Johnny μην αρπαζεσαι , τοσο χρονια στο φορουμ θα εχεις καταλαβει οτι ο Ρυγκαρ ειναι χιουμοριστας .johnny19818 είπε:Παιδιά, με το Aptoid μια χαρά εφαρμογές έχω κατεβάσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχω google playstore. Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο, σαν χαζός και άσχετος όπως με χαρακτηρίζει ο Rygar δεν πρόκειται να κάνω κάτι. Α, και κακώς τελικά έγραψά ότι έχω πρόβλημα γιατί σε λίγο μετά από χαζός και άσχετος ποιος ξέρει τι θα επακολουθήσει...
Α, άλλο άσχετος κι άλλο χαζός, εγώ είπα μόνο "άσχετος" και δεν είναι ντροπή να μην ξέρει κανείς. Κι εγώ κάποτε ήμουν άσχετος και με την τριβή, έμαθα . Αλλά η ουσία για σένα είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις προγράμματα από κάπου. Το αν θα ειναι το play store ή κάποιο άλλο σημείο, μετράει μόνο στην ποσότητα των εφαρμογών που θα βρεις. Εννοώ ότι εκεί που συνδέεσαι με το aptoid μπορεί να μη βρεις εφαρμογές που τις έχει το google play. Αυτό εννοώ πιο πάνω με το ό,τι πληρώνεις παίρνεις και ότι είτε είναι κρίμα να παρει κανείς ενα κινητό και να πρέπει μετά να βαλει επιπλέον προγράμματα για να συνδέεται εκεί που θα έπρεπε εξαρχής να συνδέεται (στο google store).johnny19818 είπε:Παιδιά, με το Aptoid μια χαρά εφαρμογές έχω κατεβάσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχω google playstore. Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο, σαν χαζός και άσχετος όπως με χαρακτηρίζει ο Rygar δεν πρόκειται να κάνω κάτι. Α, και κακώς τελικά έγραψά ότι έχω πρόβλημα γιατί σε λίγο μετά από χαζός και άσχετος ποιος ξέρει τι θα επακολουθήσει...
Nικο συμφωνω..καλυτερα να περιμενει να ληξει η εγγυηση γιατι αν το ρουταρει και προκυψει κατι (ακομη και ασχετο να ειναι με το root) δεν θα τον καλυπτουν..Rygar είπε:Αυτό ακριβώς λεω Γρηγόρη. Οπως και να'χει, επειδή πεσαμε να τον φάμε και δε θελω να παρεξηγηθεί, ίσως να υπάρχει τελικά καποιο firmware που να μπορούσε να ρίξει επάνω στη συσκευή. Ομως όχι τώρα, ας το αφήσει το κινητό να δουλέψει μερικούς μήνες μπας και βγαλει καμια βλαβη και αναγκαστεί και το επιστρέψει. Το κακό με αυτά τα κινέζικα είναι ότι δεν ασχολούνται πολλοί να βγαλουν firmware.
Εδώ βρήκα καποιες πληροφορίες. Βασικά δε χρειάζεται να αλλάξει το firmware, ενα root είναι αρκετό. Ρίχνει μεσα το google apps και είναι οκ. Το πώς το κάνει είναι το θέμα . Και ισχύει ό,τι υπογράμμισα πιο πάνω.
Έτσι ακριβώς είναι, εγώ έχω το CM11 (4.4.4) επάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το κινητό συμπεριφέρεται καλύτερα από πριν που είχε official 4.1 και δείχνει και πολύ πιο σύγχρονο. Αξίζει το κόπο να παιδευτεί για λίγο να το περάσει.Dr. SLUMP είπε:\Αν δε, η συσκευή σας δέχεται CyanogenMod ή ακόμα καλύτερα OmniROM, ξεχάστε τα αρχικά firmwares
johnny19818 είπε:Τελικά εγκατέστησα το Google Playstore. Κατέβασα και την 1η μου εφαρμογή. Μου ζήτησε email και password και δουλεύει κανονικά.
Ποιό θες να παρεις; Το My Big Fat Chinese smartphone; Αυτά συνήθως έχουν τέτοια θέματα . Ενας συναδελφος πήρε το Neo 003(ετσι λεγεται το μοντελο), αλλα δεν είχε διαβάσει πόσα προβλήματα έχει.Wally είπε:Το Android που θελω να αγορασω εχει ενα thread θεματων σε γνωστο ελληνικο φορουμ οπου μεσα σε 4-5 μηνες εχει 170 σελιδες για προβληματα!!!! Βγαινουν συνεχως μαμισιες ή Cyanogen εκδοσεις που ακομα δεν εχουν καταφερει να λυσουν τα θεματα του.
Well done. Το εγκρίνω και 'γωjohnny19818 είπε:Τελικά εγκατέστησα το Google Playstore. Κατέβασα και την 1η μου εφαρμογή. Μου ζήτησε email και password και δουλεύει κανονικά.
Ποια είναι αυτά τα κινητά; Εγώ Turbo X έχω, και το Play Store μια χαρά το εγκατέστησα. Αλλά να σου πω, εφαρμογές που έβρισκα σε άλλα μάρκετ και ήταν και δωρεάν στο Play Store ήταν επί πληρωμή. Γιατί;thebest20 είπε:Εκτός του ότι όλα τα android κινητά που έχω χρησιμοποιήσει μου κολλάνε συνέχεια,ορισμένα κινητά δεν μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές όπως το Google Play Store,το Spotify και άλλα.