@'Αρης12 Με τη καμία ο Γιώργος Οικονομίδης γοητευτικός , συμπαθής και υπερταλέντο ναι
@Άρης12 Μα γυναίκα είμαι και εγώΝομίζω πως και αυτός και ο Άλκης Στέας άρεσαν πολύ. Αλλά θα ήθελα και γυναικείες γνώμες ν' ακούσω.
Συμφωνώ με την @kommatia_naginei . Συμπαθεστατος ναι, αλλά όμορφος ο Γιώργος Οικονομίδης δεν νομίζω. Όσο για τον Άλκη Στέα, ποιός είναι; Μου βγάζει κάποιον παλιό παρουσιαστήΝομίζω πως και αυτός και ο Άλκης Στέας άρεσαν πολύ. Αλλά θα ήθελα και γυναικείες γνώμες ν' ακούσω.
Συμφωνώ με την @kommatia_naginei . Συμπαθεστατος ναι, αλλά όμορφος ο Γιώργος Οικονομίδης δεν νομίζω. Όσο για τον Άλκη Στέα, ποιός είναι; Μου βγάζει κάποιον παλιό παρουσιαστή
ΟχιιιΩραία μου λύθηκε η απορία, ο Γιώργος δεν ήταν γόης.
Ο Άλκης Στέας ήταν ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Νομίζω έχει παίξει σε μια ελληνική ταινία με το Ρίζο και τη Ναθαναήλ.
Δεύτερη απορία, θα θεωρούσατε γόη το Στέφανο Ληναίο;
Παντζας, παντζας, ΠΑΝΤΖΑΣ
Περιεργως εδώ θα μπορούσα να ψηφίσω και τα 2/3 της λίστας! Μυλωνάς, Χορν, Δημητριεφ, και Στρατηγός πήραν 1 ψήφο μου (Τον Στρατηγό μαλιστα δεν το είχα καν στα υπόψιν μου, αλλά είδα πρόσφατα ξανά "Το κορίτσι με τα μαύρα" και εκεί διαπίστωσα ότι όντως υπήρξε και ωραίος κ σεξυ άνδρας). Οριακά άφησα έξω τους Καμπανελλη κ Φουντα.
Edit: Τους Παντζα κ Σειληνο θα τους έβλεπα μάλλον στους γοηδες των 60s. Στη δεκαετία του 50 ίσα που είχαν κάνει τα πρώτα τους βήματα
Υστερα απο μια τετοια δηλωση, μπορω να ρωτησω αν μπορουμε να ψηφισουμε το ιδιο ονομα τρεις φορες;