Μανίνα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
E εννοειται ρε παιδια,οπως και κοριτσια αγοραζαν και αγοραζουν τα "αγοριστικα" περιοδικα

Δεν μπορεσα ποτε μου να διαβασω αγοριστικα περιοδικα, γιατι δεν τα εβρισκα καθολου του γουστου μου. Ουτε και τα κοριτσιστικα ομως, ηταν πρωτα στις προτιμησεις μου. Μου αρεσαν το Ρομαντσο, ο Οικογενειακος Θησαυρος, και η Γυναικα.

!

Η Μανίνα ήταν η "αδερφή" του Αγοριού ενώ η Κατερίνα του Μπλεκ. Η αληθεια είναι οτί και εγώ που έπερνα φανατικά Αγορί τότε, είχε τύχει να πάρω και Μανινα αρκετές φορές για τις αφίσες, αλλά να σας πω την αλήθεια διάβαζα και κανα δυο απο τις ιστορίες... ;) ήταν σαν σαπουνόπερα-κομικ...θυμάμαι επισης και μια πολύ ενδιαφέρουσα στήλη στην Μανίνα απο την συγχωρεμένη Βικυ Βανίτα

Και εγώ θυμάμαι έπαιρνα όλα τα κοριτσίστικα μετά τα Μίκυ Μάους και στο τέλος καθώς είχα εθιστεί στο διάβασμα περιοδικών έπαιρνα Μπλεκ και Αγόρι!! Η Μανίνα είχε και ωραία paper-dolls στο πίσω μέρος!! Έχω κρατησει μια μικρή συλλογή!

getphoto.php

Σχετικά με το προηγούμενο , πήγα να βάλω μια φωτό και δε τα κατάφερα sorry...Οπότε διαχειριστές σβήστε το αν θέλετε...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
Περιτό να σας πω οτι με την πόρωση που είχα με τα κόμικς, αφού είχα πάρει όλα τα "Μπλεκ" και "Αγόρι" και τα κομικς τύπου "Μικυ Μαους", "Κλασικά", "Ποπάϋ", "Σεραφίνο" κλπ. που κυκλοφορούσαν την εβδομάδα, αν δεν έβρισκα τίποτε άλλο, χτύπαγα και μια "Μανίνα" ή "Κατερίνα", αραιά και που... #)

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Εσείς εκέι πίσω! Μη χασκογελάτε ρεϊ!!!!! :takethat:
+1 κι απο μενα απο καλαμαρια, τα ιδια και μολις αρχισα και τα λεωφορια, επειδη ο περιπτερας δεν καταλαβαινε,πιο κεντρο για σπαιντερμαν σουπερμανκ.τ.λ.
trans.png

..οποιος εσκαγε με Μανινες και Κατερινες να παιξει κοτσο και μπαζ -παραμπαζο εκεινα τα χρονια ετρωγε απιστευτο κραξιμο.. :D :D

μια απορια μονο..ειστε σιγουροι οτι το πρωτο ετος κυκλοφοριας ηταν το 70?

για αργοτερα νομιζω..

μανινα κατερινα στανταρ καθε εβδομαδα μετα μαζι μπλεκ αγορι σπαιντερ μαν βαβουρα μεταλχαμερ λουκι λουκ μικυ μαους αστεριξ οβελιξ και αν θυμαμαι καλα καποια πολεμικα περιοδικα πολεμος νομιζω λεγοταν

20.jpg

19.jpg

18.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πωπωπωπω τελεια tony!!! Περιεργο παντως που δεν εχω εντοπισει ακομα καποιο εξωφυλλο Νορας σε αυτο το περιοδικο!

Πάλι μας "φτιάξατε". Τέλεια όλα και χωρίς photoshop έχω να πω.

Αρχές της δεκαετίας του 80 - που διάβαζα μεταξύ άλλων και Μανίνα - είχε στήλη αισθηματικού περιεχομένου (συμβουλές για φλερτ, κ.ά.) ο Νίκος Μουρατίδης.

Έντονα επίσης θυμάμαι ότι είχε γίνει σφαγή για το τεύχος που είχε την αφίσα του Ralph Maccio, πρωταγωνιστή του Karate Kid

Έπεσαν πριν καιρό στα χέρια μου αρκετά περιοδικά "Μανίνα" και "Κατερίνα" της δεκαετίας του '70 και βαριόμουν να τα σκανάρω. Το πήρα όμως απόφαση να τα σκανάρω και να τα προσθέσω εδώ λίγα λίγα...

7.jpg

6.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Πίσω
Μπλουζα