Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.902
Περισσότερο υλικό που περιλαμβάνει παλιά προγράμματα για Windows γραμμένα με διάφορα εργαλεία, παζλ και παιχνίδια γραμμένα με actionscript καθώς και έξτρα πληροφορίες για τα παζλ που έχω κάνει ποστ μέχρι τώρα.
Πρώτα ακόμα λίγα μικρά project για Windows. Δεν θα βάλω download σύνδεσμους, κάνω όμως μια αναφορά σε αυτά κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.
Words
Tower of Hanoi
Tilox
Cat Demo
Video για το Box Up.
Video για το Freefall.
Video για το Cubilus.
Video για το D-Star.
Video για το Colorsok.
Video για το Ledix.
Video για το Ledix 2.
Video για το Tilox.
Video για το Poux.
Video για το Tilox
Video για το Sonica*
Πρώτα ακόμα λίγα μικρά project για Windows. Δεν θα βάλω download σύνδεσμους, κάνω όμως μια αναφορά σε αυτά κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.
Μαγική τράπουλα για τα Windows. Download
Παιχνίδι τύπου βρείτε τις διαφορές για Windows.
Mastermind παιχνίδι μυαλού για Windows.
Ένα πρόγραμμα τυχερών αριθμών (λοταρία) για Windows.
Στο Talamasca προσπαθείτε να αποφύγετε τα φοβερά φαντάσματα.
Το Grix είναι ένα παζλ που θυμίζει και παίζει σαν το Plinx. Έκανα μερικά playable levels αλλά δεν το ολοκλήρωσα. Είναι γραμμένο στην IBasic.
To Sender είναι μια εφαρμογή (στα Ελληνικά) για την κονσόλα των Windows. Μεταφέρει ένα αρχείο στο δίκτυο (LAN) μέσω TCP/IP. Κάνει αποστολή και λήψη, υποστηρίζει μεγάλα ονόματα αρχείων με χαρακτήρες unicode και μέγεθος αρχείου εώς 2 GB. Εμφανίζει το μέγεθος που αποστέλλεται ή λαμβάνεται, την ταχύτητα μεταφοράς και τον χρόνο που απομένει. Το πρόγραμμα απαιτεί εξαίρεση στο τείχος προστασίας των Windows. Είναι γραμμένο σε 32-bit assembly. Download
Words
Στο Words πρέπει να βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε κάνοντας κλικ τα γράμματα κάθε λέξης στη σωστή τους σειρά. Download
Tower of Hanoi
Ο Πύργος του Ανόι είναι ένας κλασικός μαθηματικός γρίφος. Εδώ πρέπει να μεταφέρετε τους δίσκους από την αριστερή ράβδο στην δεξιά. Μόνο ένας δίσκος μπορεί να μετακινηθεί κάθε φορά. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί ένας μεγαλύτερος δίσκος να τοποθετηθεί πάνω σε ένα μικρότερο. Download
Tilox
Στο παζλ αυτό πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα τουβλάκια πηδώντας πάνω τους. Χειρισμός με τα βελάκια πλητρολογίου. Κρατήστε το 'Ctrl' πατημένο για διπλό άλμα. Πατήστε 'Space' για επαναφορά. Ο κώδικας δεν διασώζεται αλλά μπορείτε να το παίξετε online εδώ ή στην ιστοσελίδα logicgames.com (θα βρείτε και άλλα δικά μου παιχνίδια εκεί σε παλιές όμως εκδόσεις τους).
Cat Demo
Ένα flash demo με τίτλο "ψιτ, ψιτ, ψιτ που είσαι γατάκι μου, που χάθηκες". Έκανα πολλά demo με το ψευδώνυμο Lightforce όταν ήμουν πιο νέος. Δεν βρήκα τον κώδικα του ώστε να το μετατρέψω σε Windows εκτελέσιμο παρά μόνο το swf. Download
Video για το CyberBox.Video που σχετίζονται με τα παιχνίδια μου και έχουν ανέβει στο youtube.
Video για το Box Up.
Video για το Freefall.
Video για το Cubilus.
Video για το D-Star.
Video για το Colorsok.
Video για το Ledix.
Video για το Ledix 2.
Video για το Tilox.
Video για το Poux.
Video για το Tilox
Video για το Sonica*
*To Sonica (ή Sonica Trip) είναι ένα παιχνίδι που θα προτιμούσα να μην είχα δημοσιεύσει. Οι λόγοι αφορούν το αισθητικό κομμάτι του παιχνιδιού, τα γραφικά που χρησιμοποίησα, την μουσική που έκοψα σε λούπα αυθαίρετα, bugs που έχει, κ.α. Κάποια στιγμή στο παρελθόν το παιχνίδι βρέθηκε σε πολλές ιστοσελίδες, σε CD συλλογές, μπήκε στο Internet Archive. Στο Y8.com έχει παιχτεί πάνω από 200.000 φορές. Ιnternet σε παρακαλώ διέγραψε το.
Εικόνες παιχνιδιών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα παιχνίδια μου.
Το πρωτότυπο Blix που έγραψα το 2005.
To Blix που πρόσφατα ανέβασα στο Retromaniax.
Blix2x για GP32, GP2X και Wiz.
Ένα Χριστουγεννιάτικο Frogger που χρησιμοποιεί τον κώδικα μου.
To Squaresliding για GP2X είναι εμπνευσμένο από το παιχνίδι μου Spy.
Οι κροατικές ιστορίες "Croatian Tales of Long Ago, Part Two" είναι ένα CD με παραμύθια που έχω συμμετάσχει στο παρελθόν με κάποια κομμάτια κώδικα.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: