Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ολο εγώ βρίσκω τις λύσεις εδώ μέσα;telonio είπε:Εγώ θα το ξαναγράψω, αν έχει κανείς αμάξι που να χωράει νανάκι arcade ευχαρίστως το φέρνω.
To Atari 7200 είναι κάποιο home που δεν γνωρίζω? Γιατί από κονσόλες γνωρίζω το 5200 και το 7800...Rygar είπε:Εγώ όπως είπα μπορώ να φέρω ενα atari 7200 με βύσμα composite για να παίζει σε οποιαδήποτε τηλεόραση διαθέτει τέτοιο βύσμα. Ομως μπορώ να φέρω ΚΑΙ οθόνη/tv-monitor. Επίσης ενα θυμηθώ που έχω το Harmony μπορώ να το ετοιμάσω με με μερικά παιχνιδάκια. Επίσης θα φέρω και ορίτζιναλ cartridges για 7200 Και ναι γουώλη παιδί μου, θα είναι και το Γκάλαγκα. Ελπίζω να μην έχουμε θέματα με υπερθέρμανση. Την τελευταία φορά (πριν 9 χρόνια![]()
) ζεσταινόταν πολύ το RF και άρχιζε η εικόνα να κάνει νερά. Το composite δεν το'χω δοκιμάσει για πολλή ώρα, αλλά δε χάνουμε τίποτα.
Μακαρι να βρειτε χρονο να παιξετε ολα αυτα ?telonio είπε:Nα δω που θα βάλουμε όλα αυτά τα μηχανήματα.![]()
Μας βλεπω για καμια δημοπρασια στο τελος....telonio είπε:Nα δω που θα βάλουμε όλα αυτά τα μηχανήματα.![]()