Μοχλοί και κουμπιά

Badge

RetroN00b
Joined
14 Οκτ 2007
Μηνύματα
24
Αντιδράσεις
1
Αγόρασα από μια αποθήκη στο Κερατσίνι ένα ωραιότατο cabinet επενδεδυμένο με φορμάϊκα και μετώπη. 28 ιντσών monitor Hantarex, coin door και λοιπά καλούδια. Παρείγγειλα από http://www.ultimarc.com τα σχετικά (J-PAC, miniPAC και ArcadeVGA) και περιμένοντας να μου έρθουν, ξήλωσα το control panel και άρχισα διαδικασίες αποκατάστασης.

Ρωτώντας στην πιάτσα μου είπαν για ένα μαγαζί που πουλάει κουμπιά και μοχλούς. Στάμος Βασίλης, είναι περίπου εκεί, βρήκα το μαγαζί και είπα να ψωνίσω. Λοιπόν ακούστε :

2 μοχλοί arcade 8-way βαρέως τύπου

6 κουμπιά standard arcade διαφόρων χρωμάτων, με τα cherry switch από κάτω

Και η απόδειξη ταμειακής που μου έκοψε έγραψε.... 14 euros.

Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο source για κάποιον που θέλει να συντηρήσει ένα cabinet, ή να φτιάξει πάνω σε μια σανίδα ένα arcade controller.

Το μαγαζί παρεπιπτόντως είναι στα 5 λεπτά από το σπίτι μου, Κάτω Πατήσια, Παπαναστασίου 91. Συναγερμούς πουλάει, αλλά φτιάχνει και κουμπιά και μοχλούς. Έχει σε 6 χρώματα, και επίσης σε τριπλέτες, και coin doors και άλλα πικάντικα.
 
Τι αποθήκη είναι αυτή στο Κερατσίνι??

Πόσα έδωσες?

Έχει άλλα????

Για λέγε λέγε καμιά λεπτομέρεια.... ;)
 
Ναι ρε συ Badge. Πες μας λεπτομερειες!
 
Helloooooooo? Εσύ βρήκες αποθήκη με cabs και μας λες για τα κουμπια? :D Πες μαααααααααας!!!!
 
Ελα φιλε πες μας για την αποθηκη....

Εγω εδωσα κοντα 40 ευρω για 2 μοχλους και 22 κουμπια...απο ebay απο εναν ελληνα σαλονικιο...συν αλλα τοσα για κερματοδεκτη συν 100 για ενα xbox to jamma Interface...

ετοιμαζω την καμπινα τωρα. Βασιζεται σε μια παλια olympia που την βρηκα στα σκουπιδια... Καλα ο οθονη της δουλευει τελεια!!!! Τωρα εφτιαξα τα controls απο ενα σχεδιο του x-arcade joystick. καλα τρομερη πορωση!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτά τα πράγματα δυστυχώς είναι ευκαιρίες που τρακάρεις πάνω τους μια στο τόσο. Εγώ έτυχε να γνωρίζω κάποιον από τον παλιό Σ.ΤΕ.ΗΛ.ΠΕ ο οποίος γνώριζε έναν ιδιοκτήτη πρώην ουφάδικου-φρουτάδικου και νυν NetCafe. Με πήραν από το χεράκι και με πήγαν σε μια αποθήκη ξεχασμένη από το χρόνο και τίγκα στη σκόνη. Είδα μέσα δύο σαν το δικό μου, 4 νανάκια (το ένα Enduro Racer με το τιμόνι του), 2-3 γόνδολες σε μέτρια κατάσταση, και ένα φλιπεράκι Fish Tales. Φυσικά πάγωσα, αλλά άρχισα τις διαπραγματεύσεις. Εκείνη την μέρα δεν πήρα τίποτα, αλλά αφού το άφησα να ψηθεί ο τύπος μου κατέβασε το δικό μου στα 150 euros. Κατέβηκα με μια ρυμουλκούμενη καρότσα ενός φίλου, και νάτο στο σαλόνι μου. Το άλλο (το ίδιο με το δικό μου) το τσέκαραν οι ιδιοκτήτες διπλανής αποθήκης και το αγόρασαν επί τόπου για να περνάνε την ώρα τους.

Λογικά θα τα δίνει ακόμα. Δυστυχώς τα arcades είναι βαμμένα μαύρα, σφυρήλατο χρώμα, και δεν είναι ό,τι το ωραιότερο. Δε ξέρω ούτε τι έχουν μέσα, το δικό μου ήμουνα τυχερός να έχει Samurai Shodown III. To φλίπερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν είχα χώρο θα το έπαιρνα και αυτό :wait2:

Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να ρωτήσω διεύθυνση και όνομα του ιδιοκτήτη. Επίσης υπάρχει μια άλλη περίπτωση κάποιου που πουλάει δυο μαύρα νανάκια που είναι σε σπίτι, και τα δίνει σε σχετικά καλή τιμή. Αν είναι στείλτε μου ένα pm όσοι ενδιαφέρονται να κάνω διευκρινιστικές. Be prepared να έχετε κανονίσει αγροτικό-καρότσα-κλπ για τη μεταφορά.
 
