To RADIX είναι ένα Base Conversion utility για Windows. Μετατρέπει έναν αριθμό από ένα αριθμητικό σύστημα σε ένα άλλο στις βάσεις 2 ως 62. Είναι γραμμένο σε win32 assembly και τρέχει από την γραμμή εντολών. Μπορεί να φορτώσει, ή να σώσει έναν αριθμό από/σε εξωτερικό αρχείο. Το πρόγραμμα τρέχει σε Windows XP και 7 αλλά όχι στα 10. Υποστηρίζει αριθμούς μεγάλου μήκους. Πέρα από έλεγχο συμμετρίας (μετατροπή και αντίστροφα για να πάρω τον αρχικό αριθμό πίσω) δεν έχει ελεγχθεί σε μετατροπές πολύ μεγάλων αριθμών για την εγκυρότητα του αποτελέσματος.RADIX - Base Conversion utility
Το πρόγραμμα αφού τρέξει στον υπολογιστή Α, περιμένει μια εξωτερική σύνδεση μέσω Telnet από κάποιο υπολογιστή Β στην θύρα 53280. Μόλις αυτή πραγματοποιηθεί ανοίγει μια πόρτα δίνοντας πρόσβαση στον απομακρυσμένο υπολογιστή Β να χειριστεί την γραμμή εντολών του Α σαν να βρισκόταν μπροστά στο pc αυτό. Όλα γίνονται στο παρασκήνιο, χωρίς ο Α να το αντιλαμβάνεται. Όπως καταλάβατε πρόκειται για ένα Win32 Shellcode, στην απλοϊκότερη του μορφή. Είναι γραμμένο σε win32 assembly και θα τρέξει μόνο αν και οι 2 υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο τοπικό δίκτυο. Το πρόγραμμα Θα αναγνωριστεί από την πλειονότητα των Antivirus ως ιός. Για αυτό δεν δίνω το εκτελέσιμο αλλά απευθείας τον κώδικα. Compile & run με ένα κλικ μέσα από το fasmw ide.ShellSpawner - Win32 Shell Spawning Example
Έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο σε αυτό το project, σκέφτηκα πως αξίζει να γράψω 2 λόγια.RIA (Reversi in Assembly)
Ο Server τρέχει σε Windows 10.
O Dr. Frank Poole συνδέθηκε μέσω telnet στον server από Windows 10.
Ο David Bowman συνδέθηκε μέσω telnet στον server από Windows 7.
Να΄σαι καλά φίλε kiriakosGR. Αν πρόκειται για το dwrean.net το γνωρίζω και το έχω επισκεφτεί στο παρελθόν.Είσαι απίστευτος! Θα κάνω άρθρο και στο site μου
Blix για Windows/Linux/Mac από τον Jacob M. Peck.
Το πρωτότυπο Blix που έγραψα το 2005. Το Blix υπάρχει σε Flash, GP32, GP2X και Wiz, Atari ST/STE/TT/Falcon 030, iPhone και iPad, Android kai Intellivision.
To Blix για Windows που θα βρείτε στην συλλογή μου.
Blix2x για GP32, GP2X και Wiz από τον Alex Margarit.
KolMik για Atari ST/STE/TT/Falcon 030 από Paradize.
Blix για Android από TK Software.
Blix για Intellivision από Michael Hayes.
Το CyberBox είναι ένα κλασικό παζλ του 1991 για το DOS. Είναι ενδιαφέρον και δύσκολο παζλ.
Σκοπός είναι να φτάσετε στην έξοδο μετακινώντας κιβώτια και λύνοντας τον γρίφο κάθε πίστας.
Μοιάζει με Sokoban αλλά εδώ οι πίστες είναι μεγαλύτερες και τα κιβώτια διαθέτουν ξεχωριστές ιδιότητες.
Πριν κάμποσα χρόνια έκανα ένα remake του παιχνιδιού με ActionScript., σας το παρουσιάζω εδώ.
Flash banner και demo, μέρος πρώτο.
Κατάφερα και βρήκα τις λούπες που έχω κάνει, όλες από την περίοδο 2003-2007. Κάνε ένα άκουσμα, νομίζω θα σου αρέσουν. Ανέβασα μερικές από αυτές στο drive. Υπόψη πως είναι φτιαγμένες αποκλειστικά για τα παιχνίδια μου, και εκεί παίζουν πολύ καλά.Μόλις το κατέβασα.. Ωραία μουσική/λούπες ... Τι είναι;
Συνεχίζω να ανακαλύπτω remakes ή hacked versions των παιχνιδιών μου.
Sweety Thingies is a conversion of Poux by Nick Kouvaris.
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων όσον αφορά στη δημιουργία παιχνιδιών; Πως διασφαλίζει κανείς τα project του; Δεν είναι άδικο να πιστώνονται άλλοι την επιτυχία της δική σου / σας δουλειάς; Υποθέτω πως επωφελούνται και οικονομικά στις «πλάτες» σας; (Δεν σας φρικάρει όλο αυτό; )Συνεχίζω να ανακαλύπτω remakes των παιχνιδιών μου.
Σήμερα ανακάλυψα ακόμα ένα, το Blix GBA, remake του Blix που έγραψα το 2005 (θα το βρείτε στην συλλογή μου). 1 2
Προβολή συνημμένου 266211
To Blix υπάρχει στα ακόλουθα format: (πιθανόν θα υπάρχουν άλλα που αγνοώ)
GBA
GP32, GP2X και Wiz
Atari ST/STE/TT/Falcon 030
iPhone και iPad
Android
Intellivision (σε μορφή cartridge)
Windows/Linux/Mac
Και υπομονή, και εργατικότητα, και χρονο θυσίες και μάμησε τα
Όχι όσο φαντάζεσαι. Το παιχνίδια είναι freeware, δεν διατηρώ δικαιώματα, δεν ζητάω δικαιώματα (όπως και δεν αναγνωρίζω δικαιώματα, αλλά αυτό είναι θέμα προς συζήτηση μια άλλη φορά).Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων όσον αφορά στη δημιουργία παιχνιδιών; Πως διασφαλίζει κανείς τα project του; Δεν είναι άδικο να πιστώνονται άλλοι την επιτυχία της δική σου / σας δουλειάς; Υποθέτω πως επωφελούνται και οικονομικά στις «πλάτες» σας; (Δεν σας φρικάρει όλο αυτό; )
Να 'σαι καλά φίλε Takero72.
Ναι, είναι ο λόγος που ίσως μια μέρα στην Hοbby BASIC αλλάξω κατάσταση από "Freeware" σε "Freeware δώσε (αν θέλεις) ότι θέλεις φίλος για τις αμέτρητες ώρες που έχω ξοδέψει".Και υπομονή, και εργατικότητα, και χρονο θυσίες και μάμησε τα
Ίσως να ταίριαζαν καλύτερα σε δικό τους ανάλογο θέμα με jigsaw puzzles.. Είσαι στο Game Programming και δεν είναι computer games. Αλλά οκ, μου αρέσουν τα παζλ.Τα χειροποίητα μετράνε; Χα χαΠροβολή συνημμένου 282399Προβολή συνημμένου 282400
Επαρασύρθην από τον τίτλο..
Deleted. (Άλλοστε πλάκα έκανα..λολ) βρήκα όντως θρεντ με τίτλο jigsaw! ΘενκςΊσως να ταίριαζαν καλύτερα σε δικό τους ανάλογο θέμα με jigsaw puzzles.. Είσαι στο Game Programming και δεν είναι computer games. Αλλά οκ, μου αρέσουν τα παζλ.