Η Σιφερ μοιαζει παρα πολυ στη Β.Β. οποτε οντως τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα. Διαφορες που βλεπω ειναι πως η Σιφερ εχει γαλαζια ματια, πιο μακρυ προσωπο, μεγαλυτερο πηγουνι και βεβαια δεν εχει το περιφημο στομα της Μπριζιτ.Οπότε βλέπουμε την διαδικασία να γίνεις Μπαρντό αν της μοιάζεις βέβαια όσο η Σιφερ. Η μεικ απ αρτιστ της κάνει το περίφημο μακιγιάζ της μπε μπε και όταν ρώτα την κλωντια ποια είναι το αγαπημένο της φασιον αικον εκείνη απαντά η Τζέιν μπιρκιν.
Bambi εδώ λίγες είναι οι φυσικές πλέον χωρίς πλαστικό. Δεν είναι τίποτα το μεικ απ, από τις διασημότητες.Η Σιφερ μοιαζει παρα πολυ στη Β.Β. οποτε οντως τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα. Διαφορες που βλεπω ειναι πως η Σιφερ εχει γαλαζια ματια, πιο μακρυ προσωπο, μεγαλυτερο πηγουνι και βεβαια δεν εχει το περιφημο στομα της Μπριζιτ.
Αλλα πολυ πραγμα στο βαψιμο, βρε παιδι μου. Για να μακιγιαριστει η κοπελα της βαζουν χιλια διαφορετικα προϊοντα στο προσωπο. Κονσιλερ, μεϊκ απ, πουδρα, πραϊμερ (που εμενα με βολευει να το λεω πριμερ), σιμμερινγκ κι ενα σωρο αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα και επειδη εχασα το μετρημα.
Συγγνωμη, πανε καλα; Τι υπερκαταναλωτισμος ειναι αυτος; Και αυτο δεν το βλεπω μονο εδω, αλλα το βλεπω παντου οταν προκειται για μακιγιαζ. Τι, δηλαδη; Οτι ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια ειναι απαραιτητα για να γινουμε ωραιες; Οχι, δεν το δεχομαι.
Προσωπικα χρησιμοποιω στο μακιγιαζ μου τα εξης: Πουδρα, μολυβι ματιων, ρουζ, κραγιον και μολυβι χειλιων. Αυτα και τελος.
Σε πολυ ιδιαιτερες περιπτωσεις μασκαρα και σκια. Τα υπολοιπα μου ειναι περιττα και σιγα μη βαλω στο προσωπο μου την Αρτα και τα Γιαννενα.
Και αυτη η καινουργια μοδα με το σιμμερινγκ που σε κανει να γυαλιζεις λες και επεσες στο κιουπι με το λαδι, τι ειναι; Και γιατι πρεπει να γυαλιζεις; Μεχρι προτινος και για δεκαετιες ολοκληρες βαζαμε πουδρα στο προσωπο για να ΜΗΝ γυαλιζουμε και τωρα επιδιωκουμε το αντιθετο; Και τελος παντων, στα ζυγωματικα κατι γινεται. Αλλα βλεπω πως το βαζουν παντου. Στο μετωπο, στη μυτη, στο πηγουνι, στην εσωτερικη γωνια των ματιων, κατω απο τα φρυδια....και γενικα σου κανουν ενα προσωπο γλομπο.
Μη μασατε απο μοδες, κοριτσια μου, και μην πιστευετε τις βιομηχανιες που προσπαθουν να σας πεισουν οτι χρειαζεστε ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα πραγματα για να γινετε ομορφοτερες. Αυτοι τη δουλεια τους κανουν. Καντε κι εσεις τη δικη σας.
Παραξυσμος Μπάμπι από τα τριάντα ξεκινούν σήμερα. Γνώμη μου αλλά γιατί να κάνουμε; Ας γεράσουμε φυσιολογικα, όπως λέει και η μπε μπε δεν κοροϊδεύεις κανέναν με αυταΚαλο ειναι να βελτιωνουμε την εμφανιση μας, αρκει να μην το παρακανουμε και να μην μας γινεται εμμονη.
Ειτε το πιστευεις, ειτε οχι, δεν εχω κανει απολυτως τιποτα στο προσωπο μου μεχρι στιγμης. Πλαστικες, μποτοξ και μεσοθεραπειες μονο εξ ακοης τα γνωριζω. Δεν τα κατακρινω καθολου, αλλα για την ωρα δεν τα χρειαζομαι και μακαρι να αργησει οσο γινεται περισσοτερο η ωρα που νομοτελειακα θα τα χρειαστω.
Καλη η κοκεταρια, αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Εχουμε κι αλλα πραγματα για να ασχοληθουμε.
