Γιατί έχουμε αποκτήσει ανοσία...Απορώ πώς δεν έχω πάθει κάτι σοβαρό με την υγεία μου ύστερα από τόσα χρόνια και κάμποσους τόνους κατανάλωσης.
Πρεπει να αναφερεσαι σε αυτα εδω...Kambia είπε:Δεν θα το έλεγα οτι μοιάζουν στη γεύση τα φουντούνια. Έχει κάτι γαριδάκια στα Lidl που πλησιάζουν στη γεύση τα φοφικο
Τα είχα ξεχάσει εντελώς, αυτά! Θα είχαν κυκλοφορήσει το 1988-89. Πάντως, πιστεύω ότι ήταν βραχύβια, καθώς δεν τα πολυθυμόμαστε.geotsi. είπε:Τα γαριδακια ΤΑΟ ΤΑΟ απο την Greek Foods με ημερομηνια ληξης 31-12-89...Ειναι μικρο σακουλακι σε σχεση με τις κανονικες συσκευασιες που κυκλοφορουν τωρα, ενω καθαρο βαρος λεει μονο 12 γραμμαρια... Βρεθηκαν τυχαια σε ανασκαφη στο σπιτι...
Προβολή συνημμένου 43159 Προβολή συνημμένου 43160
Σε κανένα απο αυτά, Sorry...panp είπε:Respect ! Μια που έχεις τέτοια συλλογή, λυσε μου μια απορία : σε ποιά από αυτά τα γαριδάκια υπήρχαν μέσα κουκλάκια από παίχτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ; Ήταν κόκκινα, πράσινα και κίτρινα αντίστοιχα, και ολόσωμα, με πραγματικούς παίχτες. Πρόχειρα θυμάμαι Γλέζο, Βάγκνερ, Παπαϊωάννου, Δομάζο, Αντωνιάδη...