Μόνο για γυναίκες

Κύριοι, Δείτε πιο πάνω τι γράφουν τα tags... (makeup, μακιγιάζ, μόνο για γυναίκες)

Τι δουλειά έχουμε εδώ σε αυτό το κοριτσίστικο θέμα;

Αυτό το thread είναι Μόνο για γυναίκες!

s3.gy.digital%2Fklapsinakis_gr%2Fuploads%2Fasset%2Fdata%2F68003%2F221.523_1.jpg

@Κορίτσια

Ζητείστε απο τον @AEON και την @Kambia να κάνει το thread να το βλέπετε μόνο εσείς Οι γυναίκες στην θεματολογία του φόρουμ.

Με λίγα λόγια όταν μπαίνετε στο φόρουμ θα εμφανίζεται το συγκεκριμένο θέμα μόνο για εσάς της γυναίκες που έχετε άδεια και όχι σεε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Θα μπορούσε να γίνει απλά μια υποκατηγορία με το όνομα "Μόνο για κορίτσια" όπου θα υπάρχει μέσα ένα ενημερωτικό post απο την διαχείριση που απλά να αναγράφει περιληπτικά τι αφορά το thread και ότι αυτό είναι private και ότι οποία γυναίκα μέλος του φόρουμ επιθυμεί να συμμετάσχει στην συζήτηση θα πρέπει να στείλει pm στην διαχειριστική ομάδα ζητώντας την απαιτούμενη άδεια από την διαχείριση ώστε να μπορεί να δει και να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο θέμα που αφορά *ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ*

>>> Όλοι οι
μαντραχαλοι (και εγώ μαζί σας) πάμε αμέσως σε άλλο μέρος να παίξουμε!:)

Τελευταία επεξεργασία:
μπα.... η εποχή προστάζει να μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι όπως γουστάρω και μάλιστα με εντελώς ρευστό τρόπο.
Έτσι, στο συγκεκριμένο φόρουμ, για το συγκεκριμένο θρέντ, την παρούσα στιγμή που γράφω και μέχρι να μου έρθει να το αλλάξω, αυτοπροσδιορίζομαι ως γυναίκα.....
..... εξωγήινη, και μάλιστα από τον πλανήτη Retromaniux-25.:alien:

Μετά την 3η πανσέληνο του φεγγαριού Ζοργκ-2 που έχουμε εδώ πέρα, λέω να αυτοπροσδιοριστώ ως σιδερώστρα... και μετά βλέπουμε....:sneaky:

Για τους υπόλοιπους μαντράχαλους μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα, δεν με αφορά τι θα κάνετε με δαύτους.

:biglaugh: :fafoutis:

μπα.... η εποχή προστάζει να μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι όπως γουστάρω και μάλιστα με εντελώς ρευστό τρόπο.
Έτσι, στο συγκεκριμένο φόρουμ, για το συγκεκριμένο θρέντ, την παρούσα στιγμή που γράφω και μέχρι να μου έρθει να το αλλάξω, αυτοπροσδιορίζομαι ως γυναίκα.....
..... εξωγήινη, και μάλιστα από τον πλανήτη Retromaniux-25.:alien:

Μετά την 3η πανσέληνο του φεγγαριού Ζοργκ-2 που έχουμε εδώ πέρα, λέω να αυτοπροσδιοριστώ ως σιδερώστρα... και μετά βλέπουμε....:sneaky:

Για τους υπόλοιπους μαντράχαλους μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα, δεν με αφορά τι θα κάνετε με δαύτους.

:biglaugh: :fafoutis:

Δηλαδή απο ότι κατάλαβα είσαι γυναίκα. Ω! ζητώ συγγνώμη δεν το ήξερα. Πάω πάσο!

Ενδιαφερον και σε ευχαριστω. Θα σκεφτω αυτα που λες.

Είναι θέμα ρύθμισης κάποιων δικαιωμάτων στο προφίλ σας απο την διαχείριση έτσι ώστε να το βλέπετε μόνο εσείς (οι γυναίκες) ως γκρουπ πια εγγεγραμμένων μελών στο συγκεκριμένο θέμα και με την άδεια των διαχειριστών μέσω ρύθμιση των δικαιωμάτων στο προφίλ σας. Θα είναι ενα private thread το οποίο θα το βλέπουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη (κορίτσια) που θα τους έχει δωθεί η άδεια.

