[edit] Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]
Η καταπληκτική, γεμάτη μυστήριο, μουσική του Castle Master (amiga)
καλα τι να πρωτοθυμηθω...απο την amigara!! intro jim power(και γενικα ολα τα κομματια),turrican 2,3 shadow of the beast 3 ,cannon folder,apidya,risk dangerous 2,venus the fly trap, agony... και τοσα αλλα...
Κατά τη γνώμη μου οι μουσικές (γιατί ήταν και πολλές) του Turrican II ήταν αυτές που ξεχώριζαν με διαφορά απ'όλα τα άλλα παιχνίδια...
A500 Turrican II - Intro
Επίσης υπήρχε ένα, όχι τόσο διάσημο, παιχνιδάκι adventure που δεν ξεχώριζε ούτε για τα γραφικά του, ούτε για το βάθος (διάρκεια) του παιχνιδιού. Όμως είχε πολύ καλή μουσική (συνθέσεις με ακουστικά όργανα). Αλλά μου διαφεύγει πια το όνομα
Η μουσική απ' τον Sprout Tower στην Violet City της Pokemon Gold. Kι άλλα μου άρεσαν πολύ αλλά αυτό το έκανα χορευτικό!Φανταστείτε με να έχω το Game Boy με την ένταση στο τέρμα, να φοράω τις ρόμπες της μαμάς, να κρατάω χαρτινες βεντάλιες και να προσπαθώ να χορέψω σαν γκέϊσα!
Τα μουσικά θέματα από το Donkey Kong Country του SNES μου έχουν μέινει αξέχαστα. Ειδικά οι πίστες στο νερό αλλά και στο εργοστάσιο. Επιπλέο το theme του Probotector στο Game Boy/ NES είναι πολύ καλό.