Μόνο για γυναίκες

Έχει δίκιο ή γυναίκα έκανε τρεις εγκυμοσύνες αλλωστε
1000033434.jpg

^^^
Αν ηθελε να μην την λενε χοντρη, επρεπε να φροντισει να μην ειναι.

Τελευταία επεξεργασία:
H ιδια ακριβως κοπέλα τι παρατηρείται έβγαλε το λίπος από τα μάγουλα της είναι σαν να μεγάλωσε 10 χρόνια.
1000033513.jpg1000033512.jpg

Oι παλιές σταρς του Χόλιγουντ ήταν όλες διαφορετικές, δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό στον εαυτό τους, ήταν έξυπνα θηλυκα
1000033516.jpg

Κοριτσάκια, χωρίς να θέλω να είμαι η γκρινιάρα εδώ μέσα, μήπως με όλα αυτά τα τελευταία ποστ ξεφύγαμε από το κυρίως θέμα που είναι το ρετρό μακιγιάζ και η αντίστοιχη αισθητική; Τόσες ωραίες ιδέες είχαμε όταν ξεκίνησε αυτό το θρεντ, γιατί να ασχολούμαστε τώρα με τις αποτυχημένες πλαστικές των τριτοτεταρτοκλασσάτων wannabe celebrities που είναι μια εντελώς σύγχρονη τάση;

makeup1_3.jpg

Μα δες εδώ ομορφιά! Απλή, γλυκιά, κομψή, φορώντας μόνο το απολύτως απαραίτητο μακιγιάζ για το καλοκαίρι.
Κι αυτό το χρώμα κραγιόν ονειρεμένο! (Revlon for ever! )
Δικαίως επαινεί η Bambi τη δεκαετία του 50. Υπέροχη!

Κοριτσάκια, χωρίς να θέλω να είμαι η γκρινιάρα εδώ μέσα, μήπως με όλα αυτά τα τελευταία ποστ ξεφύγαμε από το κυρίως θέμα που είναι το ρετρό μακιγιάζ και η αντίστοιχη αισθητική; Τόσες ωραίες ιδέες είχαμε όταν ξεκίνησε αυτό το θρεντ, γιατί να ασχολούμαστε τώρα με τις αποτυχημένες πλαστικές των τριτοτεταρτοκλασσάτων wannabe celebrities που είναι μια εντελώς σύγχρονη τάση;

makeup1_3.jpg

Μα δες εδώ ομορφιά! Απλή, γλυκιά, κομψή, φορώντας μόνο το απολύτως απαραίτητο μακιγιάζ για το καλοκαίρι.
Κι αυτό το χρώμα κραγιόν ονειρεμένο! (Revlon for ever! )
Δικαίως επαινεί η Bambi τη δεκαετία του 50. Υπέροχη!
Για να δείξουμε και να τονίσουμε τις τότε διάφορες με το σήμερα, καμία σχεση. Πως αλλαξαν τα πράγματα στα πρότυπα της ομορφιάς.

Πίσω
Μπλουζα