Οι κούκλες της νονάς μου!
Εχω κι εγώ μια πονεμένη ιστορία νονάς να σας διηγηθώ!
Η νονά μου όταν με βάφτισε ήταν 13 χρονών. Στα 18 της έφυγε για Αγγλία για να σπουδάσει ιατρική. Αυτό σημαίνει ότι στα πιο τρυφερά μου χρόνια, το ρόλο της νονάς μου είχε αναλάβει ο πατέρας της. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον άνθρωπο, ήταν πολύ συνεπής και τυπικός. Ομως μαζί με τη λαμπάδα μου και το πασχαλινό σοκολατένιο λαγουδάκι που παραδοσιακά μου έφερνε κάθε χρόνο, το δώρο που τα συνόδευε ήταν ένα χρυσαφικό
. Λαχταρούσα κάθε χρόνο ένα παιχνίδι (ήμουν και λίγο στερημένη σε αυτό τον τομέα!), αλλά μόνο τις δυο φορές που μαζί με τον "νονό" μου είχε έρθει και η original νονά μου, έλαβα δώρο κούκλες! Δύο υπέροχες, μοναδικές, ξεχωριστές κούκλες! #)
Η μία σώζεται, είναι από Αγγλία και πρόσφατα έμαθα πως λέγεται holly hobbie.
Η άλλη δυστυχώς εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι σήμερα συνθήκες (χέρι μαμάς μου μυρίζεται, αν και δεν το έχει ακόμη παραδεχτεί :xm: ) είναι el greco και υπήρξε λατρεμένη! Θα ήθελα πάρα πολύ να βρω μια ίδια, να πιάσω ξανά στα χέρια μου αυτή την υπέροχη κούκλα! Μου φαίνεται λίγο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... Μπορεί να υπάρξω τυχερή, όπως και η krios με τον φασόλα! :flower: Σας δείχνω ότι απέμεινε από αυτήν.
Μια παλιά φωτογραφία μου που την κρατάω αγκαλιά..