Μόνο για γυναίκες

Aκριβως, ακριβως!!! Προσυπογραφω την καθε σου λεξη. Στα παπουτσια το γουστο μας ειναι ολοϊδιο!
Σχεδόν Βιβή μου, γιατί έχω κι ένα ροκ παρελθόν (και παρόν και μέλλον :)) οπότε τα άρβυλα είναι στάνταρ στην παπουτσοθήκη μου. Απ' όσο ξέρω δεν είσαι φαν ούτε για αστείο.

Aκριβως, ακριβως!!! Προσυπογραφω την καθε σου λεξη. Στα παπουτσια το γουστο μας ειναι ολοϊδιο!

??? Τι σημαινει αυτο;
H παζαριζουστην γιουροβιζον φορούσε 12 πόντο και χόρευε και έκανε τις τσακπνινιες της και ανέδειξε και τις ποδαρες της και κερδίσαμε. Γενικά το χει να φορά τόσο τακούνι 10 πόντο και 12 πόντο και να προχωρά με αερα

Σχεδόν Βιβή μου, γιατί έχω κι ένα ροκ παρελθόν (και παρόν και μέλλον :)) οπότε τα άρβυλα είναι στάνταρ στην παπουτσοθήκη μου. Απ' όσο ξέρω δεν είσαι φαν ούτε για αστείο.
Ούτε εγώ είμαι φαν μπαχαρ μου

Σχεδόν Βιβή μου, γιατί έχω κι ένα ροκ παρελθόν (και παρόν και μέλλον οπότε τα άρβυλα είναι στάνταρ στην παπουτσοθήκη μου. Απ' όσο ξέρω δεν είσαι φαν ούτε για αστείο.

Οσο γι' αυτο, ετσι εχουν τα πραγματα οπως τα λες!
Μας ενωσε η γοβα, μας χωρισε η αρβυλα. :D

Η εικόνα είναι ανολοκλήρωτη γιατί στο πέρασμα των δεκαετιών ειδικά από το '90 και μετά η διαφορά δεν φαίνεται τόσο από μπροστά αλλά από πίσω.
Mπαχαρ μου δεν έχει το μπραζιλιαν και το σημερινό τριγωνακι από πισω

Τελευταία επεξεργασία:
^^^
Εν ολιγοις, τι βλεπουμε στην παραπανω εικονα σε συναρτηση με αυτο που πολυ σωστα ανεφερε η Bajar;
Οσο κυλουν τα χρονια, τοσο περισσοτερο τσιτσιδωνομαστε εμεις οι γυναικες και μαλιστα χωρις ιχνος ντροπης και χωρις πολλα περιθωρια στην αντρικη φαντασια.
Σε λιγο θα εμφανιζομαστε στην παραλια ολογυμνες.

^^^
Εν ολιγοις, τι βλεπουμε στην παραπανω εικονα σε συναρτηση με αυτο που πολυ σωστα ανεφερε η Bajar;
Οσο κυλουν τα χρονια, τοσο περισσοτερο τσιτσιδωνομαστε εμεις οι γυναικες και μαλιστα χωρις ιχνος ντροπης και χωρις πολλα περιθωρια στην αντρικη φαντασια.
Σε λιγο θα εμφανιζομαστε στην παραλια ολογυμνες.
Εγώ νιώθω αμηχανία με αυτά τα μαγιω εννοείται δεν θα τα φορούσα ποτε

Ok αυτά τα τακούνια με ζαλίζουν λίγο λιγοτερο...πάντως εγώ θα την πω την αλήθεια μου,με τα oxfordεχω βρει την υγειά μου..όταν θέλω χαμηλό αλλά όχι αθλητικό...εδώ που είμαι τα φοράω από Φλεβάρη ως Μάη κ από Οκτώβρη ως Δεκέμβρη σχεδον

Εντάξει, τώρα. Εγώ πολλές φορές δε συμφωνώ με τις οδηγίες που δίνουν οι ειδήμονες για το σώμα της καθεμιάς. Είμαι μάλλον αχλάδι, έχω περιφέρεια, αλλά τέτοια φούστα δεν θα φόραγα στον αιώνα τον άπαντα. Ούτε πιστεύω ότι θα μου πηγαίνει, ούτε πιστεύω ότι είναι βολική. Δεν είμαι φαν της φούστας, αλλά όταν φόρεσα τουαλέτα ντε πιες για το γάμο της κολλητής μου, όπου ήμουν κομβάρα, ήταν εντελώς διαφορετική. Κρίμα που δεν την έχω εδώ στο νησί. Θα την έβγαζα φωτογραφία να σας τη βάλω να τη δείτε.

Είναι ωραία όλα, εκτός από το the Attico και το Amina Muadi. Δεν είναι του γούστου μου. Επίσης, το τακούνι του Le Silla δεν θα το φορούσα πλέον. Στα νιάτα μου φορούσα πολύ ψηλά τακούνια αλλά τώρα πια....

Είναι ωραία όλα, εκτός από το the Attico και το Amina Muadi. Δεν είναι του γούστου μου. Επίσης, το τακούνι του Le Silla δεν θα το φορούσα πλέον. Στα νιάτα μου φορούσα πολύ ψηλά τακούνια αλλά τώρα πια....
Δεν θα απέρριπτακανενα

Απορριπτω δυο λογω των τακουνιων τους και μονο. Δεν μου αρεσουν: Amina Muaddi και Miu Miu. Tα υπολοιπα ειναι πανεμορφα, αλλα ο,τι εχει πολυ ψηλο τακουνι δεν το φοραω γιατι δεν θελω να βρεθω στο ΚΑΤ.
Αν ηταν να διαλεξω, θα διαλεγα πρωτα τα Valentino και υστερα τα Αquazzura.

Πίσω
Μπλουζα