυμπομπη??

Μέσαααα ... και το συζητάς ??? Από τώρα δηλώνω συμμετοχή :p :p:cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν το ειχα πει για πλακα. Απλα μαζευομαστε δυσκολα. Τωρα που κρυωνει ο καιρος αν ειναι να κανονισω με την Κατερινα να το οργανωσουμε...
 
Από τη στιγμή που πουλήθηκε το Κανάλι 40 δεν τους ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Ξέρει κανένας που βρίσκονται και αν ασχολούνται σήμερα με το τραγούδι;
 
Πάντως την ταβέρνα την έχουν κλείσει...
 
Η ταβέρνα λειτούργησε για 35 χρόνια και την έκλεισαν την άνοιξη του '21, εντάξει ο κ. Χρήστος (μπουζούκι) για παράδειγμα είναι τώρα 65 ετών, πόσο πια οι άνθρωποι. Ο ανηψιός του, ο γιός του τραγουδιστή δηλαδή, διατηρεί ταβέρνα στην Σίφνο.
 
Το περίεργο είναι που δεν το είχαν ψάξει να βγουν σε κάποιο άλλο τοπικό σταθμό μετά το κλείσιμο του καναλιού 40.
 
Δεν τους γνώριζα μέχρι που με προσκάλεσε φίλος σε σπίτι του για μια βραδιά Χαϊτίδη. Πίτσες, μπύρες και αδέλφια Χαϊτίδη στην tv. Διασκεδάσαμε απίστευτα και γελάσαμε μέχρι δακρύων. Πήραμε και τηλέφωνο. Αξέχαστο. Και το επαναλάβαμε.

Για σένα..........................(ακατανόητη παύση)..........................30 δευτερόλεπτα μετά..........................Νίκο από Πειραιά. :icon_lol:
 
Πίσω
Μπλουζα