Συγνώμη για το σχόλιο, αλλά αλοίμονο αν περιμέναμε από ένα "παιδικό" να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μας. Χαίρομαι που βλέπω πως υπάρχουν ακόμα γονείς που κάθονται με τα παιδιά τους και φιλτράρουν κάπως το τι βλέπουν.
Ναι, συμφωνώ πως ο πολυαγαπημένος μου Μπομπ έχει πολύ εξεζητημένο χιούμορ και μερικές φορές όχι τόσο κατάλληλο για παιδιά, αλλά με μια διευκρίνηση: Αν το παιδί σας είναι μικρό αλλά καταλαβαίνει τα υπονοούμενα τότε May Day May Day... Ήδη έχει μάθει από κάπου αλλού πολλά...
Γενικά είμαι υπέρ του να έχεις έναν έλεγχο, αλλά να μην είναι ασφυκτικός, μη νομίζουν τα παιδιά ότι ο κόσμος είναι φραουλίτσες και καρδούλες, συννεφάκια και ουράνια τόξα (άσε που δεν τον γλυτώνεις τον ομοφυλλόφιλο γιο έτσι).
Τέλος, για το οφτόπικ, να αναφέρω ότι τη βαφτισιμιά μου που είναι 5 ετών την έχω φλομώσει σε προιόντα Ντόρα (της αρέσει βέβαια και το κινούμενο σχέδιο) ακριβώς γιατί για την ηλικία της παρουσιάζει αρκετές αξίες και έννοιες, ε και μαθαίνει και πέντε πραγματάκια.
Αν θέλετε πάντως να αποφύγετε κάτι να δει το παιδί σας σαν το λιβάνι ο διάολος είναι η Πολυκατοικία του Μέγκα (είναι βράδυ, αλλά σχετικά νωρίς). Μπροστά της ο Μπομπ είναι του παππού τα παραμύθια...