Μόνο για γυναίκες

GWUerdSXMAEuzl1~2.jpeg54 ετών σήμερα και διατηρείται εξαιρετικά ποια σας θυμιζει;

Μου τα έφεραν στην γιορτή μου ειδικά η χτένα μου άρεσε πολυ

Συνημμένα

• 20240901_075914~3.jpg
    20240901_075914~3.jpg
    588,6 KB · Προβολές: 8
Μου φαίνεται τόσο άλλης εποχής η χτένα, δεν το μετάνιωσα στιγμή που την αγόρασα και ας εχω άλλες 10 ( τροπος του λεγειν). Είναι το ρετρο του θεματος

Συνημμένα

• 20240906_094448~3.jpg
    20240906_094448~3.jpg
    1,6 MB · Προβολές: 5
Τελευταία επεξεργασία:
Δείτε κομψοτητα

Συνημμένα

• img_1_1725634046424~2.jpg
    img_1_1725634046424~2.jpg
    122,6 KB · Προβολές: 9
Έχω μεγάλους κύκλους παιδιά εκτός από κονσιλερ, τι φυσικό μπορούμε να βάλουνε. Κρέμα για α ματια κανει; σβηνουν

Έχω μεγάλους κύκλους παιδιά εκτός από κονσιλερ, τι φυσικό μπορούμε να βάλουνε. Κρέμα για α ματια κανει; σβηνουν

Οι κύκλοι κάτω από τα μάτια γίνονται για πολλούς λόγους. Έχω φίλη η οποία τους έχει κληρονομικά από τον μπαμπά της, οπότε δεν αποχωρίζεται το κονσίλερ ποτέ. Εγώ δε βάζω αλλά βάζω κάθε βράδυ μια πολύ καλή κρέμα ματιών. Παρόλα αυτά, όταν κουράζομαι κάνω κύκλους. Η ξεκούραση βοηθάει, ειδικά όταν κοιμάμαι καλά αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια μάσκα που μπορεί κάποιος να κάνει στην περιοχή των ματιών. Ή κάποιο είδος κούρας.

Οι κύκλοι κάτω από τα μάτια γίνονται για πολλούς λόγους. Έχω φίλη η οποία τους έχει κληρονομικά από τον μπαμπά της, οπότε δεν αποχωρίζεται το κονσίλερ ποτέ. Εγώ δε βάζω αλλά βάζω κάθε βράδυ μια πολύ καλή κρέμα ματιών. Παρόλα αυτά, όταν κουράζομαι κάνω κύκλους. Η ξεκούραση βοηθάει, ειδικά όταν κοιμάμαι καλά αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια μάσκα που μπορεί κάποιος να κάνει στην περιοχή των ματιών. Ή κάποιο είδος κούρας.
Θα βάζω σίγουρα κονσιλερ είναι έντονοι οι μαύροι κύκλοι thanks για τις συμβουλες

Κρυες κομπρεσες εμποτισμενες σε χαμομηλι. Τις αφηνεις περιπου 15 λεπτα.

Πίσω
Μπλουζα