Με τις οθόνες τι κάνετε αν δεν έχει η καμπίνα δικιά της? Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώνεις τα καλώδια από τα κουμπιά στα pin του connector jamma.
 
Φιλε Dimion αν δεν υπαρχει οθονη, τοτε βαζεις καποια τηλεοραση με βιντεο ιν. Οσον αφορα τα κουμπια καθε μικροδιακοπτης εχει 3 πινς εμεις χρειαζομαστε 2 απο αυτα. Το ενα ειναι γειωση και ειναι κοινο για ολα και το αλλο κολλειται στα πιν που πρειπει στο τζαμμα ιντερφεις. Αν ψαξεις στο νετ θα βρεις σχεδια του τζαμμα ιντερφεις.
 
Joysticks και buttons στην Ελλάδα ?

Να ρωτήσω κάτι στην Ελλάδα που μπορούμε να βρούμε joysticks και buttons της sanwa , seimitsu , crown υπάρχουν μαγαζία στην Ελλάδα που να τα πουλάνε, αν ναι , θέλω σελίδες και τηλέφωνα .εκ τον προτέρων ευχαριστώ
 
mariosxr καλημερα τι ακριβως ζητας ολοκληρα καμπινετς ηανταλακτικα υπαρχουν τα παντα στειλε μου πμ το τηλ.σου και θα σε παρω εγω νικος ευχαριστω.
 
Τελικά βρήκα άκρη για κουμπιά και μοχλούς.

Οκ ευχαριστώ .Τελικά βρήκα άκρη για κουμπιά και μοχλούς.

Καινούργια στην Ελλάδα σε 3 - 4 μέρες στο σπίτι μου

ο μοχλοί arcade 8-way βαρέως τύπου γύρο στα 10?

τα κουμπιά standard arcade φ32 διαφόρων χρωμάτων 1?

τα κουμπιά φωτεινά arcade φ32 ή φ 44 διαφόρων χρωμάτων 3?

Και τα cherry switch από κάτω άλλο 1?

όποιος θέλει ας επικοινωνήσει [ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ EMAIL ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ & ΠΩΛΗΣΕΙΣ! ]μπορώ να του στείλω !!!!!

Διάβασε τους κανονισμούς εδώ :

 


http://www.retromaniax.gr/vb/faq.php...rm_basic_rules





 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mariosxr είπε:
Να ρωτήσω κάτι στην Ελλάδα που μπορούμε να βρούμε joysticks και buttons της sanwa , seimitsu , crown υπάρχουν μαγαζία στην Ελλάδα που να τα πουλάνε, αν ναι , θέλω σελίδες και τηλέφωνα .εκ τον προτέρων ευχαριστώ
icon14.png
Τελικά βρήκα άκρη για κουμπιά και μοχλούς.


Οκ ευχαριστώ .Τελικά βρήκα άκρη για κουμπιά και μοχλούς.
Καινούργια στην Ελλάδα σε 3 - 4 μέρες στο σπίτι μου
ο μοχλοί arcade 8-way βαρέως τύπου γύρο στα 10€
τα κουμπιά standard arcade φ32 διαφόρων χρωμάτων 1€
τα κουμπιά φωτεινά arcade φ32 ή φ 44 διαφόρων χρωμάτων 3€
Και τα cherry switch από κάτω άλλο 1€
όποιος θέλει ας επικοινωνήσει
mariosxr@yahoo.gr
μπορώ να του στείλω
 
 
Καλησπερα και απο εμενα

Ηθελα να σε ευχαριστισω φιλε Badge για το μαγαζι που μας ειπες...

Μολις γυρισα απο εκει με 4 μοχλους και τα σχετικα κουμπια τους με μονο 45 γιουργιαααααααα....

Μοχλος....4,70

Κουμπι και Switch 0,90

Πιστευω οτι ειναι μια χαρα και απο τιμες και ετοιμοπαραδοτα.........
 
πες μας που τα βρήκες στείλε διεύθυνση και παραπάνω στοιχεια

γιατί και σε εμενα άλλος μεσολαβεί και τα αγοραζω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδια επειδη εχω σκασει δεν μπορω να τον βρω αυτον τον Σταμο βασιλειο για τους μοχλους και τα κουμπια,μηπως κανενα τηλεφωνο,thanks!!!
 
Ρίξε και καμιά φωτό να δούμε!!
 
Πίσω
Μπλουζα