Εγώ βάζω στους καρπούς και στ' αυτιά. Για τα μαλλιά δεν το είχα σκεφτεί. Θα το δω.
Δηλαδή, ας πούμε, δυο ψεκάσματα στα μαλλιά?
Για το hair mist πρώτη φορά ακούω λοιπόν τι υπάρχει σε αυτόν τον κοσμο
Όσο ζεις,μαθαίνεις...
Διαλεγω δυο το kitten heel kai to d ' orsayΠροβολή συνημμένου 295244
To lobster claw ποια θα το φοραγε; ε είμαι περίεργη
Τα βλέπω και ζαλιζομαι ολαΔιαλεγω δυο το kitten heel kai to d ' orsayΠροβολή συνημμένου 295244
Τα θες δηλ;Τα βλέπω και ζαλιζομαι ολα
Mονο για Έλενα παραρ.τα 15 ποντα. Προχθές είδα την Κορίνθιουμε ψηλοτάκουνες γόβες το πως της πήγαιναν, με τι άνεση περπατούσε άλλο πραγμαΔιαλεγω δυο το kitten heel kai to d ' orsayΠροβολή συνημμένου 295244
Όλα μου αρέσουν εκτός από την τελευταία οριζόντια σειρά και την δεξιά κάθετη (πλην των slingback που τ' αγαπώ και τα βρίσκω άκρως θηλυκά). Ωστόσο δεν είμαι υπέρ του πάρα πολύ ψηλού τακουνιού. Πάνω από 9 το πολύ 10 πόντους (χωρίς πλατφόρμα μπροστά βέβαια) εκτός από άβολο το βρίσκω κι επικίνδυνο με τα πεζοδρόμια που έχουμε. Άσε που θέλει τέχνη να το περπατήσεις αλλιώς μοιάζει σαν να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε ξυλοπόδαρα.
Aκριβως, ακριβως!!! Προσυπογραφω την καθε σου λεξη. Στα παπουτσια το γουστο μας ειναι ολοϊδιο!Διαλεγω δυο το kitten heel kai to d ' orsayΠροβολή συνημμένου 295244
Όλα μου αρέσουν εκτός από την τελευταία οριζόντια σειρά και την δεξιά κάθετη (πλην των slingback που τ' αγαπώ και τα βρίσκω άκρως θηλυκά). Ωστόσο δεν είμαι υπέρ του πάρα πολύ ψηλού τακουνιού. Πάνω από 9 το πολύ 10 πόντους (χωρίς πλατφόρμα μπροστά βέβαια) εκτός από άβολο το βρίσκω κι επικίνδυνο με τα πεζοδρόμια που έχουμε. Άσε που θέλει τέχνη να το περπατήσεις αλλιώς μοιάζει σαν να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε ξυλοπόδαρα.
??? Τι σημαινει αυτο;Mονο για Έλενα παραρ.τα 15 ποντα.