σ' ευχαριστώ ,ξέρω τι είναι το tab γενικότερα στα arcade controls τι κάνει δεν ξέρω.wrathchild_78 είπε:το ΤΑΒ ειναι ενα κουμπι που οταν το πατας το φοκους στο παραθυρο που ηδη εισαι μετακινειται κατα ενα. Δηλαδη βλεπεις μια φορμα για παραγγελια κατι απο εξωτερικο και σου ζητανε να βαλεις σε διαφορετικο κουτι (text box) το ονομα σου, τη διευθυνση σου κλπ κλπ. Εσυ πας στο πρωτο κουτι και γραφεις π.χ. Οδυσσεας. Μετα ειτε θα πας στο επομενο κουτι με το ποντικι κανοντας κλικ ειτε απλα θα πατησεις το πληκτρο ΤΑΒ του πληκτρολογιου σου. Και οταν γραψεις οτι θες μετα ξανα ΤΑΒ και ξανα....μεχρι να συμπληρωσεις ολα τα κουτακια. Με την ιδια λογικη ενας εμπειρος θα μπορουσε να χειριστει εναν Η/Υ εξ'ολοκληρου με τα πληκτρα (εφοσον γνωριζει πολλα shortcut keys).Γενικα ειναι πολυ χρησιμο σαν κουμπι
Μια χαρά είσαι με αυτά. Προσωπικά εγώ το tab δεν το έχω βάλει. Το εμφανίζω στα MAME με τον μοχλό πάνω και το P1 πατημένο.Trellos11 είπε:Οκ σε ευχαριστώ πολύ,οπότε χρειαζόμαστε τα εξής κουμπιά player 1 ,player 2, esc ,coin ,tab,pause ? Νομίζω είμαστε οκ; Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο κουμπί ;
Με πρόλαβες στην στροφή!Wally είπε:Κρατα και 2 για pinball στα πλαγια
[edit] Εκτός κανονισμών / Διαφήμιση. Nikosmimosa μπορείς να στείλεις πμ [edit]mariosxr είπε:Να ρωτήσω κάτι στην Ελλάδα που μπορούμε να βρούμε joysticks και buttons της sanwa , seimitsu , crown υπάρχουν μαγαζία στην Ελλάδα που να τα πουλάνε, αν ναι , θέλω σελίδες και τηλέφωνα .εκ τον προτέρων ευχαριστώ