Μεγάλες retroκούκλες

Μεγάλες retroκούκλες

Λατρεμένη Αναστασία από κλώνους δεν ξέρω τίποτα! Εσύ και η mytinyworld μου δίνετε τα φώτα σας! Όταν την είχα πάρει τη λυπήθηκα γιατί την είχαν σε προσφορά 5 ευρώ σε καλάθα!Κανείς δεν την έπαιρνε! Μετά που ήρθε σπίτι και δεν χωρούσε πουθενά κατάλαβα πόσο μεγάλη ήταν!

Ναι ήταν στη βαλίτσα.Τρομάρα της μια βαλίτσα θέλει στο μάκρος μόνη της! :D
 
Rapunjel μου, μην στεναχωριεσαι!!! Οταν μεγαλωσει κι αλλο θα μοιραζεστε τα ρουχα!!! Αντι για βαλιτσα θα θελει βεβαια δικο της δωματιο, λαπτοπ, κινητο κτλ... :D

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω με την Τιφανυ Τευλορ, αλλα αποφασισα να μην ξαναπαρω αλλη μεγαλη κουκλα, γιατι μου τρωει χωρο απο τις μικρες και κινδυνευω να φαω φουντο και εγω μαζι!!!
 
Μεγάλες retroκούκλες

Λατρεμένη με τίποτα! Τα ρούχα της ήταν πολύ σέξυ και λίγο είναι.Μέχρι που φαινότανε το διχτυωτό τάνγκα από το παντελόνι.Το ζακετάκι ήταν η μπλούζα της.Η πουκαμίσα που φοράει ήταν της Ναταλίας,της κούκλας!Την έχωσα μαζί με τους δύο τεράστιους χιονανθρώπους που έχω για να κρυώνει και να είναι ντυμένη!!! :D
 
Πολύ γέλιο κορίτσια με τις κουκλΑΡΕΣ σας! Η μια την έχει τυλίξει με σεντόνι, η άλλη την έχωσε στη βαλίτσα, δεν περίμενα τίποτε άλλο από δύο τρελλές κουκλομάνες! :D :D:D

Εγώ πως ξέφυγα? :eek:
 
Μεγάλες retroκούκλες

Τώρα τι να πω; Έχει απόλυτο δίκιο πολυαγαπημένη μου mytinyworld! Φαντάσου όμως να αστάφτει, να βροντά τη νύχταστο χωριό και να βλέπεις στο σκοτάδι μια τεράστια κούκλα με τεράστιες φρυδάρες και χειλάρες! Σαν ταινία τρόμου...Για αυτό βαλίτσα και πάλι βαλίτσα!
 
Δεν είναι πολύ μεγάλη (είναι μωρό ακόμα :p ) αλλά είναι μια ρετροκούκλα της el greco. Ευχαριστώ την ξαδέρφη μου που μου εμπιστεύτηκε την παιδική της κούκλα!

picture.php


picture.php
 
Λοιπον παιδια αυτη η κουκλα ειναι η μονη που η μαμα μου δεν καταχωνιασε. Ειναι μαλιστα και η μοναδικη κουκλα el greco που αξιολογησε πραγματικα, τοσο πολυ που με εβαλε να της παρω ρουχα απο Ιταλια να της στειλω γιατι ειχαν χαθει τα πρωτα της!!! :xm:

Περσι το καλοκαιρι οταν επεστρεψα της αφιερωσα αρκετη ωρα γιατι την ελουσα και την χτενισα βριζοντας....α ρε μανα αυτην την μπουμπου την κρατησες και τις δικες μου τις κουκλιτσες τις εδωσες/εχασες... :eek:

Εχει, ετσι, κοτσιδακια μονο που εχει μπλε ματια. Φωτογραφια παιδια θα περιμενετε γιατι ειναι Ελλαδα η κουκλα.

Ομορφη ειναι αλλα οπως καταλαβαινετε δεν ηταν και η αγαπημενη μου... :( Θυμαμαι η μαμα μου την ειχε αγορασει και για τις δυο μας! Αν ειναι δυνατον να παιζουν δυο κοριτσακια με διαφορα τοσο χρονων με την ιδια κουκλα... τελος παντων... ποτε δεν παιξαμε μαζι της... την καημενουλα ηταν παρεξηγημενη :xm:

Προσωπικα πιστευω οτι την πηρε γιατι την ζηλεψε εκεινη! :D

Ειναι παντως πολυ γλυκεια κουκλιτσα, MytinyWorld μου! Και η ξαδερφη σου την κρατησε σε αριστη κατασταση! :)
 
Αχ Αναστασία μου, αυτή η μάνα σου! Θα είναι σαν μια θεία μου που κατά καιρούς φωνάζει τον παλιατζή και αδειάζει το σπίτι από όσα θεωρεί άχρηστα. Ετσι πέταξε και μια εκπληκτική συλλογή από ρούχα bibi bo... Δεν υπάρχει περίπτωση να τα έχει χαρίσει κάπου και να πάμε να τα πάρουμε? :xm: Λέω εγώ τώρα...