Το θέμα είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να γίνει έτσι ή αν θέλετε να το βλέπουν όλοι όπως είναι τώρα που μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε παρόλο που είναι συζήτηση για κορίτσια.

Μια πρόταση σας κάνω. Φυσικά τον πρώτο λόγο τον έχει η διαχείριση του φόρουμ. Εκείνοι αποφασίζουν.

Τελευταία επεξεργασία:
Δηλαδή απο ότι κατάλαβα είσαι γυναίκα. Ω! ζητώ συγγνώμη δεν το ήξερα. Πάω πάσο!
.... ξαναδιάβασε πως το γράφω:
.... στο συγκεκριμένο φόρουμ, για το συγκεκριμένο θρέντ, την παρούσα στιγμή που γράφω και μέχρι να μου έρθει να το αλλάξω

Το λινκ με την αντρίκια κατάθεση ψυχής που έβαλες, από παλιά, είναι σε άλλο θρεντ, και σε άλλη χρονική στιγμή. Τότε-εκεί δήλωνα βεριταμπλ όπως με γέννησε η μάνα μου. Πλέον, αν θα ξανάγραφα στο συγκεκριμένο θρεντ, την συγκεκριμέμνη χρονική στιγμή θα υτοπροσδιοριζόμουνα ως "Σκούπα-Μάπα-Εμπλοκή" και οι αντωνυμίες μου θα ήταν "διευχών/διατάυτα".

Ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου.
:anim_smokin:

[Αξιότιμες Κυρίες του φόρουμ, σας αγαπάμε και θα προσπαθήσω να σας αφήσω στην ησυχία σας, περιορίζοντας τις αηδίες που κατά καιρούς γράφω / με συμπαθάτε]

.... ξαναδιάβασε πως το γράφω:
.... στο συγκεκριμένο φόρουμ, για το συγκεκριμένο θρέντ, την παρούσα στιγμή που γράφω και μέχρι να μου έρθει να το αλλάξω

Το λινκ με την αντρίκια κατάθεση ψυχής που έβαλες, από παλιά, είναι σε άλλο θρεντ, και σε άλλη χρονική στιγμή. Τότε-εκεί δήλωνα βεριταμπλ όπως με γέννησε η μάνα μου. Πλέον, αν θα ξανάγραφα στο συγκεκριμένο θρεντ, την συγκεκριμέμνη χρονική στιγμή θα υτοπροσδιοριζόμουνα ως "Σκούπα-Μάπα-Εμπλοκή" και οι αντωνυμίες μου θα ήταν "διευχών/διατάυτα".

Ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου.
:anim_smokin:

Συγγνώμη αλλά δεν σε καταλαβαίνω.

Αποχωρώ απο αυτό το θέμα για τις γυναίκες γιατί δεν έχω λόγο να είμαι εδώ αφού άλλωστε είναι ένα θέμα μόνο για γυναίκες όπου γράφουν τα δικά τους για τα makeup και τις πούδρες και τα άλλα γυναικεία θέματα.

Θα σου πρότεινα να κάνεις και εσύ το ίδιο και να αφήσουμε ήσυχα τα κορίτσια να μιλάνε.

H Megan τα φούσκωσε λίγο παραπάνω
...λιγο παραπανω? Καλα τωρα, πιστευεις οτι αν αντρας ξαπλωμενος στο πλαι της, ξυπνουσε νυχτα, με σβυτα φωτα, δεν θα πηδηχτουσε απο το παραθυρο, βλεποντας αυτη την "striga"? Δεν λεω για πριν το... μπορει ναταν κουρουπελο απο το αλκοολ

...λιγο παραπανω? Καλα τωρα, πιστευεις οτι αν αντρας ξαπλωμενος στο πλαι της, ξυπνουσε νυχτα, με σβυτα φωτα, δεν θα πηδηχτουσε απο το παραθυρο, βλεποντας αυτη την "striga"? Δεν λεω για πριν το... μπορει ναταν κουρουπελο απο το αλκοολ
Ενώ ας πούμε η ανδριάννα Λίμα είναι η καλλονή που ξεραμε

Οι άλλες έβγαλαν λίπος από τα μάγουλα η Λίμα έβαλε μα που πας κυρά μου άλλο το νέο τρεντ

Πίσω
Μπλουζα