(Να μη ρωτήσω εγώ τώρα ποιος είναι ο Τζων Τίκης - θα με πάρετε με τις πέτρες? )Stormwatch είπε:Το εξώφυλλο με τον Τζων Τίκη είναι "πράισλες".
bernard.c είπε:Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σας ζητήσω, αν μπορείτε, να με βοηθήσετε να αναγνωρίσουμε τα πρόσωπα στα παρακάτω εξώφυλλα, για τα οποία δεν είμαι σίγουρος. Θα σας παραθέσω και ημερομηνίες για την διευκόλυνσή σας:Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
Πρέπει να είναι ο Joe McIntyre των New Kids On The Block! :flower:bernard.c είπε:18/12/1990 - ποιος είναι;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
Bernard μου, αυτό δεν πρέπει να είναι σωστό, αλλά το σκέφτομαι από το πρωί και θα σκάσω!bernard.c είπε:Επομένως, απομένουν δύο πρόσωπα που δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί:
31/8/1982 - ποιος είναι;;
Επίσης, όποιος άλλος/η έχει (συλλογή με) παλιά τεύχη στο σπίτι του, ας μοιραστεί μαζί μας τα εξώφυλλα εδώ!
Του φέρνει λίγο, αλλά είναι εξώφυλλο του 1982, επομένως (για παράδειγμα) 4 χρόνια μετά το "Grease".D@redevil είπε:Bernard μου, αυτό δεν πρέπει να είναι σωστό, αλλά το σκέφτομαι από το πρωί και θα σκάσω!
Νομίζω ότι είναι ο John Travolta, αλλά είναι πολύ πιτσιρικόφατσα!....
Άατσα, η krios! Τώρα που το λες, σαν να έχεις δίκιο!krios είπε:Bernard στο τεύχος 414 είναι η Κρις από τους Άγγελους του Τσάρλυ, η Cheril Land που αντικατέστησε την Farrah Fowcett.
Χαχα - εδώ ταιριάζει το (για μένα) : "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;"krios είπε:Για πάτα το krios και δες την εικόνα του χρήστη krios...χαχαχα έχω κάνει διατριβή!!!