Rakeesh είπε:
Πάντως εμενα μου έκανε εντύπωση ότι ήξεραν να παίζουν και να τραγουδάνε οποιο, μα οποιο τραγούδι τους ζητούσαν!!!!
Α μπράβο !!! Κι εμένα πολύ μού άρεσε αυτό που κάνανε από την τηλεόραση [από το κανάλι, όπου κάνανε εκπομπή] : Τους παίρνανε τηλέφωνο τηλεθεατές, τους ζητούσανε τραγούδι κι αυτοί - με μπουζούκι, κιθάρα και φωνή - το παίζανε !!! Μια φορά έδειξαν στην εκπομπή τους το παρακάτω βιντεοκλίπ τραγουδιού τους, το οποίο είναι γυρισμένο στην ταβέρνα τους στη Βαρυμπόμπη !!! Και στο τέλος, ο ένας αδελφός Χαϊτίδη είπε σε εμάς τους τηλεθεατες : "είδατε, λοιπόν, σε αυτό το βίντεο πόσο ωραία και απλά διασκεδάζουμε εμείς στο μαγαζί μας" !!! Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση :
[video=youtube_share;1adjpO3vScg]
Και σημειωτέον : Ο τύπος που παίζει μπουζούκι είναι φοβερός μουσικός, δεξιοτέχνης μπουζουξής !!! Προσέξτε πόσο καθαρή διπλοπενιά έχει !!! Ούτε ... μισό φάλτσο δεν ακούγεται όταν παίζει μπουζούκι !!!
Σε κάποια εκπομπή πήρε τηλέφωνο ένας ακροατής και ζήτησε από τους Αφους Χαϊτίδη το "Αγριολούλουδο", που λέει ο Καζαντζίδης !!! Κι εγώ ... δεν έχασα την ευκαιρία !!! Έπιασα κι εγώ το μπουζούκι και ... ακολούθησα τον Χαϊτίδη στα "πατήματά" του την ώρα που έπαιζε το τραγούδι !!! Κι αυτό επειδή, όποτε άκουγα το τραγούδι απ' την κασέτα, δυσκολευόμουν, κάπως, να "βγάλω" την εισαγωγή του [μπορεί να έχω πολύ καλό μουσικό αυτί, πλην όμως ... αυτό δεν σημάίνει ότι μπορεί να τα "πιάσει όλα"] !!! Όμως ... βλέποντας στην τηλεόραση τα δάχτυλα του Χαϊτίδη να παίζουν την εισαγωγή του τραγουδιού, κατάφερα και την έβγαλα κι εγώ
Wally πρότεινε :
Να δουμε ζεστα ενα μαζικο RetroManiX Gathering στη Βαρυμπομπη??
Μέσαααα ... και το συζητάς ??? Από τώρα δηλώνω συμμετοχή