Ήρθε η ώρα μου να συνεισφέρω στο GRM. Παιδιά το CD το έχω και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού. Πείτε μου πόσα αντίγραφα θέλετε και που να τα στείλω. Wally θα βοηθήσεις?Ethaniel είπε:Χαραγμενο στη μνημη μου μετα απο αυτο, ηταν γυρω στο 2000-1 οπου ενα περιοδικο υπολογιστων (νομιζω PC Master) ειχε κυκλοφορησει ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ CD γεματο με Emulators ZX, ST, CPC (μαλλον...) C64, Amiga κλπ μαζι με ενα καρο roms για το καθενα. Φυσικα κολλησα, ετσι; Αυτο το CD λοιπον καποια μερα το εχασα και απο τοτε οποτε κατεβαζω καποιο καινουριο emu, παντα θυμαμαι το αγαπημενο μου CD, το οποιο παρεπιπτοντως, αν το εχει κανεις ή ξερει για ποιο λεω, θα ηθελα ενα αντιγραφο
Ethaniel είπε:Χαραγμενο στη μνημη μου μετα απο αυτο, ηταν γυρω στο 2000-1 οπου ενα περιοδικο υπολογιστων (νομιζω PC Master) ειχε κυκλοφορησει ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ CD γεματο με Emulators ZX, ST, CPC (μαλλον...) C64, Amiga κλπ μαζι με ενα καρο roms για το καθενα. Φυσικα κολλησα, ετσι; Αυτο το CD λοιπον καποια μερα το εχασα και απο τοτε οποτε κατεβαζω καποιο καινουριο emu, παντα θυμαμαι το αγαπημενο μου CD, το οποιο παρεπιπτοντως, αν το εχει κανεις ή ξερει για ποιο λεω, θα ηθελα ενα αντιγραφο
Darth21 είπε:ΥΓ: Όσο για το δισκάκι του PC Master Gold (DVD νομίζω ήταν) ακόμα πιο ΓΑΜΑΤΟ ήταν το περιοδικό το οποίο συνόδευε. Παρουσίαση δεκάδων Home Computers και κονσόλων.
vorlon είπε:Ήρθε η ώρα μου να συνεισφέρω στο GRM. Παιδιά το CD το έχω και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού. Πείτε μου πόσα αντίγραφα θέλετε και που να τα στείλω. Wally θα βοηθήσεις?
Απαραίτητη διευκρίνηση πριν σταματήσει οριστικά η σχετική κουβέντα, γιατί μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ήταν νόμιμα αδειοδοτημένα:Aardvark είπε:Πρωτον ξεφυγαμε απο το θεμα ,δευτερον για οτιδηποτε σχετικα με το cd ισως θα επρεπε να ρωτησετε την compupress Που το εβγαλε,anyway εδω θα συνεχιστει η κουβεντα που γραφει ο τιτλος!!Οτι αλλο θελετε υπαρχουν και τα pm.
Ethaniel είπε:Χαραγμενο στη μνημη μου μετα απο αυτο, ηταν γυρω στο 2000-1 οπου ενα περιοδικο υπολογιστων (νομιζω PC Master) ειχε κυκλοφορησει ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ CD γεματο με Emulators ZX, ST, CPC (μαλλον...) C64, Amiga κλπ μαζι με ενα καρο roms για το καθενα. Φυσικα κολλησα, ετσι; Αυτο το CD λοιπον καποια μερα το εχασα και απο τοτε οποτε κατεβαζω καποιο καινουριο emu, παντα θυμαμαι το αγαπημενο μου CD, το οποιο παρεπιπτοντως, αν το εχει κανεις ή ξερει για ποιο λεω, θα ηθελα ενα αντιγραφο
Darth21 είπε:ΥΓ: Όσο για το δισκάκι του PC Master Gold (DVD νομίζω ήταν) ακόμα πιο ΓΑΜΑΤΟ ήταν το περιοδικό το οποίο συνόδευε. Παρουσίαση δεκάδων Home Computers και κονσόλων.
vorlon είπε:Ήρθε η ώρα μου να συνεισφέρω στο GRM. Παιδιά το CD το έχω και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού. Πείτε μου πόσα αντίγραφα θέλετε και που να τα στείλω. Wally θα βοηθήσεις?
Nemo είπε:Για να αποφυγουμε παρανοησεις ...,το Pcmaster εδωσε 2 τετοια cd και το pcm gold 1 dvd (emulators festival 2003 ειδικη εκδοση 2 με το Amerzone,το συγκεκριμμενο dvd το δανειστηκε φιλος του αδελφου μου και απο τοτε αγνοειται..)Τα 2 Cd τα εχω ακομα σε καποιο παταρι .....
Eπειδη εχει δικιο ναι μεν ο Aardvark αλλα για να τους διευκολυνουμεAardvark είπε:Πρωτον ξεφυγαμε απο το θεμα ,δευτερον για οτιδηποτε σχετικα με το cd ισως θα επρεπε να ρωτησετε την compupress Που το εβγαλε,anyway εδω θα συνεχιστει η κουβεντα που γραφει ο τιτλος!!