Το εψαξα στο ιντερνετ και το βρηκα....dreamer74gr είπε:Φανταστική συλλογή.τα φοφίκο όμως να βρούμε ρε παιδιά!!!
Τι, έτσι? Ξεροσφύρι?!Lexa86 είπε:(...) και καλως σας βρηκα<<< καινουριο μελος<<< (...)
Απο ότι θυμάμαι Κατερίνα ήταν σαν αναμειξη έξτρα και δρακουλίνια (ντομάτα - πάπρικα γράφει πίσω) αλλα με λιγότερο έντονη γεύση και πιο μαλακιά υφή...katerinak είπε:τα γαριδακια "Καρδουλες" ειχαν γευση που θυμιζε λιγο τα φουντουνια;
ευχαριστω mitsakos,μπορει γι αυτο το λογο να τα δοκιμασα ελαχιστες φορεςmitsakos είπε:Απο ότι θυμάμαι Κατερίνα ήταν σαν αναμειξη έξτρα και δρακουλίνια (ντομάτα - πάπρικα γράφει πίσω) αλλα με λιγότερο έντονη γεύση και πιο μαλακιά υφή...
κατι παρομοιο,κοιταξε στο λινκ που εχω στο ποστ187,φαινεται λιγο στη διαφημισηjohnny19818 είπε:Παιδιά θυμίστε μου σας παρακαλώ οι καρδούλες είχαν όντως σχήμα καρδιάς? Θυμάμαι τη σακούλα αλλά όχι και το σχήμα των γαριδακίων.
ομολογωντας οτι εχω να φαο απο το 1994 αν και για καποιον λογο η γευση τους μου ειχε μεινει μπορω να πω οτι ειναι οπως τα θυμομαστεstayros είπε:Τωρα κανονικα θα επρεπε να πω....
"Αει στο ... :sealed: :sealed:....πλακα κανεις!!!!!"
Αλλα ενεκα οτι μας διαβαζουν πολλοι
θα περιοριστω μονο στο να πω οτι εχω μεινει αφωνος!!!!!!:shtup::shtup::augenrollen::augenrollen:
Δεν το πιστευω οτι ξαναβλεπω Φοφικο μετα απο τοσα χρονια!!!!!!!!!:animeek::animeek:
Το λογοτυπο ιδιο και απαραλαχτο με την παλια συσκευασια.
Το σκιουρακι ομως χαθηκε να το βαλουν και αυτο...
Θανο,απο γευση τι λενε?
Η γνωστη που ξερουμε Η' αστα να πανε?