Badge
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1
Αγόρασα από μια αποθήκη στο Κερατσίνι ένα ωραιότατο cabinet επενδεδυμένο με φορμάϊκα και μετώπη. 28 ιντσών monitor Hantarex, coin door και λοιπά καλούδια. Παρείγγειλα από http://www.ultimarc.com τα σχετικά (J-PAC, miniPAC και ArcadeVGA) και περιμένοντας να μου έρθουν, ξήλωσα το control panel και άρχισα διαδικασίες αποκατάστασης.
Ρωτώντας στην πιάτσα μου είπαν για ένα μαγαζί που πουλάει κουμπιά και μοχλούς. Στάμος Βασίλης, είναι περίπου εκεί, βρήκα το μαγαζί και είπα να ψωνίσω. Λοιπόν ακούστε :
2 μοχλοί arcade 8-way βαρέως τύπου
6 κουμπιά standard arcade διαφόρων χρωμάτων, με τα cherry switch από κάτω
Και η απόδειξη ταμειακής που μου έκοψε έγραψε.... 14 euros.
Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο source για κάποιον που θέλει να συντηρήσει ένα cabinet, ή να φτιάξει πάνω σε μια σανίδα ένα arcade controller.
Το μαγαζί παρεπιπτόντως είναι στα 5 λεπτά από το σπίτι μου, Κάτω Πατήσια, Παπαναστασίου 91. Συναγερμούς πουλάει, αλλά φτιάχνει και κουμπιά και μοχλούς. Έχει σε 6 χρώματα, και επίσης σε τριπλέτες, και coin doors και άλλα πικάντικα.
Ρωτώντας στην πιάτσα μου είπαν για ένα μαγαζί που πουλάει κουμπιά και μοχλούς. Στάμος Βασίλης, είναι περίπου εκεί, βρήκα το μαγαζί και είπα να ψωνίσω. Λοιπόν ακούστε :
2 μοχλοί arcade 8-way βαρέως τύπου
6 κουμπιά standard arcade διαφόρων χρωμάτων, με τα cherry switch από κάτω
Και η απόδειξη ταμειακής που μου έκοψε έγραψε.... 14 euros.
Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο source για κάποιον που θέλει να συντηρήσει ένα cabinet, ή να φτιάξει πάνω σε μια σανίδα ένα arcade controller.
Το μαγαζί παρεπιπτόντως είναι στα 5 λεπτά από το σπίτι μου, Κάτω Πατήσια, Παπαναστασίου 91. Συναγερμούς πουλάει, αλλά φτιάχνει και κουμπιά και μοχλούς. Έχει σε 6 χρώματα, και επίσης σε τριπλέτες, και coin doors και άλλα πικάντικα.