Oχι, δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου να γερασει. Καλως εχοντων των πραγματων, σιγουρα κατι θα κανω οταν θα ερθει η στιγμη.Παραξυσμος Μπάμπι από τα τριάντα ξεκινούν σήμερα. Γνώμη μου αλλά γιατί να κάνουμε; Ας γεράσουμε φυσιολογικα, όπως λέει και η μπε μπε δεν κοροϊδεύεις κανέναν με αυτα
Bambi η κοπέλα στα βίντεο που ανεβάζω λέει πως οι γυναίκες που μικρό δείχνουν είναι αυτές που το λίπος του προσώπου τους κατεβαίνει λιγότερο και εξαφανίζεται πιο δύσκολα ( δεν καταλαβαίνω τι εννοεί)Oχι, δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου να γερασει. Καλως εχοντων των πραγματων, σιγουρα κατι θα κανω οταν θα ερθει η στιγμη.
Δυστυχως η φυση δεν ειναι φιλη μας σε αυτη την περιπτωση. Μας κανει σαν παραγινομενες σταφιδες και δεν το αντεχω αυτο το πραγμα. Με θλιβει η ιδεα.
Σε αυτο το ζητημα θεωρω πως η χρυση τομη ειναι η καλυτερη λυση. Ουτε να αφησουμε τον εαυτο μας στην τυχη του, αλλα ουτε και να γινουμε εμμονικοι και να τρεχουμε σε ινστιτουτα και πλαστικους χειρουργους καθε τρεις και λιγο.
Αλλα πολυ πραγμα στο βαψιμο, βρε παιδι μου. Για να μακιγιαριστει η κοπελα της βαζουν χιλια διαφορετικα προϊοντα στο προσωπο. Κονσιλερ, μεϊκ απ, πουδρα, πραϊμερ (που εμενα με βολευει να το λεω πριμερ), σιμμερινγκ κι ενα σωρο αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα και επειδη εχασα το μετρημα.
Συγγνωμη, πανε καλα; Τι υπερκαταναλωτισμος ειναι αυτος; Και αυτο δεν το βλεπω μονο εδω, αλλα το βλεπω παντου οταν προκειται για μακιγιαζ. Τι, δηλαδη; Οτι ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια ειναι απαραιτητα για να γινουμε ωραιες; Οχι, δεν το δεχομαι.
Προσωπικα χρησιμοποιω στο μακιγιαζ μου τα εξης: Πουδρα, μολυβι ματιων, ρουζ, κραγιον και μολυβι χειλιων. Αυτα και τελος.
Σε πολυ ιδιαιτερες περιπτωσεις μασκαρα και σκια. Τα υπολοιπα μου ειναι περιττα και σιγα μη βαλω στο προσωπο μου την Αρτα και τα Γιαννενα.
Και αυτη η καινουργια μοδα με το σιμμερινγκ που σε κανει να γυαλιζεις λες και επεσες στο κιουπι με το λαδι, τι ειναι; Και γιατι πρεπει να γυαλιζεις; Μεχρι προτινος και για δεκαετιες ολοκληρες βαζαμε πουδρα στο προσωπο για να ΜΗΝ γυαλιζουμε και τωρα επιδιωκουμε το αντιθετο; Και τελος παντων, στα ζυγωματικα κατι γινεται. Αλλα βλεπω πως το βαζουν παντου. Στο μετωπο, στη μυτη, στο πηγουνι, στην εσωτερικη γωνια των ματιων, κατω απο τα φρυδια....και γενικα σου κανουν ενα προσωπο γλομπο.
Μη μασατε απο μοδες, κοριτσια μου, και μην πιστευετε τις βιομηχανιες που προσπαθουν να σας πεισουν οτι χρειαζεστε ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα πραγματα για να γινετε ομορφοτερες. Αυτοι τη δουλεια τους κανουν. Καντε κι εσεις τη δικη σας.
Δεν μπορώ χωρίς primer βλεφάρων (για μένα είναι ότι πιο έξυπνο έχει βγει όλα αυτά τα χρόνια για να μένει το μακιγιάζ στα μάτια σταθερό όλη τη μέρα), μέικ απ, πούδρα, μαύρο μολύβι, μάσκαρα, κραγιόν.Οποτε, μια που το' φερε η κουβεντα μας, πειτε μου, κοριτσια μου, ποια ειναι τα πιο αγαπημενα σας προϊοντα στο μακιγιαζ, που δεν μπορειτε χωρις αυτα, και ποια ειναι τα προϊοντα που και να μην υπηρχαν δεν θα σας ενοιαζε καθολου.
Για μενα, ειπαμε: Δεν αντεχω χωρις μολυβι χειλιων, μολυβι ματιων (καλα, αυτο θα ηταν εφιαλτικο), πουδρα και τελος κραγιον.
Μπορω ανετα χωρις μασκαρα, μεϊκ απ, σκια, λιπ γκλος και ολα αυτα τα πιο καινουργια που αναφερθηκαν λιγο πιο πανω.
Αλλα θελω πολυ να ακουσω και εσας.
Bambi, εσύ είσαι;Τι λέτε για την περίπτωση αυτή. Το μεικ απ της και τα μαλλιά της, τα νύχια της τα ζήλεψα να πω την αλήθεια.
Οχι πως δε θα μπορουσα. Το ξερω το καναλι εδω και χρονια και γραφω και πολλα σχολια.Bambi, εσύ;