Μια "ΜΙΚΡΗ" NES συλλογή: Angry Video Game Nerd (AVGN)

Ας συνεχισουμε εκει λοιπον.
 
Nikol@r@s είπε:
Σιγά την συλλογή ρε παιδιά!Ο Τύπος είναι ποζεράς.....έχει μπει στο τρυπάκι να αγοράζει και να αγοράζει Games για να καυχιέται για μια συλλογή από την οποία δεν έχει παίξει ούτε 10 Games.



τι λες ρε μεγαλε ???

ο τυπος εχει κανει εκαντονταδες reviews Και παιζει να τα εχει παιξει ολα και οχι μονο απο Nintendo αλλα και απο αλλα συστηματα retro .

ψαξτο λιγο πρην πεταξεις την πατατα ...
 
Angry Video Game Nerd: The Movie

To trailer τα σπαει!

 
Mια βλακεια και μιση με φαινεται εμενα αλλα θα το δω μονο και μονο για να δω αν επιβεβεωθη η αποψη μου.
 
Ήμουν στους donators... my hopes are positive!
 
Πως μπορείς να μην ερωτευθείς ένα κορίτσι που φορά μπλουζάκι με το Atari logo )|(;
 
Έχω δει όλα τα επεισόδια του που σχολιάζει τα παιχνίδια κι έχει πλάκα. Αυτό όμως δε μου φαίνεται και πολύ σόι. Άντε να δούμε...
 
Γενικώς από Nerd μου άρεσαν τα επεισόδια που απλά έπαιζε το παιχνίδι και έκραζε. Δεν μου άρεσαν τα επεισόδια που είχαν κάποιο story και καλά με ηθοποιούς, στολές και τον James να θέλει να μας πείσει ντε και καλά ότι το όνειρό του είναι να φτιάχνει ταινίες (όποιος τον παρακολουθεί καταλαβαίνει τι λέω). Έγινε γνωστός από τα καφριλίκια που έριχνε ενώ έπαιζε το Castlevania 2 και το Bible Adventures, όχι γιατί είναι καλός ηθοποιός ή filmaker.

Παρόλα αυτά κατανοώ ότι αφού έγινε γνωστός σαν AVGN έχει κάνει ένα καλό βήμα και σίγουρα έχει περισσότερες πιθανότητες τώρα να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο που έχει. Οπότε καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Ολοι το ίδιο θα έκαναν αν είχαν αυτήν την ευκαιρία. Μακάρι να αποδειχτεί καλός filmaker και να μπορέσει να μπει και στα κανάλια του hollywood και, γιατί όχι, να φτιάχνει και άλλες ταινίες που να μην έχουν σχέση με τον AVGN, όπως horror movies που γουστάρει. Αν τα καταφέρει τον παραδέχομαι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φοβερό επεισόδιο. 04:35 τα πιτόγυρα μας βλέπω έχουν γίνει πασίγνωστα ανά την υφήλιο :)
 
Η αλήθεια είναι ότι ψιλοξενέρωσα με το trailer επειδή περίμενα να κάνει κάτι πιο "παρακμιακό" και πιο "καμένο" όπως έχει κάνει στα reviews του ή σε διάφορες ερασιτεχνικές ταινιούλες όπως το cult classic History of Super Mecha Death Christ. Ή τουλάχιστον περίμενα να δω στο trailer χαρακτήρες όπως τον Super Mecha Death Christ και τον S*** Pickle. Αντιθέτως, η ταινία δείχνει ότι προσπαθεί να κάνει κάτι πιο "συγκρατημένο" και mainstream. Eλπίζω να βγω ψεύτης και να βγει η ταινία καλύτερη απ' ότι δείχνει στο trailer. Toυλάχιστον καταπιάνεται επιτέλους με το E.T. για το Atari 2600 και το όλο concept της ταινίας έχει πλάκα. Aς ελπίζουμε να τον δούμε και να παίζει το εν λόγω παιχνίδι.

[h=3][/h]
 
Angry Video Game Nerd ειναι φοβερος, εχω δει ολα τα games reviews του, και θεωρω οτι ειναι απο τους καλυτερους reviewers μαζι με τον Angry joe.
 
Στο καλο και να μη μας γραφει.
 
Εχω δει καποια βιντεακια του αλλα δεν τρελαθηκα κιολας! θα ζησω και χωρις αυτον :p
 
Ναι εσυ και εγω και ο παραδιπλα μπορει αλλα ο James ειχε 900,000 subscribers και πανω απο 400 million views και το γιουτιουμπι του την εκανε την ζημια.
 
Δεν νομίζω ρε παιδιά, δεν γράφει κάτι στο site του. Εδώ ολόκληρη ταινία έφτιαξε για τον AVGN, θα τον εγκαταλείψει πριν καν προβληθεί?
 
Σημερα δουλευει πατησα το λινκ σου και ειναι οκ ! αρα τσαμπα στεναχωρηθηκαν οι Fans!! :D
 
Πίσω
Μπλουζα