paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 5.072
τι ωραία πράγματα αυτά που αναρτείτε βρε κορίτσια,σε αυτό το thread. Ολόκληρη τέχνη τελικά είναι το make up με τα μυστικά του
τι ωραία πράγματα αυτά που αναρτείτε βρε κορίτσια,σε αυτό το thread. Ολόκληρη τέχνη τελικά είναι το make up με τα μυστικά του
Eγω κραγιόν μπαμπιTεχνη ειναι βεβαια! Και μαλιστα ανηκει στις Καλες αφου ουσιαστικα ζωγραφιζουμε.
Παντως, εαν μου ελεγαν να χρησιμοποιω για ολη μου την ζωη μονο ενα προϊον μακιγιαζ, αυτο θα ηταν σιγουρα το μολυβι ματιων.
Εχω μικρα και μακροστενα ματια και το μολυβι με σωζει.![]()
Νομίζω μάσκαρα. Δεν βγαίνω ούτε στο περίπτερο χωρίς αυτή. Επειδή έχω καστανόξανθες βλεφαρίδες, μόλις την φορέσω είναι αισθητή η διαφορά. Ανοίγει το μάτι!Παντως, εαν μου ελεγαν να χρησιμοποιω για ολη μου την ζωη μονο ενα προϊον μακιγιαζ, αυτο θα ηταν σιγουρα το μολυβι ματιων.
Εχω μικρα και μακροστενα ματια και το μολυβι με σωζει.![]()
Α, με μολύβι ίσως να τα κατάφερνα πιο εύκολα. Αλλά αυτά που είχα πάρει ήταν με το λεπτό πινελάκι. Όταν απέτυχα παρ' όλες μου τις προσπάθειες δεν το ξανακοίταξα και δεν ήξερα ότι υπάρχει μολύβι. Μπααααα! Κορίτσια, ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το δοκιμάσω.
Να μου πεις ποια ακριβώς να δοκιμάσω.. εγώ βαζω κονσιλερ,μάσκαρα ούτε καν μαύρη πολλές φορές,κ έχω ένα λιποσαν του Κορρε γ χείλη κ μάγουλα...Α κ λίγο τα φρύδια μη λέω ψέματα...αλλά λίγο λιγοΚι εγώ δεν έχω μεγάλες βλεφαρίδες αλλά στη δουλειά δε φοράω μολύβι και μάσκαρα γιατί στο παρελθόν αντιλήφθηκα ότι μουτζουρώνομαι. Το καθημερινό μου μακιγιάζ στο χώρο εργασίας αλλά κι όταν πάω κάπου μεσημέρι ή απόγευμα είναι πούδρα, ρουζ, σκιά στα μάτια και κραγιόν. Ειδικά τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει αυτά τα κραγιόν που είναι σταθερά και δεν φεύγουν. Το μείον τους είναι ότι όταν στεγνώνουν είναι σα στόκος πάνω στα χείλη. Οπότε βάζω αυτό το κραγιόν που κρατάει γιατί στερεοποιείται και από πάνω βάζω κανονικό κραγιόν. Σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και κρατάει πολλές ώρες. Μάσκαρα και μολύβι βάζω όταν βγαίνω έξω βράδυ. Από τότε που ήμουν 20 χρονών, φόραγα τη μάσκαρα της Lancome. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη με διαφορά από όλες τις άλλες. Δεν έχει ταίρι.
Η μαμά μου είναι έτσι.. χωρίς μολύβι νομίζω δεν την έχω δει ποτεΗ μασκαρα σε μικρα και κουκουλωτα ματια οπως τα δικα μου δεν κανει τιποτε απολυτως. Ειτε την φοραω, ειτε οχι, η διαφορα ειναι ελαχιστη. Αν δεν πιασω το μαυρο μολυβι να δωσω ενταση και σχημα, δουλεια δεν γινεται. Οταν δεν το φοραω νιωθω τα ματια μου γυμνα και εκτεθειμενα και δεν μπορω με τιποτα να φανταστω τι θα εκανα αν δεν υπηρχε.
Το αγαπω τρελα αυτο το προϊον!![]()
Να μου πεις ποια ακριβώς να δοκιμάσω.. εγώ βαζω κονσιλερ,μάσκαρα ούτε καν μαύρη πολλές φορές,κ έχω ένα λιποσαν του Κορρε γ χείλη κ μάγουλα...Α κ λίγο τα φρύδια μη λέω ψέματα...αλλά λίγο λιγο
Η μαμά μου είναι έτσι.. χωρίς μολύβι νομίζω δεν την έχω δει ποτε
Άμα σου πω δε ξερωδεν το χω ξεκαθαρο στο νου μου..θεωρώ ότι είναι πιο στρογγυλά κ τα κάνει κάπως πιο αμυγδαλωτα?δε ξέρω...Eχει μικρα ματια η μαμα;
Γιατι εχω την εντυπωση οτι το μολυβι το χρειαζομαστε πιο πολυ εμεις με τα μικρα ματια.
Προμηθεύτηκα την hypnose drama γιατί αυτή βρήκα σε προσφορά...πρέπει να πω ότι είναι όντως πολύ καλήΕίτε πάρεις την μάσκαρα Definicils, είτε την Hypnose, το ίδιο καλές είναι.
Eιναι η μόδα ευτυχώς στις χριστουγεννιατικες ταινιες της hallmark τις διαλέγουν τελείως φυσικεςΆντε πάλι αυτά τα υπερφυσικά χείλη! Μα τι τις έχει πιάσει όλες ρε παιδί μου και κυκλοφορούν έτσι!
Άντε πάλι αυτά τα υπερφυσικά χείλη! Μα τι τις έχει πιάσει όλες ρε παιδί μου και κυκλοφορούν έτσι!