Μπαταρία Α-500 +

geoanas είπε:
Εγώ πάντως έκανα καβάτζα με 100 DD noname από Vessalia και άλλες 40 Verbatim από Αμερική.Πήρα και άλλες 40 5,25 DD 3Μ επίσης από Αμερική για τον Commodore-άκο μου.
Κάτι αντίστοιχο πάω να κάνω κι εγώ. Εχω ήδη 20 5.25 DD για τον C64, 30(τριάντα) 3" για τον 6128, και τώρα πάω για μια 50άρα για το αμιγκάκι και έπονται και άλλες.

@keropi, λογικό να μην τις θες. Αμα έχεις 50 blizzard και 100 giga δίσκο σε Α1200Τ τί να τις κάνεις τις άμοιρες; :D
 
Τελικά δε μου είπε κανείς, είναι σίγουρο ότι αν χρησιμοποιώ HD δισκέτες κινδυνεύει να χαλάσει το drive ή απλά δεν κρατάνε οι δισκέτες καλά τα δεδομένα?

Να χρησιμοποιώ τις HD μέχρι να έρθουν οι DD ή θα καταλήξω να ψάχνω για drive στο ebay?
 
den nomizo na xalaei to drive, 1h fora to akouo auto...

auto pou ksero einai oti den kratane ta dedomena oi HD disketes... tora vevaia ena palio/polydoulemeno drive mporei na to xalasei kai ena aeraki LOL
 
Και εμένα περίεργο μου φαίνεται να χαλάει. Πάντως μια ματιά που έριξα στο ebay οι DD σφραγισμένες και μάρκας δισκέτες πωλούνται σωρηδών.

ps

keropi χθές το τάραξα το PowerPlay το Ελληνικό, ας είναι καλά το παιδί από το amigahellas που έκανε τον κόπο και έψαξε και το βρήκε.
 
keropi είπε:
Καλημέρα. Ντάξει, μπορεί να μην εχεις Α1200Τ.....έχεις όμως όλα τα υπόλοιπα, στην 1200Τ θα κολλήσουμε; Σιγά το μηχάνημα στο κάτω κάτω! :D :D
 
Rygar είπε:
Δηλαδή τί να κάνω τώρα, να πάρω και για σένα; Εάν ναι, πες μου πόσες. 43€ οι 100, περίπου 20€ οι 50 κλπ κλπ, + μεταφορικά βεβαίως βεβαίως.
50 δισκέτες είμαι μέσα..στείλε μου διεύθηνση να έχω για να στείλω χρήμματα!!οεο!!!!που είναι οι δισκέτες?οεο!!!!!!!!! :D
 
Ρε συ εάν έχεις Paypal μπορείς να μου τα στείλεις κατευθείαν. Ούτε κατά διάνοια δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας από μέρους σου, απλά μήπως χαθούν τα λεφτά στο ταχυδρομείο σκέφτομαι. Εγώ δε θα χάσω τίποτε, ίσα ίσα που θα έχω 50 δισκέτες επιπλέον :D

Σε 2-3 μέρες πάντως θα κάνω παραγγελία.

Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ σε όλους τους κατόχους 6128/+3.....ορίστε! :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin:
 
Μόλις επιβεβαιώθηκε. Οι DS-DD δισκέτες του Amigakit είναι του κουτιού μάρκας TDK παρακαλώ! Οπότε αυριο ή μεθαύριο βάζω παραγγελιά στην ερημιά στη μοναξιά και στον καυμό μου :D
 
Μόλις παράγγειλα 50 δισκέτες Νίκο....
 
Συγνώμη, το λινκ που έβαλα πιο πάνω για το φλοπάκι δε σε συγκίνησε;;;;
 
1oν το είχα δεί προχθές στο ebay ψάχνοντας για δισκέτες +3

2ον καλό είναι αλλά το δικό μου δουλεύει οπότε τι να το κάνω :)
 
Θέλω τα ξαδέρφια μου!!!!!!! :D
 
ρε παιδες εχω δυο AMIGA 500 με επεκταση μνημης 512 και οι 2

εχουν μπαταριες πανω ????

να αρχισω να ξηλωνω αυριο ????

ειναι παλιο το θεμα αλλα τωρα το ειδα εγω
 
Αναλογα την εκδοση board και την επεκταση μνημης που εχεις. Καποιες 500αρες εχουν, καποιες αλλες οχι. Αν ειναι plus εχουν σιγουρα. Αν δεν ειναι plus, τοτε μαλλον δεν εχουν.
 
Οι Α500 δεν εχουν μπαταρια, μερικες μονο εχουν τυπωμενο το κυκλωμα.

Μονο οι Α500+ εχουν μπαταρια.
 
ok οχι τιποτα τις εχω ποσο καιρο ετσι αν ειχαν παει θα τις εκλαιγα τωρα
 
Πίσω
Μπλουζα