Μόνο για γυναίκες

Για τις σκιές σε σχέση με το χρώμα των ματιών συμφωνώ ως επί το πλείστον. Για τα χείλη πάλι όχι και τόσο. Έχει περάσει εδώ και χρόνια η μόδα που συνδυάζεις το μακιγιάζ των ματιών με το κραγιόν. Ειδικά αυτό το μπλε μάτι με τα φούξια χείλη με έστειλε κατευθείαν στην εποχή της περεστρόικα! Ωστόσο αυτό που βρίσκω μάλλον άκυρο είναι να κάνεις ταυτόχρονα έντονα μάτια με έντονα χείλη. Και τούτη εδώ η εικόνα σου προτείνει το smokey eye με κατακόκκινο κραγιόν!!! Καμία ισορροπία! Εκτός κι αν έχεις κατά νου να προωθήσεις κάποια άλλη κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου και το δηλώνεις εμμέσως. (γενικά απευθύνομαι, έτσι; μην παρεξηγηθεί καμιά σας).

Edit: επειδή το ανέβασε η @αριαδνη την ίδια ώρα που ανέβαζα κι εγώ το δικό μου, ναι, στην τελευταία εικόνα συμφωνώ. Αν θες το κραγιόν να έχει διάρκεια και να δείχνουν ωραία βαμμένα τα χείλη, η παραπάνω εικόνα είναι μια χαρά σωστή. Έχει βέβαια μια διαδικασία αλλά γιατί να μην το δοκιμάσεις; Μπορεί και να σ' αρέσει.

Τελευταία επεξεργασία:

Απο αυτα χρησιμοποιω για να βγω εξω τα εξης:
Πουδρα, ρουζ, μολυβι χειλιων και λιπ γκλος.
Σκια και μασκαρα μονο σε ειδικες περιστασεις οπως, ας πουμε, βραδινες εξοδοι, γαμοι, κ.τ.λ.
Λειπει ομως απο την λιστα το μολυβι ματων που ειναι το πιο αγαπημενο μου. Δεν μπορω χωρις αυτο!
Μα ειναι δυνατον να λειπει;

Απο αυτα χρησιμοποιω για να βγω εξω τα εξης:
Πουδρα, ρουζ, μολυβι χειλιων και λιπ γκλος.
Σκια και μασκαρα μονο σε ειδικες περιστασεις οπως, ας πουμε, βραδινες εξοδοι, γαμοι, κ.τ.λ.
Λειπει ομως απο την λιστα το μολυβι ματων που ειναι το πιο αγαπημενο μου. Δεν μπορω χωρις αυτο!
Μα ειναι δυνατον να λειπει;
Αλήθεια λείπει το μολύβι ματιών πω πω

Το κονσίλερ για βάση στα μάτια είναι μεν πολύ αποτελεσματικό από άποψη απόδοσης των σκιών (ουσιαστικά σου δημιουργεί έναν καμβά για να βάλεις πάνω του ότι χρώμα σου αρέσει) από την άλλη όμως δεν έχει μεγάλη διάρκεια, ειδικά αν τα βλέφαρα έχουν τάση να λαδώνουν. Γι' αυτό υπάρχουν τα primers ματιών που κρατούν τη σκιά στη θέση της για πάρα πολλές ώρες. Για τις υπόλοιπες χρήσεις συμφωνώ.

^^^
Εγω κανω το 8, αλλα με πολυ πιο λεπτη την γραμμη στο πανω βλεφαρο.
Εδω ειναι λες και βλεπω την Ναθαναηλ στο Ραντεβου με μια αγνωστη. :)

^^^
Εγω κανω το 8, αλλα με πολυ πιο λεπτη την γραμμη στο πανω βλεφαρο.
Εδω ειναι λες και βλεπω την Ναθαναηλ στο Ραντεβου με μια αγνωστη. :)
Eγω μπαμπι τουρλού τουρλού είμαι θέλω μελετη

Αχ, αυτό το eye liner. Μου αρέσει πάρα πολύ να το βλέπω στις γυναίκες. Αλλά όσο και να έχω προσπαθήσει από νέα, δεν μπόρεσα ποτέ να το βάλω ωραία στα δικά μου μάτια. Δεν μπορώ να σταθεροποιήσω το χέρι μου. Μου βγαίνει στραβό. Αλλιώς μου βγαίνει από το ένα μάτι, αλλιώς από το άλλο. Μα έχω προσπαθήσει άπειρες φορές. Τελικά, εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια. Η επί πολλά έτη πρώην αφεντικίνα μου ήταν καταπληκτική. Όταν είχε ραντεβού με κάποιον στο γραφείο, πάντα την τελευταία στιγμή έβαζε eye liner. Ήταν απίστευτη η ταχύτητά της και το τελικό αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Με δυο-τρεις κινήσεις έκανε δυο τέλειες γραμμές και της πήγαινε πάρα πολύ. Όταν γελούσα και της έλεγα "μα πώς τα καταφέρνετε?" μου έλεγε ότι όταν είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία τους είχαν μάθει να βάζουν eye liner εν κινήσει. Μέσα σε αυτοκίνητο, σε πούλμαν, στο αεροπλάνο. Είχε μάθει τον τρόπο και δεν τον ξέχασε ποτέ. Νομίζω ότι ο τρόπος της ήταν το Pin-up. Ίσως και το Classic Wing.

Ποιος είναι ο κυριος που μακιγιαρει την Κλάρα μποου;
1000028336.png

@TZELASO Επρεπε να της ζητουσες να σου διδαξει τον τροπο.
Δεν ξερω εαν δοκιμαζεις με μολυβι η με μαρκαδορακι. Προσωπικα, χρησιμοποιω σχεδον παντα το πρωτο γιατι μου φαινεται πιο ευκολο και γιατι το αποτελεσμα που δινει μου αρεσει πολυ περισσοτερο. Δοκιμασε κι εσυ αρχικα με μολυβι.

@TZELASO Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με μολύβι όπως λέει η Βιβή, κι όταν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, πέρνα και το eyeliner από πάνω. Επίσης ένας αρκετά βολικός τρόπος (αν και θα σου πάρει λίγο χρόνο) είναι να φτιάξεις την εξωτερική πλευρά της γωνίας έχοντας οδηγό ένα στυλό ή ακόμη καλύτερα λίγο σελοτέιπ. Ρϊξε μια ματιά κι εδώ που έχει κι άλλους τρόπους:

Συνήθως είμαι του μολυβιού γιατί το πρωί που ετοιμάζομαι για το γραφείο ο χρόνος για μακιγιάζ είναι μέχρι 10 με 12 λεπτά το πολύ. Tο μολύβι είναι γρήγορο και σβήνει εύκολα σε περίπτωση λάθους. Θα μου πεις, γιατί δεν σηκώνεσαι νωρίτερα. Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος και όλη η ετοιμασία μπαίνει στον αυτόματο. Θα βάλω eyeliner αν βγω το βράδυ όπου θα έχω περισσότερο χρόνο. Με βολεύει περισσότερο το πινέλο/βαζάκι παρά το μαρκαδοράκι γιατί μπορώ να το σβήσω πιο εύκολα με μπατονέτα σε κάποια σημεία αν χρειαζεται. Κατά κανόνα κάνω το κλασικό και το pin-up ενώ με το μολύβι κάνω κάθε μέρα το basic.

Πίσω
Μπλουζα