Ε, ναι. Ειναι πολυ γνωστη η πρωτια της Max Factor.
Πολυ σωστα. Ειναι βεβαια και τι ταιριαζει στην καθεμια. Κι εμενα το ιδιο με τη Β.Β. μου αρεσει. Να τονιζω τα ματια με μαυρο μολυβι.Ενώ η Μπαρντό προτιμούσε περισσότερο χρώμα στα μάτια και τα τόνιζε με nude χειλη , η Μαιρυλιν νομιζω τόνιζε και χείλη και ματια το ίδιο. Ίσως περισσότερο να τόνιζε τα χείλη...
Βambi , συμφωνώ με την Μαιρυλιν μου αρέσουν τα κόκκινα χείλη με περίγραμμα.Πολυ σωστα. Ειναι βεβαια και τι ταιριαζει στην καθεμια. Κι εμενα το ιδιο με τη Β.Β. μου αρεσει. Να τονιζω τα ματια με μαυρο μολυβι.
Αν εχω αυτο, δε χρειαζομαι τιποτε αλλο για να τα βαψω.
Βεβαια. Μπορει το εντονο μολυβι να μη σου ταιριαζει. Εγω παλι, δεν τα παω καλα με τα κοκκινα κραγιον.Βambi , συμφωνώ με την Μαιρυλιν μου αρέσουν τα κόκκινα χείλη με περίγραμμα.
Nομιζω πως ήταν φεικ η αν υπήρχε την τονιζεΒεβαια. Μπορει το εντονο μολυβι να μη σου ταιριαζει. Εγω παλι, δεν τα παω καλα με τα κοκκινα κραγιον.
Τωρα που ξαναβλεπω τη Μαιριλιν στη φωτογραφια λιγο πιο πανω, που ειναι η ελια στο αριστερο της μαγουλο;
Ηταν αληθινη.Nομιζω πως ήταν φεικ η αν υπήρχε την τονιζε
Μπάμπι τότε την έσβησαν. Εμένα επειδή είμαι πολύ λευκή μου πάει το κόκκινο με τονίζει, μου δίνει χρώμαΗταν αληθινη.
Eμενα μου αρεσει πιο πολυ στην επανω φωτογραφια που εχει τα ματια της περισσοτερο τονισμενα σε σχεση με την κατω.μου αρέσει πολύ το μεικ απ της Καρύδη που τονίζει πάλι τα χείλη της όχι τόσο τα μάτια. Ειναι επίσης ξανθιά και με πολύ λευκή επιδερμίδα
Eμενα μου αρεσει πιο πολυ στην επανω φωτογραφια που εχει τα ματια της περισσοτερο τονισμενα σε σχεση με την κατω.
Τα σχεδον αβαφα ματια μου φαινονται γυμνα. Δεν τα μπορω καθολου.
Ωραιο βαψιμο και ας το βλεπω στη Ναθαναηλ. Το καλο να λεγεται.Στις μελαχρινές γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα μου αρέσουν πολύ τα " γεμάτα" μάτια με φλεβαριδες μεγάλες κτλ και τα χείλη πιο απλά
Υπέροχο, της ταιριάζει γάντι .Ωραιο βαψιμο και ας το βλεπω στη Ναθαναηλ. Το καλο να λεγεται.
Αν και θα ηθελα λιγο την εξωτερικη γραμμη πιο τραβηγμενη. Ειναι η αδυναμια μου αυτο. Οπως την εκανε δηλαδη η Σοφια Λωρεν.Υπέροχο, της ταιριάζει γάντι .
Ωστόσο η μία με την άλλη είχαν και μερικά χρόνια διαφορά ως προς την παρουσία τους στην μεγάλη οθόνη. Η Marilyn φορούσε eyeliner και κόκκινο κραγιόν γιατί αυτό ήταν στη μόδα την εποχή που μεσουρανούσε στο κινηματογραφικό στερέωμα. Δεν ξέρουμε αν θα υιοθετούσε και κάποιο άλλο μακιγιάζ αν ζούσε περισσότερα χρόνια. Παρ' όλα αυτά συμφωνώ με την Bambi, σημασία έχει τι ταιριάζει στην καθεμιά.Προβολή συνημμένου 244991
Ενώ η Μπαρντό προτιμούσε περισσότερο χρώμα στα μάτια και τα τόνιζε με nude χειλη , η Μαιρυλιν νομιζω τόνιζε και χείλη και ματια το ίδιο. Ίσως περισσότερο να τόνιζε τα χείλη...