Μόνο για γυναίκες

Εγώ βάζω στους καρπούς και στ' αυτιά. Για τα μαλλιά δεν το είχα σκεφτεί. Θα το δω.

Εγώ βάζω στους καρπούς και στ' αυτιά. Για τα μαλλιά δεν το είχα σκεφτεί. Θα το δω.

Bαλε στα μαλλια σου και θα με θυμηθεις. Χωρια που οταν πεφτεις για υπνο θα νιωθεις την ευωδια στα μαλλια και το μαξιλαρι σου μεχρι την αλλη μερα το πρωι. Πουθενα αλλου δεν κραταει το αρωμα τοσο πολυ, εκτος ισως απο τα ρουχα.
Στα ρουχα ομως δεν βαζω γιατι δεν μου αρεσει να φοραω μια μπλουζα και να μυριζω το αρωμα που ειχα ψεκασει ας πουμε δυο μερες πρωτυτερα.

Δηλαδή, ας πούμε, δυο ψεκάσματα στα μαλλιά?

Δηλαδή, ας πούμε, δυο ψεκάσματα στα μαλλιά?

Οχι, θελει περιπου τεσσερα. Και ειναι καλυτερα να βαζεις στο κατωτερο τμημα των μαλλιων επειδη εκει κινουνται περισσοτερο κι ετσι η ευωδια αναδιδεται πιο ευκολα.

Θα συμφωνήσω με τα μαλλιά.. νομίζω είναι αυτό που μου κρατάει περισσότερο κ δεν αλλάζει κ με το πέρασμα της ωρας

Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να βάζω στους καρπούς κυρίως γιατί εκτός του ότι πλένω αρκετά συχνά τα χέρια μου μέσα στην ημέρα και πάει χαμένο το άρωμα, ταυτόχρονα μέχρι να τα πλύνω μπορεί να κάνει αντίδραση με το υλικό του ρολογιού μου ή των κοσμημάτων που φοράω στα χέρια και βγαίνει κοκκινίλα. Στα μαλλιά εξίσου δεν ψεκάζω αφενός λόγω του αλκοόλ αφετέρου γιατί μέσα στην ημέρα μπορεί να αλλάξω άρωμα μετά από κάποιο ντους (κατά το οποίο δεν λούζω απαραίτητα και το μαλλί). Οπότε στην δεύτερη περίπτωση δύο διαφορετικά αρώματα πάνω στα μαλλιά μέσα σε μια μέρα δεν θα τα άντεχα.
Προτιμώ ένα -δύο ψεκάσματα στο ντεκολτέ και ένα πίσω στην πλάτη κάτω από τη βάση του λαιμού. Και στα δύο σημεία η θερμοκρασία του δέρματος είναι μια χαρά για να διατηρηθεί το άρωμα.

Χρησιμοποιω αρωματισμενα hair mist που ειναι φτιαγμενα ειδικα για τα μαλλια, οπως λεει και το ονομα τους, αλλα χρησιμοποιω επανω στα μαλλια μου και οποιο αλλο αρωμα εχω. Ευτυχως δεν ειδα ποτε κανενα προβλημα στα μαλλια λογω του αλκοολ.
Επισης, τα hair mist ειναι φτιαγμενα με πιο αναλαφρη ευωδια, ενω ενα κανονικο αρωμα οχι, και ετσι διαρκει περισσοτερο.
Για παραδειγμα, την περασμενη εβδομαδα εκανα τρεις ψεκασμους στα μαλλια με το καινουργιο αρωμα του Hermes, το Barenia, απο το οποιο εχω δυο δειγματα. Μυριζε τοσο εντονα, που το μυριζα επανω μου ακομα και δυο μερες αργοτερα. Κι αν δεν λουζομουν τοτε, πιστευω πως θα μυριζε ακομα περισσοτερο.
Οσον αφορα την αλλαγη αρωματος μεσα στην ιδια μερα, αυτο ειναι κατι που δεν το συνηθιζω και ετσι δεν εχω προβλημα.
Μπορει να φοραω το ιδιο αρωμα μεχρι και τρεις μερες. Μετα το βαριεμαι και το αλλαζω.

Για το hair mist πρώτη φορά ακούω λοιπόν τι υπάρχει σε αυτόν τον κοσμο

Για το hair mist πρώτη φορά ακούω λοιπόν τι υπάρχει σε αυτόν τον κοσμο
Όσο ζεις,μαθαίνεις...

Προσωπικα, με τα αρωματισμενα σπρεϊ μαλλιων, αλλα και γενικοτερα με το αρωμα επανω στα μαλλια, ειμαι ενθουσιασμενη.
Οπως εγραψα και λιγο πιο πανω, ειναι περιπου δυο μηνες που τα χρησιμοποιω ολα αυτα και τωρα πια δεν υπαρχει περιπτωση να βγω εξω χωρις προηγουμενως να αρωματισω τα μαλλια μου. Ψεκαζω και το καταευχαριστιεμαι!
Δειλα - δειλα καποιες γνωστες εταιριες αρωματων εχουν ξεκινησει και διαθετουν στην αγορα σπρεϊ μαλλιων με αρωμα.
Πιστευω πως αυτο θα συνεχισει να επεκτεινεται ολο και περισσοτερο και συντομα θα βρισκουμε τα αγαπημενα μας αρωματα και σε μορφη hair mist που εδω πρεπει να τονισω πως ειναι και οικονομικοτερη.

Διαλεγω δυο το kitten heel kai to d ' orsayΠροβολή συνημμένου 295244

Όλα μου αρέσουν εκτός από την τελευταία οριζόντια σειρά και την δεξιά κάθετη (πλην των slingback που τ' αγαπώ και τα βρίσκω άκρως θηλυκά). Ωστόσο δεν είμαι υπέρ του πάρα πολύ ψηλού τακουνιού. Πάνω από 9 το πολύ 10 πόντους (χωρίς πλατφόρμα μπροστά βέβαια) εκτός από άβολο το βρίσκω κι επικίνδυνο με τα πεζοδρόμια που έχουμε. Άσε που θέλει τέχνη να το περπατήσεις αλλιώς μοιάζει σαν να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε ξυλοπόδαρα.

Όλα μου αρέσουν εκτός από την τελευταία οριζόντια σειρά και την δεξιά κάθετη (πλην των slingback που τ' αγαπώ και τα βρίσκω άκρως θηλυκά). Ωστόσο δεν είμαι υπέρ του πάρα πολύ ψηλού τακουνιού. Πάνω από 9 το πολύ 10 πόντους (χωρίς πλατφόρμα μπροστά βέβαια) εκτός από άβολο το βρίσκω κι επικίνδυνο με τα πεζοδρόμια που έχουμε. Άσε που θέλει τέχνη να το περπατήσεις αλλιώς μοιάζει σαν να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε ξυλοπόδαρα.
Mονο για Έλενα παραρ.τα 15 ποντα. Προχθές είδα την Κορίνθιουμε ψηλοτάκουνες γόβες το πως της πήγαιναν, με τι άνεση περπατούσε άλλο πραγμα

Aκριβως, ακριβως!!! Προσυπογραφω την καθε σου λεξη. Στα παπουτσια το γουστο μας ειναι ολοϊδιο!

Mονο για Έλενα παραρ.τα 15 ποντα.
??? Τι σημαινει αυτο;

Πίσω
Μπλουζα