Πράγματι είχε κοτσιδάκια. Της τα έλυσα για να την λούσω (ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά λίγο βρώμικη και έφαγε πλύσιμο, σιδέρωμα ρούχων, τα γνωστά...). Ξέχασα μάλιστα να της βάλω και την καρφιτσούλα καρδούλα που γράφει el greco πριν τη φωτογραφήσω. Μετά όμως που έπλεκα τις κοτσίδες δεν γίνονταν όπως ήταν και είπα να τα αφήσω έτσι...

Πολύ χαίρομαι που είχες κι εσύ αυτή την κούκλα και φυσικά περιμένουμε φωτογραφίες της!
 
Μεγάλες retroκούκλες

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld τι γλυκιά που είναι... έχει τέλεια παπουτσάκια!!!Πολύ χαριτωμένη να τη χαίρεσαι!!!
 
Μεγάλες retroκούκλες

Μια άλλη ρετροκούκλα μελαχροινή είναι αυτή της el greco...
 
Πολύ όμορφη ραπουνζέλ μου! Μ'αρέσει που είναι καστανή, η πλειοψηφία των ρετροκουκλων είναι ξανθές... Και έχει ωραίες μακριές βλεφαρίδες και γλυκά χειλάκια! :) Συνταγή el greco! ;)
 
Συμφωνω!!! Rapunjel μου ειναι πραγματικα πανεμορφη και δεν την ειχα δει ποτε πριν! :)
 
Μεγάλες retroκούκλες

Σας ευχαριστώ κορίτσια είναι πάνγλυκεια αλλά έχει λίγο μαλλάκι και θέλει προσθετική...Πίσω στο κεφάλι γράφει el greco. Λέτε να έβαζε λίγο μαλλί η el greco για να φαίνεται το λογότυπο της; :D

Υ.Γ. Άλλη μια κούκλα μωρό εποχής με πράσινο μαλλί...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεγάλες retroκούκλες

Μια άλλη ρετροκούκλα-μωρό και μάλιστα της el greco είναι η παρακάτω:
 
Το μωρό με τα πράσινα μαλλιά είναι πολύ προχωρημένο για την εποχή του!! :D Το άλλο μωρό της el greco είναι πολύ ξεχωριστό, δεν μοιάζει με τα άλλα της el greco!!
 
rapunjel αυτή είναι μια από τα μοντέλα


(
η μικρή μου αδελφούλα) αυτή ήταν από τα τελευταία μοντέλα μου έβγαλε η El Greco μετά το 1990 για αυτό και έχει ποιο έντονα χρώματα φορούσε και παπουτσάκια σαν και αυτά στην φωτογραφία να την χαίρεσαι είναι πανέμορφη!! :)

 


picture.php



 
Μεγάλες retroκούκλες

Σε ευχαριστώ El_Greco_Fanatic για τις πολύτιμες πληροφορίες σου και τις ευχές σου! Είναι όμορφη και ανθεκτική αφού άντεξε το πλύσιμο στο πλυντήριο...

Πολυαγαπημένη mytinyworld το μωρό με τα πράσινα μαλλιά έχει πολύ πλάκα αλλά είναι και ξεχωριστό! Το μωρό της el greco το συγκεκριμένο μοιάζει πολύ στο πρόσωπο με τη bibi-bo.
 
Πολυ χαριτωμενες αυτες οι κουκλιτσες!

Το μωρο με τα πρασινα μαλλια ειναι σαν το κρυφο παιδι της μπιμπιμπο Σαντρα! :D Πολυ ροκ!!! :D :D
 
Ωχ, λέτε η Σάντρα μου να έχει κρυφή ζωή και εξώγαμα?? :tongue:Να θυμηθώ μόλις πάω σπίτι να τη ρωτήσω...:augenrollen:
 
Αααα δεν ξερω MytinyWorld μου! Παντως ηταν παντα πολυ παρδαλη, ηδη απο την δεκαετια του 80! :D Μαλλον εκανε και αστατη ζωη.8)

Rapunjel μου, τι γραφει αυτη η κουκλιτσα η πρασινομαλλα στο σωμα της; Τα φρυδακια της μου φερνουν πολυ προς Made in Japano_O
 
Πίσω
Μπλουζα